Şimdi Ara

Kardeşime Notebook Alıcsm Yardım Lazım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2800 Tl Limitim Var Ve Kardeşime Hem Oyun Oynayabileceği Hemde Seneye Üniversitede Kullanabileceği Bir Bilgisayar Alıcam. Lenovanın İdeapad Y510P 59-407130 Modeline Baktım Ve Çok Beğendim. Slı Ekran kartının Performan Değerleride Çok Hoşuma Gitti. 2650 Tlye Buldum Sizce Bu Bilgisayarın Isınma Tarzı Problemleri Olur mu? Kullanan Varsa Veya Bu Konulardan Anlayan Yardımcı Olursa Çok Sevinirim. Yada Bu Bilgisayar Dışında 2800 Tlye Kadar Alabileceğim Daha Çok Performans Verebilecek Bişgisayar Önerilerinizi Bekliyorum. Şimdiden Teşekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: visoge61

Arkadaşlar 2800 Tl Limitim Var Ve Kardeşime Hem Oyun Oynayabileceği Hemde Seneye Üniversitede Kullanabileceği Bir Bilgisayar Alıcam. Lenovanın İdeapad Y510P 59-407130 Modeline Baktım Ve Çok Beğendim. Slı Ekran kartının Performan Değerleride Çok Hoşuma Gitti. 2650 Tlye Buldum Sizce Bu Bilgisayarın Isınma Tarzı Problemleri Olur mu? Kullanan Varsa Veya Bu Konulardan Anlayan Yardımcı Olursa Çok Sevinirim. Yada Bu Bilgisayar Dışında 2800 Tlye Kadar Alabileceğim Daha Çok Performans Verebilecek Bişgisayar Önerilerinizi Bekliyorum. Şimdiden Teşekkurler.

http://www.sadecenotebook.com/lenovo-y510p-59-415881-notebook-pmu349264
    ben bu makineyi tavsiye ederim..16 gb olması sebebi ile ileriye dönük olarak kullanabilirsiniz..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.