Şimdi Ara

kardeşime korku filmi izlettim :( kendimi çok kötü hissediyorum , yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • olay şöyle başladı 2 haftadır kardeşim tutturuyor "apiğ ben koğku fiymi izliyğcem" bende cevaben hayır daha yaşın falan tutmuyor çok korkarsın diyiyorum oda "apiğ pen çoğ göydüm bu yafyayı " diyor bak anneme söylerim seni diyorum oda git söyle napcakki diyor

    eşek daha 7 yaşında 2ye yeni başladı bende 15 yaşındayım o sıpanın ismi de yusuf 2 hafta başımın etini yedi bende dayanamadım cuma günü sana izlettcem dedim havalara uçtu canım apiiim bilmem ne flan dedi cuma günü akşam yedide geldim hiç bana sarılmazdı o gün bana sarıldı ve kulağıma eğilip api pana kouyku fiymi izletcen dedi bende sus lan bi elimi yüzümü yıkayım dedim çıktım banyodan çağırdım onu geldi benim hyperx kulaklık var 7.1i açtım sesi bayağı bi yükselltim taktım kulaklığı kendim birsürü korku filmi izliyom arasından en uygun bulduğumn testereydi ilk önce michael diye bir adamı açtım:

    FİLM DELİSİyoutube
    TESTERE 2 FİLM BAŞINDA Kİ GÖZDE Kİ ANAHTAR VSAHNESİ izlerken içiniz bi tuhaf olacak
    https://www.youtube.com/watch?v=z3oDu02_pKs

    YALNIZ BUNLARI İZLEYPDE OKUYUN !

    ilk başta ses çok yüksek apii dedi bende izle lan korku filmi iişte didem mesaj açılınca haweqehqweq ben bu pinokyodan mı kokcam dedi bende izle yorum yapma dedim anahtarı gösterince ahhsss dedi süre başlayıp bıçağı alınca amınnnnnnnnnnnnnn dedi gözü yararken her flashta affa fafaff afafafaf afaffffffff ffff dedi süre bitip mask kapanıcna ammmmmmm dedi nasıldı dedim hiç kokmadım ki dedi yav hehe dedim sonra ağzında tuzak olan bi kızı açtım:

    FİLM SİTESİyoutube
    Filmde son derece sıra dışı bir seri katilin, kurbanlarına yaşamın anlamını ve değerini anlatmak gibi bir takıntısı vardır. Kendilerine ölümcül oyunlar oynayarak hayatta kalma şansı tanımaktadır. İmkan dışı seçimlerde bulunması gereken kurbanlar, ellerinden gelen mücadeleyi verirlerken farkında olmadan yaşamak uğrunda neleri feda edebileceklerine de şahit olmaktadırlar. Bu katilin son kurbanları Adam ve Dr.Lawrence Gordon’dur. Bu adamlar birbirlerini hiç tanımazlar ama gözlerini açtıklarında aynı odadadırlar. Yerde kanlar içinde başka bir yabancı yatmaktadır. Adam kendini başından vurarak intihar etmiştir. İpuçlarını kullanarak neler olup bittiğini çözmeye çalışırlar. An itibari ile sekiz saatleri vardır. Bu sürenin sonunda ya içlerinden biri ölecek ya da katil her ikisini de öldürecektir.
    https://www.youtube.com/watch?v=RCm5vCo69SM

    YALNIZ BUNLARI İZLEYPDE OKUYUN !

    ilk başta abiğğ çok yüksek sees dedi bende bak olum korku filmi işte dedim yine mesaj açılnıca hay ağzına sıçtımın kuklası dedi bende güldüm makinenin amacını görünce hassss dedi süre başlayınca allaahhhımm dedibıçağı alınca vururken her vuruşıunda ammmmmm ammmmmmmmmmmmmmmmma mmmmmmmmmmmmm ammmmmmmmmm ammmmmmmmmmmmmmmm dedi mideyi eline almasıda bakamdı geçtimii dedi bende evet dedim anahtarı alıp masknin kapanmasına çok az kalmasaına hayoıııır hayırr die bağırdı çıkarınca offf ffffffffffffffffffffffffff dedi sonra babam bağırdı furkaaaan napıyon çocuğa diye bağırdı bende durdurdum videoyu baba şakalaşıyoruz dedim kardeşimde evet baba diyip zoraki güldü devam etti izlemeye (zorlana izlettim) tebrik etme tarafında hay senin ben bide tebrik ediyor dedi (titreyerek) nasıldı dedim ya abi ben böyle film istemiyom dedi bende olm korku filmleri böyle dedim sonra sarkaç sallanan bişi açtım testere yine:

    Stockholmyoutube
    TESTERE 5 SETH BAXTER ÖLÜM SAHNESİ (720P)
    https://www.youtube.com/watch?v=nr5iyKwv5KA

    bunu açtım işte tamda bunda psikolojisi bozuldu arkadaşlar yardım edin 2 şey için korkuyom 1 aileme söylicek diye 2 birşeyler oldu diye haftasonu bana işkence gibi geçti arkadaşlar ayrdım edin mum gibi oldu 1 dediğimizi 2 etmiyor artık küfür falanda etmiyor biz bişey istedikten haricinde hiçbirşey demiyor hiç gülmüyor roboty gibi yardım edin lütfen








  • ardım edin yalvarıırm

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.