Şimdi Ara

Kardeşim TEOG'an 213 almış ne yapalım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben okutmayalım diyorum ama babam çok ısrarcı ankara'da onun girebileceği kız meslek falan var mıdır arkadaşlar çok sinirliyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mentollü Kurşun -- 8 Temmuz 2014; 18:11:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mentollü Kurşun

Ben okutmayalım diyorum ama babam çok ısrarcı ankara'da onun girebileceği kız meslek falan var mıdır arkadaşlar çok sinirliyim

hocam lise zorunlu illaki bir liseye alıcaklar yani
  • Kardeşine gerizekalı demen çok yanlış. Ahlak bir yana TEOG zekayı ölçmez. TEOG sınavında kim daha çok soru çözerse o daha fazla puan alır. Lise konusunda ise mecburen bir liseye girecek. Ankaradaki meslek liselerine falan bakın. Okutmama gibi bir şansınız yok yani...
  • Kardeşine gerizekalı demeden önce sınavı için onunla ne kadar ilgilendin onu bir düşün. Sonra da bu sınavların zeka ölçmediğini de dikkate al. Herkes aynı şeyleri bilmek-yapmak zorunda değildir. Kardeşinin başka şeylere ilgisi olabilir.
    Okutmama gibi bir ihtimal de yok. Liseler zorunlu artık. Tek diyeceğim artık sonuçlar belli. Kardeşine fazla yüklenme. Hangi seçenekler sizin için daha iyi olur onları planlayın. Hakkınızda hayırlısı olsun.
  • kardeşine hakaret etmen onu sizden de okuldan da soğutur,önce daha ılımlı yaklaşmayı öğren sonra liseyi halledersiniz
  • haklısınız beyler ama 500 üzerinde 213 alınca kardeşiniz sizde olsanız sinirlenirdiniz

ayrıca kardeşime elimden geleni yapmadığımı ne biliyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadrazamın sol şeyi

quote:

Ben okutmayalım diyorum ama babam çok ısrarcı ankara'da onun girebileceği kız meslek falan var mıdır arkadaşlar çok sinirliyim

hocam lise zorunlu illaki bir liseye alıcaklar yani

Alırlar da hocam alacakları lisenin nasıl bir lise olduğunu sende tahmin edersin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

haklısınız beyler ama 500 üzerinde 213 alınca kardeşiniz sizde olsanız sinirlenirdiniz

Gerizekalı diyene kadar ne kadar ilgilendiğine bakmanı söyledim. Buradan ilgilenmemişsin dediğimi nereden çıkardın?
    Bu arada kız kardeş olunca seçilen okulu da dikkatli seçin. Çevresi ve kendisi düzgün okul bulmak zor bu devirde.
  • kimse açıkta kalmıcak herkes evinin yanındaki bi okula yerleşecek eğer tercihleri tutmassa
  • Kardeş önce bi sakin ol. Sonra da lise zorunlu
  • quote:

haklısınız beyler ama 500 üzerinde 213 alınca kardeşiniz sizde olsanız sinirlenirdiniz

tabi sinirlenirsin ama gerizekalı demen onur kırıcı
  • quote:

Orijinalden alıntı: soldier44

kimse açıkta kalmıcak herkes evinin yanındaki bi okula yerleşecek eğer tercihleri tutmassa

Evimize en yakın anadolu lisesi var benim gittiğim oraya girebildi diyelim ilk sene kalır 2.senede şutlarlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asetil Co A

quote:

Gerizekalı diyene kadar ne kadar ilgilendiğine bakmanı söyledim. Buradan ilgilenmemişsin dediğimi nereden çıkardın?
    Bu arada kız kardeş olunca seçilen okulu da dikkatli seçin. Çevresi ve kendisi düzgün okul bulmak zor bu devirde.

Bende sana elimden geleni yaptığımı söyledim deshaneye gittiği halde 213 almış ben ne yapayım

İşte bende o yüzden sinirlendim erkek olsa veririz puansız alan bi eml ye burnu sürtünsün diye ama kız olunca olmuyor

• Hocam Ankara nın neresindesiniz? Ona göre yakın liseler düşünülebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5555SabriReiz5555

Hocam Ankara nın neresindesiniz? Ona göre yakın liseler düşünülebilir.

Kızılay,Kolej,Kurtuluş o civarlarda hocam
  • Allah sabır versin valla maddi durumunuz çok iyiyse özel liseler olabilir yok değilse kız mesleklere yönelin eğer tutuyorsa sağlık meslek derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z.İbrahimovic10

Allah sabır versin valla maddi durumunuz çok iyiyse özel liseler olabilir yok değilse kız mesleklere yönelin eğer tutuyorsa sağlık meslek derim

Bende düşündüm de onu durumumuz iyi değil
  • Lise zorunlu diyenlerin hepsi ülkeden bi haber galiba.Lise zorunlu da gitmeyen gitmez,kimse de olayı büyütmez poliste bakmaz bile iş olmasın diye.Kardeşin çalışıp bu puanı aldıysa bi spora filan yazdır okulda geleceği yok demekki.Gerçi meslek lisesinde okusa el becerisi kazanır,kuzenim kaynak işi yapıyor doktor maaşı alıyor 1-2işten sadece o yönden meslek lisesinde kendini geliştirirse iyi olur ama ordan sersenin teki olarakta çıkabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cübbeli gandalf

Lise zorunlu diyenlerin hepsi ülkeden bi haber galiba.Lise zorunlu da gitmeyen gitmez,kimse de olayı büyütmez poliste bakmaz bile iş olmasın diye.Kardeşin çalışıp bu puanı aldıysa bi spora filan yazdır okulda geleceği yok demekki.Gerçi meslek lisesinde okusa el becerisi kazanır,kuzenim kaynak işi yapıyor doktor maaşı alıyor 1-2işten sadece o yönden meslek lisesinde kendini geliştirirse iyi olur ama ordan sersenin teki olarakta çıkabilir.

Bide kız hocam ya şöyle bi kız mesleğe göndersek iyi olacak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.