Şimdi Ara

Kardeş Payı (2014) | BİTTİ (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.951
Cevap
67
Favori
198.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abi işler Güçler'in sonlarına doğru da böyle yaptılar ara veriyorlar.

Soğutuyorlar harbiden 2. araları bu daha 6.bölüm
  • bazı abartı sahneler vardı

mesela metin ile alinin annesi çocukları emzirdiğim kadar senide emzirdim felan diyodu kaç yaşındaki adama

ama balıketin neresindensin bölümüne annem bayağı gülmüştü
  • Daha durun Allah aşkına dizi daha yeni başladı. Siz bitecek muhabbetini yapmaya başladınız.
  • Ara verince bitiyor bu reyting kotu bitirirler bunuda hemenciler konuya ucmuslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kışın sinemada Düğün Dernek filmini izlemiştim o yüzden diziye de bir şans vereyim dedim ve 2 günde 6 bölümü izledim. Bence gayet güzel gidiyor şu ana kadar. Bu hafta yeni bölüm olmadığı için cidden üzüldüm yani. Keşke daha geç haberim olsaydı diziden en azından bölümler iyice birikmiş olurdu. Böyle ara girince güzel olmuyor.

Beni en çok güldürenler Hilmi ile muhasebeci eleman. Metin ve Ali'den bile daha fazla gülüyorum onlara. Muhasebeci elemanın çırak 15 lira alıyorum dediği zaman bayılması çok iyiydi.

Yalnız merak ettiğim bir şey var bu ana roldeki 2 adamın bir de 3. partnerleri vardı adını bilmiyorum. Düğün Dernek filminde de oynuyordu. O niye yok bu dizide?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darwin's Finches

Kışın sinemada Düğün Dernek filmini izlemiştim o yüzden diziye de bir şans vereyim dedim ve 2 günde 6 bölümü izledim. Bence gayet güzel gidiyor şu ana kadar. Bu hafta yeni bölüm olmadığı için cidden üzüldüm yani. Keşke daha geç haberim olsaydı diziden en azından bölümler iyice birikmiş olurdu. Böyle ara girince güzel olmuyor.

Beni en çok güldürenler Hilmi ile muhasebeci eleman. Metin ve Ali'den bile daha fazla gülüyorum onlara. Muhasebeci elemanın çırak 15 lira alıyorum dediği zaman bayılması çok iyiydi.

Yalnız merak ettiğim bir şey var bu ana roldeki 2 adamın bir de 3. partnerleri vardı adını bilmiyorum. Düğün Dernek filminde de oynuyordu. O niye yok bu dizide?

Düğün dernek henüz izlemedim ama sanrım Sadi celil cengiz den Bahsediyorsun
    o bir talk Show işine girdi . Bkm deki hıyarlı baba falan bar Show'unda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

quote:

Orijinalden alıntı: Darwin's Finches

Kışın sinemada Düğün Dernek filmini izlemiştim o yüzden diziye de bir şans vereyim dedim ve 2 günde 6 bölümü izledim. Bence gayet güzel gidiyor şu ana kadar. Bu hafta yeni bölüm olmadığı için cidden üzüldüm yani. Keşke daha geç haberim olsaydı diziden en azından bölümler iyice birikmiş olurdu. Böyle ara girince güzel olmuyor.

Düğün dernek henüz izlemedim ama sanrım Sadi celil cengiz den Bahsediyorsun
    o bir talk Show işine girdi . Bkm deki hıyarlı baba falan bar Show'unda.

Düğün dernekte Sadi Celil Cengiz yoktu hocam, Barış Yıldız dan bahsediyor arkadaş. İlerleyen bölümlerde katılabilir bence iyi bi karakter ile işler güçlerde ki gibi

• Dizinin başlancıgında anlatılan şeyler çok güzel . Herhalde 2 bölümdür yapılıyor , öncesinde var mıydı bilmiyorum. Dinamiti avuçlayan çavuş , geçen hafta da kedi gözleri olayı. Öncesi var mı beyler ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captain obvious

Dizinin başlancıgında anlatılan şeyler çok güzel . Herhalde 2 bölümdür yapılıyor , öncesinde var mıydı bilmiyorum. Dinamiti avuçlayan çavuş , geçen hafta da kedi gözleri olayı. Öncesi var mı beyler ?

Mercimek çorbasını bulan kadın vardı ilk bölümde,sonra bilgisayar faresini bulan adam vardı hatırladıklarım bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainbow05

Ara verince bitiyor bu reyting kotu bitirirler bunuda hemenciler konuya ucmuslar

Ben de özledim konusuna da yazıyorlardı hep bitecek bitecek diye, bitti. O yüzden korkmuyor değilim

• özel bölümde ne vardı. izlemeye değer mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Agger

quote:

Ara verince bitiyor bu reyting kotu bitirirler bunuda hemenciler konuya ucmuslar

Ben de özledim konusuna da yazıyorlardı hep bitecek bitecek diye, bitti. O yüzden korkmuyor değilim

Bu dizinin 22 bölümlük anlaştığı yazıyordu. Ben de özledim 13tü bitti. umarım bu dizinin sonu da ben de ozledim gibi olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Agger

quote:

Onda konu tikaniyordu ama

• olağan_şüpheli kullanıcısına yanıt
    başı sanırım ekstraydi ya da ben daha önce orayı kaçırdım

• sanırım yaz tatilinde oturup toptan izleyeceğim.dizi geç vakitte kalıyor okul falan var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: daikataNa~

quote:

Orijinalden alıntı: LENCER

6.Bölüm kahve sahnesi.

Hilmi
    ''Metin ile Ali yeraltı dünyasında isim yapmış'' diye başlıyor.

''Ali ile Metin yeraltı furyasında film yapmışlar''

''Metin ile Ali kahvaltı kumpasında kilim yapmışlar''

''Metin ile Ali bankaaltı civarında soygun yapmışlar''

''Metin ile Ali borla çalışan motor yapmışlar''

En son Hilmi

''Ne bor'u ne motoru.Kahve kahve degil sırlar dünyası''

Benimde aklıma bu sahne geldi paylaştığın iyi oldu şu ağam hamileymişsin sahnesine bitiyorum

• çok güzel ya

• dizinin konusu güzel ama hızlı ilerliyor bu gidişle tıkanıcağa benziyor.
  • keşke biraz erken yayınlansa.İşler güçler'de geç yayınlanıyordu...
  • Bugün günlerden Kardeş PayıBugün günlerden Kardeş PayıBugün günlerden Kardeş Payı
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.