Şimdi Ara

Karda nasıl araç kullanılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Mecbur değilsen hiç kullanma, yok mecbursan kar lastiğine güvenme zincir tak, 30 u geçme...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazıları var ki hiç sormayın harbi araç kullanma özürlü çoğu kalın kafalı bugün 3 kez kaza atlattım ilk bir kadın sürücü yavrum öyle abaniyor ki gaza sonra abi fren yapıp önünde spin attı zor kurtardım..
    bir diğeri ışıklarda beklerken kayarak bana doğru yaklaşan araç be kardeşim neden az mesafe kala frene basıyorsun ki..
    bir diğeri w211 mercedes ışıktan öyle bir kalkış yaptı ki önümde iki tur attı kör müsun be kardeşim önündeki yol bildiğin cam gibi buz olmuş arkadan vursam suçlu ben olacam.

İşte bu gibilerin bunları okuması lazım hatta ehliyet alırken bunların öğretilmesi lazım yada karda hiç çıkmasınlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Güzel bir paylaşım olmuş teşekkürler :)

Ülkemizde genelde araba önden çekişli ise ön tarafa kışlık lastik , arkadan itişli ise arka tarafa kışlık lastik konulur gibi yanlış bir düşünce var... Bu da şu anlama geliyor ; insanlar aracın sadece hareket edebilmesine öncelik tanıyor.... Araba çeksinde ne olursa olsun mantığı. Halbuki kış şartlarında bence yürütmek kadar o aracı durdurabilmek te önemli. Ön veya arka lastiklerin kışlık lastik olmaması frenleme mesafesini uzatır hatta savrulmaya bile neden olur...
  • Para olacaktı ki sırf böyle havalar için Garajda Subaru Wrx Sti olacaktı gece tüm İstanbul'u turlardım valla

Kar da gerekmedikçe çıkmam ama Ani fren ve Frene sonuna kadar basmaktan kaçınırım onun yerine bas çek bas çek mantığı daha iyi gibi .
  • Buz varsa en iyi çözüm zincir takmak kış lastiğide olsa zincirin verdiği tutuşu sağlamaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TURBOSU BOZUK ARAÇ KULLANILIR MI?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.