Şimdi Ara

karcher mı? libelle mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
94.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben yaklaşık 3 senedir libelle sulu elektrik süpürgesini kullanıyorum hiç bir problem olmadı ama unutmamak gerekirki elektrik ve elektronik birazcıkda şans işidir.

Orijinalden alıntı: astım

Merhaba ben Meltem yukarıda astım la mücadelemi yazmıştım uzun süre dir karcher sv 1902 kullanıyorum gayet memnunum astım derecelerim şuan düşdü SV 1902 sorun yaşamadım uzun zaman oldu kullanalı hafta da 2 defa yatak ve genel temizlik yapıyorum yukarıda menmun olmayan birini okudum trial sanırım mağazadan sv 1802 almış buhar haznesinin kapagi yazmış arzalı diye magazada kullanım detaylarını anlatan yoktur sanırım ben de biraz ucuz diye 1802 almasını bilirdim ama sv 1902 o emliyet kapağı yok buharı bitmiyor o yüzden başta 1 kere paramı verdim başım ağrımadı sorun yaşamadım.. evim deki buhardan dolayı toz bitti gibi ben memnunum ..astım için birde deterjan çok zararlı buharlı vakumlu temizlikte deterjana gerek kalmadı saygılar her keze huzur diliyorum ...

Uzun zamandır foruma girememiştim. Konu hala devam ediyor sanıyorum. Ben ürünü mağazadan aldım ama bu ürün zaten her mağazada satılmıyor. Üstelik servisten gelip ilk çalıştırmayı servis elemanı yaptı ve kullanımı anlattı. Yukarıda yazdığım değerlendirmeleri okuduysanız işi bilmeyen, mağazadan o kadar para veripte aldığı ürünün özelliklerini kullanamayan birinin yazacağı şeyler değil. Benim aldığım cihazın modeli 1802 mi 1902 mi hatırlamıyorum şu anda, ancak ben ütüsünü dahi almıştım. Yani ucuz diye tercih etmedim. Sadece ütüsüne 300 lira vermiştim o zaman. Burada bahsetmedim ütüsünün de buhar düğmesi teklemişti. kaç sefer ütü yarım kalmıştı. Aslında ütüyü almak çok mantıksız olmuş. Koca süpürgeyi ütü masasının yanına taşıyorsunuz. Kalın hortumlar vs. çok kullanışsızdı. Neyse siz memnun olduktan sonra diyecek bir şey yok. Burada herkes gözlemini yazıyor. Ben satıcı değil kullanıcıyım ve gerek şirketle gereksede ürünle ilgili objektif gözlemlerimi yazdım. Arıza her cihazda olabilir. Bu normal bir şey. Ama gerek firmanın ilgisiz ve sorumsuz yaklaşımları gerekse de cihazın geliştirilmesi gereken yönlerinin çok olması bu parayı kesinlikle haketmiyor dememe sebep oldu. Bence mantık çok güzel ama bu kadar pahalı olacak kadar iyi bir cihaz değil. Ben şimdi onun yerine HEPA 13 filtreli Samsung marka süpürge aldım, Buhar kazanlı ütü aldım. Buhar makinası aldım. üstüne de paranın yarısı kaldı. Toz yine yok. Ütü kolay. Buharla temizlik deseniz o da var. Üstelik benim süpürgem kablosunu otomatik topluyor. Siz sarmıyorsunuz. İyi Günler.

• arkadaşlar fiterqueen aldım 2 gün oldu.suratımı hava çıkışına dayıyorum tık yok. Normalde koah başlangıcı olduğu için en ufak tozda öksürmekten kızarırdım.iki de küçük çocuğum var. bence bu son nokta ayrıca aynı marka hava temizleyici aldım beraber. aynı paraya arabada alırdım gerçi ama :)
  • Yahu ben de merak ettim Karcher almayı düşünüyoruz. Yalnız bir fikir edinelim dedim hay demez olaydım. Kafam iyice karıştı. Sahte üyelikler alıp reklam yapılmaya çalışılmış. Şuan bu iki marka da gözümden düştü.
  • Bir yanlışı düzeltmekte fayda var Filter queen torbalı sistem değildir.Tozu torbanın içine toplamaz.Sulu sistemlerin bir üst teknoloji ile çalışır.Hem normal bir motoru hemde süpergenin ucunda özel ayrı bir motoru daha bulurur.Hiçbir süpürgenin yapamadığı %99,97 oranında tozu hapseder.

Ben nilfisk extreme X300 kullanıyorum. Anlamadıgım tek sey var : Oda bu kadar adı sanı duyulmamıs marka geciyor , ve hicbiri ısrarlı satıcılar olmadan malesef satılmıyor.Ben evime Demo için , Kirby,Ranbow aldıktan sonra Nilfisk satın aldım. Neden mi ? Oncelikle sadece supurge uretiyorlar ve cok saglam cihazları var. Hepa 14 filtre kullanılıyor. Yani 100 bin toz giriyor sadece 5 tanesi dısarı cıkıyor. Cekiş gucu 600W (emiş gucu dikkat )
    Ve basıma gelen ilginc demo olayını anlatayım sizlere , aslında tum bu işler yalan aslında ,

Kirby'nin tanıtımına gelen eleman , Salondaki Step Touch Me kısa tuylu halımın uzerine yarım kavanoz tuz doktu. Sonra o zaman sahip oldugum Siemens marka supurgeyle doktugu yeri guzelce temizledim. Üzerine Kirby ile temizleyince bir avuc tuz daha cıktı , tabi dumur olduk vay be dedik. Ertesi gun gelen rainbow tanıtım elemanına aynı yeri temizlettim , rainbow da halıda kalan bir miktar tuzu daha cıkardı. Sonra tanıtımı yapılmasına ragmen , hakkında sıfır sikayet olan Nilfisk 'i tercih ettim . 1 yıldır kullanıyorum ve cok memnunum. Ama isin bomba yanı , nilfisk'i aldıktan sonra birgun salondaki halıyı temizliyorum. Demolardan yaklasık 1 ay sonra. Hanıma dedim ki , tutda su halıyı tersten de bı supurelim dedim. Halıyı ters cevirdik , turbo nozzle fırca ile bir guzel halının arkasını supurduk. Halıyı cevirince ne mi gorduk , bir sürü tuzun halıdan dokuldugunu gorduk.

Yorum yapmak istemiyorum ama , Kirby , Rainbow (piyasadaki en pahalı supurge) Extre X300 (emiş gucu en yuksek makine) sonuc herturlu husran . En guzeli galiba kapı pencere acmadan vakumlu ortamda yasamak :)

sonucta bu makineler en guvenilir ve gucluleri. Simdi gene nilfisk 'in buharlı temizlik makinesini alıp , deterjan kullanımına son verecem evde.

Fikirlerinizi bekliyorum..

• KARCHER Hortum 190 Lira yazısını okuyunca buraya not bırakmaya karar verdim..Bende AURA CLEANMAX kullanıyorum. 6 Yılı geçti..7. yılın içindeyiz......Çok az bir zaman önce HORTUM, SERT ZEMİN SÜPÜREN APARAT, İÇ İÇE GEÇEN KROMAJLI BORU, I AD. YEDEK HAVA FİLTRESİ, ALDIM...Halı süpüren apatın fırçası ve kayışı değişti...Kaç lira ? YAZIYORUM...70 LİRA....Avcılar İhlas servise ödemeyi nasıl yaptım .? KK çektim...3 parçaya böldürdüm...İnsanlar uyansın , soyulmasınlar....Düşüncesiyle yazdım.KK çekip ödediğim ..70 liranın içinde birde çaymatik üst kapak kısmı var.......Şimdi aklıma geldi ek... Saygılarımla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 15 Nisan 2010; 8:21:51 >

NAMUSA HÜRMET EDEN NESLİNE ŞEREF VERİR....

• yorumunu okudum arkadşım.madem bu kadar parça 70 TL o zaman makine neden 1800 TL.garibime gitti doğrusu.bir önceki yorumuma şunu eklemeyi unuttum.Bir arkadaşımız nacre rumuzlu libelle için iyi yorum yazan aslında nacre nin tersi ercan olduğunu tespit etmiş.bravo arkadaş güzel tespit.sahtekarlık burdan belli...isminin tersini rumuz olarak yazacak kadar insanlarla dalga geçebiliyor ercan bey...boşsunuz ercan bey...

Orijinalden alıntı: atakist
    Not: Evinize süpürge demosu için geleceğiz sözüne inanmayın. Bütün akşamınızı işgal ederek, ürünü satmadan evden çıkmak bilmezler.

Ahahaaahahaahahah :D

Bunlara müstehak. Gitmiyorlar mı? bütün evi süpürttüreceksin :D

Bizi de bunalttılar bi ara :D Önce yazıktır, ekmek parası için uğraşıyolar felan dedik, sonradan biz insanca davrandıkça, eşeğin gözüne su kaçırdılar :D

1500 liraya satmak istedikleri cihazın çok daha iyisi bir cihazı 530 liraya aldım. Anlımızda enayi mi yazıyo? ;)

• Ev için süpürge düşünüyorum..

Bende biraz nefes darlığı var.. netten araştırdığım kadarıyla fiyat/performans ürünü Libella..
  • ilk zamanlar biz de çok memnunduk...zaman geçince çürüyen kırılan plastik aksamları görünce fikriniz değişecektir...o paraya daha kaliteli malzmelerle cihaz üretilebilirdi sayın libelle üreticisi...
  • merhaba arkadaşlar epey fake var gördüğüm kadarıyla :d konuyuda hortlatan hortlatana :D biz evimizde rainbow kullanıyorduk 1999 yılında almıştık fakat yakın zamanda bozuldu bende yeni bir süpürge arayışına girdim, gittim thoması inceledim pek rainbow a yaklaşabilecek gibi görünmüyor libelle ninde plastik kalitesi için hoş şeyler söylenmiyor acaba rainbow kullanıpta başka süpürgeye dönen, kıyas yapabilecek kadar bu makineleri kullanmış yada demolarını izlemiş arkadaşlar varmı? yardımcı olabilirseniz sevinirim. (not: rainbow dan çok memnunum 6000tl olmasa tekrar alırım ama aşırı pahalı) Şimdiden teşekkürler arkadaşlar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.