Şimdi Ara

Karbonhidrat diyeti hakkında ne öneriyorsunuz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba üniversitede eve çıkmanın verdiği rahatlıkla son 2 yılda fena derece skinny fat olmaya başladım.Günün her saati hatta yatmadan önce bile 2 hamburger 2 bardak kola içerek yatan biriydim haliyle göbek ve bel bölgem fena yağlanmaya başladı.Ancak okulum son sene ve dershaneydi alesti falan derken spora gidecek vaktim yok bende beslenmeme dikkat etmeye karar verdim şekeri ve ekmeği tamamen hayatımdan çıkardım mecbur kalmadıkça yemiyorum ancak bir arkadaşım bu düşük karbonhidrat diyetini tavsiye etti.Günlük belli bir miktar üniteyi geçmemeniz gerekiyor ancak ben öğlen yemeğini okulda yediğim için mecburen bazen üst sınırı geçiyor acaba böyle günlerde evde biraz egzersiz ya da koşu falan yaparak bu fazladan aldığım karbonhidratı ordan eksiltebilirmiyim ? Amacım vücut yapmak kas yapmak değil sadece düz bir vücuda sahip olmak istiyorum eskisi gibi.Boyum 1.73 kilom 67 yaş 23 şimdi resim atamıyorum ama isteyen olursa eklerim konuya sonra. Benim gibi birisine ne önerirsiniz yağ yakımı için ? mümkün olduğunca spor salonu olmadan yapmam lazım çünkü hiç boş vaktim yok.Bu arada evde 5 kiloluk dambıl var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Illusive Man -- 27 Aralık 2016; 23:25:57 >

• tahminim %20 %25 arası bir yağ oranın var,kolay olmayaktır spor olmadan ama glisemik indeks diye arat arama motorunda ve yediğin herşeyi buna göre ayarla.glisemik indeks'i yüksek şeyler yediğin sürece az bile yesen vücudun yağ yakma moduna girmez tamamen keseceksin bunları yada en fazla haftada 1 kez.
  • anladım hocam peki dediğim gibi amacım kas yapmak değil hatta biraz kas kaybını bile göze aldım ama dediğim gibi bazı durumlarda değerleri aştığımda fazladan kardiyo yaparak kalori yakmamın bir faydası olurmu bu diyete ? yüzmeyi önerirmisiniz ? ya da bana önerebileceğiniz en iyi beslenme ve spor programı nedir ?
  • Günlük alman gereken kaloriyi hesapla internette birsürü site var bunun için, ve benim ilk yazdığım şekilde ayarla yediklerini.5 kiloluk ağırlık ceyran yapan kapıların önüne koymaktan başka bir işe yaramaz,salona gitmeden evde birşeyler çalışıp kalori yakayım dersen şınav,barfiks tarzı kendi ağırlığını kullandığın hareketleri yapabilirsin.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.