Şimdi Ara

Karayip Korsanlari Serisi bitti mi yoksa devam ediyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
3.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler bu konu da biraz baktim ama pek bilgi bulamadim. Serinin 3. filmi olan Pirates of the Caribbean : At Worlds End filminden sonra 4. bir film geliyor mu? Yoksa seri bitti mi? Simdiden tesekkurler.

• Johhny Depp korsanlık hoşuma gidiyor.Bir film daha olsa oynayabilirim gibi bir laf etmişti.
    Söylentilere göre:
    Jack Sparrow gençlik pınarını ararken Atlantisi bulucak,
    Başka bir söylenti,Çılgın bir denizci o zamanın son teknolojisiyle donatılmış bir gemiyle denizlerde dehşet saçacak.

Gönlüm çıkmasndan yana,
  • Tesekkurler bilgi icin ben de 3. filmin sonun da ki olaylardan sonra bitecegini dusunmuyorum ama bazi kisiler bitecek dedi o yuzden sormak istedim. Ben de cikmasini istiyorum.
  • 3. filmin sonuna bakarsanız elindeki haritaya bakıyor ve atlantisi görüyor. Ben filmin bitmediğini forthology olarak biteceğini düşünüyorum. Bu filmi Thrilogy az gibi. En azından finaldeki sahne bana onu gösterdi.
  • Su çıkan kuyuyu kapamak saçmadır. Ama elinde zaten su varsa kuyuya ne gerek var. Para var millette ister yaparlar ister beklerler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: isoKING

Su çıkan kuyuyu kapamak saçmadır. Ama elinde zaten su varsa kuyuya ne gerek var. Para var millette ister yaparlar ister beklerler.

EveT KatıLıyorum. +
  • arkadaşlar sinemada bonus bir sahne varmış arkadaşlar izlemiş biz de hemen kalktık sonraları sordum sinema sahiplerine evt dediler öyle bir sahne var biz de yeni gördük dediler..sahnede orlando bloom 10 sene miydi hani bunların tekrara yüzeye çıkma olayı..en son sahnede zaten aşk yaptılar(kibar olayım) 10 sene sonra tekrar geliyor ve çocuğuyla karşılaşıyor bir şeyler oluyormuş..siz de izlediniz mi dvdsini aldım böyle bir şey görmedim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: astarmh

arkadaşlar sinemada bonus bir sahne varmış arkadaşlar izlemiş biz de hemen kalktık sonraları sordum sinema sahiplerine evt dediler öyle bir sahne var biz de yeni gördük dediler..sahnede orlando bloom 10 sene miydi hani bunların tekrara yüzeye çıkma olayı..en son sahnede zaten aşk yaptılar(kibar olayım) 10 sene sonra tekrar geliyor ve çocuğuyla karşılaşıyor bir şeyler oluyormuş..siz de izlediniz mi dvdsini aldım böyle bir şey görmedim?

Var var 10 sene sonra dönüyor

• Filmin sonu 4.film için fazlasıyla acık kapı bırakmıstı bunun yanında bu film altın yumurtlayan bir tavuk konumunda yani hersey yeni filmin cıkacagının gostergesi konumunda tabi cıkmayabilirde
  • üçüncü filmin sonunda dördüncü için fazlasıyla açık kapı bırakmışlar.umarım çekilir eğlenceli bi seri sonuçta.
  • Seri 7 film olucaktı sanırım böyle bir haber duymuştum.
  • Çıkma olasılığı yüksek.
  • evet atlantisi bulacak diye bir söylenti vardı.inşallah doğrudur.
  • Casttan sonra gösteriyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: radyasyo_N

quote:

Orjinalden alıntı: astarmh

arkadaşlar sinemada bonus bir sahne varmış arkadaşlar izlemiş biz de hemen kalktık sonraları sordum sinema sahiplerine evt dediler öyle bir sahne var biz de yeni gördük dediler..sahnede orlando bloom 10 sene miydi hani bunların tekrara yüzeye çıkma olayı..en son sahnede zaten aşk yaptılar(kibar olayım) 10 sene sonra tekrar geliyor ve çocuğuyla karşılaşıyor bir şeyler oluyormuş..siz de izlediniz mi dvdsini aldım böyle bir şey görmedim?

Var var 10 sene sonra dönüyor

• Hoşuma giden serilerden birisi,
    Bekleriz yenisini...
  • valla imdb ye bakıyorum ama hiç filmin çekimlerine başlanmamış bile :D ama beklemedeyiz hehehe
  • inş tadinda birakırlar hala ilk filmin tadi dururken uzatmazlar umarım
  • Aynı kadro devam ederse hoş olabilir :)
  • Orlando Bloom
    Jhony Deep
    Keira Knightley

bu üçlü olduktan sonra sabah akşam yeni bölüm çekilse yine vazgeçmem
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ryo Ishizaki

Orlando Bloom
    Jhony Deep
    Keira Knightley

bu üçlü olduktan sonra sabah akşam yeni bölüm çekilse yine vazgeçmem

3. Filmde Siyah incinin kaptanıyla o 2 salak tayfayı görünce çok gülmüştüm ben
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.