Şimdi Ara

KARAYİP KORSANLARI OYUNU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ACABA BU KARAYİP KORSANLARININ OYUNU VARMI _?LÜTFEN CEVAP YAZIN

• Tabi ki var ismi Pirates of the Caribbean 2 cd al oyna iyi oyundur.
  • ARKADASIM PEKİ BU OYUN AKSİYON DEGİLMİ
  • dün filminden etkilendin galba
  • Oyunun türü RPG.
  • EVET FİLMNDEN ETKİLENDİM
  • Oyunun orjinalini holladadan 5 euro aldim :) buyuk ihtimalle sen korsani ayni paraya bulurusn turkieyede
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • okey dostum bakıyım bi
  • Oyun çok güzeldi kendine bir Filo bile kurabviliyuosun ama bir yerde bunları oyunun hikayesi gereği Fırtınada Kaybetmen gerekiyo du bende hep oraya kadara gelip ondan sonrasını oynayamadım

TAvsiye ederim
  • Oyunu becerememiştim biraz karışıktı ama oyundaki gemi savaşları ve su efektleri gerçekten mükemmeldi.
  • ya aslında karayip korsanlarının şöyle güzel bir oyunu çıksa harry potter'deki gibi istediğimiz adamı alsak oynayışıda harry potter gibi olsa grafikler ise dünyanın en iyi grafiklerive oyun 2 cd olsa
  • quote:

Orjinalden alıntı: Furkan_Beysel

ya aslında karayip korsanlarının şöyle güzel bir oyunu çıksa harry potter'deki gibi istediğimiz adamı alsak oynayışıda harry potter gibi olsa grafikler ise dünyanın en iyi grafiklerive oyun 2 cd olsa
    Yapabiliyorsan yap da oynayalım.Sistemleri de kasmasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: San Andreas Citizen

Oyunun orjinalini holladadan 5 euro aldim :) buyuk ihtimalle sen korsani ayni paraya bulurusn turkieyede

nacak halimize diyip geçiyim
  • Arkadaşım bende 1 ay öncesine kadar bu oyun üzerinde yoğunlaşmak istedim sordum oynu vamı diye var torrentledim kısaca açıklıyım gemilerle gidebiliyosun kişisel görünümde var sonra iskeletlerle kılınç harbine girion neyse senhttp://www.trgamer.com/yazi.asp?id=1559 burdan bak bence 10 üstünden 7 numara
  • bence o kadar da iyi olmamis gerci bu aralar korsan oyunlari baya war piyasada ama genede denemeni oneririm
  • oyun genel olarak güzel. ticaret yapıp filoyu büyütüp sonra en baba gemilerle denizlerde terör estirmek gayet eğlenceli. oyunda RPG unsurları da var. karakterin hangi dalda gelişeceği sana kalmış.
  • ben walla ticaret olayini bi turlu beceremedim yasasin korsanlik
  • ticaret için hangi malın nerede ucuz oldugunu ve en karlı nereye satabilceğini bilmen lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dreamwalker

ticaret için hangi malın nerede ucuz oldugunu ve en karlı nereye satabilceğini bilmen lazım.

onu nerden ogreniyoz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.