Oyun çok güzeldi kendine bir Filo bile kurabviliyuosun ama bir yerde bunları oyunun hikayesi gereği Fırtınada Kaybetmen gerekiyo du bende hep oraya kadara gelip ondan sonrasını oynayamadım
TAvsiye ederim
Oyunu becerememiştim biraz karışıktı ama oyundaki gemi savaşları ve su efektleri gerçekten mükemmeldi.
ya aslında karayip korsanlarının şöyle güzel bir oyunu çıksa harry potter'deki gibi istediğimiz adamı alsak oynayışıda harry potter gibi olsa grafikler ise dünyanın en iyi grafiklerive oyun 2 cd olsa
quote:
Orjinalden alıntı: Furkan_Beysel
ya aslında karayip korsanlarının şöyle güzel bir oyunu çıksa harry potter'deki gibi istediğimiz adamı alsak oynayışıda harry potter gibi olsa grafikler ise dünyanın en iyi grafiklerive oyun 2 cd olsa
Yapabiliyorsan yap da oynayalım.Sistemleri de kasmasın
quote:
Orjinalden alıntı: San Andreas Citizen
Oyunun orjinalini holladadan 5 euro aldim :) buyuk ihtimalle sen korsani ayni paraya bulurusn turkieyede
nacak halimize diyip geçiyim
Arkadaşım bende 1 ay öncesine kadar bu oyun üzerinde yoğunlaşmak istedim sordum oynu vamı diye var torrentledim kısaca açıklıyım gemilerle gidebiliyosun kişisel görünümde var sonra iskeletlerle kılınç harbine girion neyse senhttp://www.trgamer.com/yazi.asp?id=1559 burdan bak bence 10 üstünden 7 numara
bence o kadar da iyi olmamis gerci bu aralar korsan oyunlari baya war piyasada ama genede denemeni oneririm
oyun genel olarak güzel. ticaret yapıp filoyu büyütüp sonra en baba gemilerle denizlerde terör estirmek gayet eğlenceli. oyunda RPG unsurları da var. karakterin hangi dalda gelişeceği sana kalmış.
ben walla ticaret olayini bi turlu beceremedim yasasin korsanlik
ticaret için hangi malın nerede ucuz oldugunu ve en karlı nereye satabilceğini bilmen lazım.
quote:
Orjinalden alıntı: dreamwalker
ticaret için hangi malın nerede ucuz oldugunu ve en karlı nereye satabilceğini bilmen lazım.