Şimdi Ara

Karayip korsanları Online (POTCO)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet, Oyunu aslında Facebook karayip korsanları sayfam için paylamıştım ama burdada anlatayım arkadaşlar oyuna üye olup indirdikten sonra oyuna girdiğimizde ilk önce karakterimizi açıyoruz tipini ayarlıyoruz.

Daha sonra bize görevler veriyor onları yerine getiriyoruz ve bize EXP falan veriyor.

Oyunda gemi alabiliyoruz.Diğer korsanlarlarla poker falan oynuyoruz vs atıyoruz parti kurup exp kasıyoruz undeadlarla Public'den birisinin gemisine katılıp diğer gemilerle savaşabiliyoruz.Partiler ve savaşlar,eventler düzenleniyor oyunda çok zevklidir yani.

Ayrıyetten oyunda ; Gemi kaptanları için gemi levelleri var,Top atma,Bomba,Kılıç,Silah,Voodo ve bir kaç şeyin daha leveli var.
    Her Class'ı istediğiniz zaman kullanabilirsiniz.

Ben oyunda 14 level karakterim vardı sürekli karakter değişiyordum ama bir yarım saat önce yeni karakter açtım ve vıp üyelik aldım unlimited accens oynuyanlar varsa beraber oynuyabiliriz veya oynayacaklar.
    Buraya yorum atarlarsa sevinirim.

• Oyunu oynamak isteyenlerhttp://piratesonline.go.com bu adresden kayıt yapıp oyunu indirebilirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: PLEISTOCENE

Oyunu oynamak isteyenlerhttp://piratesonline.go.com bu adresden kayıt yapıp oyunu indirebilirler

PM atmaya çalışırken net gidiyor o yüzden buradan yazayım

dostum öyle bir isim yapamassın eğer indirdiysen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rogues. -- 19 Aralık 2013; 23:28:04 >
  • bende indireyim
  • S.a Kardeşler bende oynuyorum bu oyunu gerçekten çok zevkli ama tek başıma bazen sıkılıyorum. Oyunda ki nickim "Goksu" Gelirseniz beraber takılırız pm atmanız yeterli...
  • Bende oynuyorum arkadaşlar, oynamak isteyen varsa benimle facebook'tan iletişime geçebilir. :)

İletişim için;

www.facebook.com/LecherousTR

ya da

www.facebok.com/ILecherousI
  • Merhaba Arkadaşlar Bu Oyunun Hastasıyım Ve Halan Oynuyorum Özel piremioum üyeliğim var hiç bitmiyor sürekli 6 ayda bir karttan çekiliyor ve gemim felan en güçlüsü olan war birgden levelim şuan 39 40olma üzereyim oyundaki adım Hades bana meto_737@hotmail.com adlı hesaptan ulaşırsanız eğleniriz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.