Şimdi Ara

Karayip Korsanları Ölü Adamın Sandığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar filmi izleyen varmı? ilk filmini izlemiştim ve çok beğenmiştim. ama nedense genelde filmin devamı genelde kötü oluyor. ilk filmdeki havayı bulamıyorsunuz. sizce ikinci bölüm izlemeye değer mi???

• he ya okadar para vircem sıkışığımda şu aralar.güzelmi efektler falan.Bir de ses efektlerini Genç bir TÜRK yapmış doğrumu?
  • valla kim yapmış bilmiyom da efekler felan sağlam yani.Bence sinemada izlenmesi gereken bi film.Öyle vcdde felan izleyip filme yazık etmeyin pişman olabilirsiniz.
  • sağol birader.valla izleyecez artık .Ben bu güne kadar hep sağlam filmler için sinemaya gitmeyi tercih ettim.

Sinema gerçekten bir filmin izlenebileceği en mükemmel ortam.Performans ve etkileyicilik yüzde 90 artıyor.
  • Türkçe seslendirmesi çok kötüymüş bugün yani pazar gitmeyi düşünüyorum
  • Senaryo kopuk efektler sağlam oyunculuk birincisinin küllüm gölgesinde filmin sonu berbat
  • kesinlikle sinemada izlenmeli. Türkçesine gitmeyin kötüymüş bizde altyazılısına gittik. film güzel fena değil. yanlız sonu dizi gibi olmuş. 3. film gelecek büyük ihtimalle 3-4 ay sonra. aynı matrix reloaded ın sonu gibi. 3ü bekliyor yani insan direk.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hiç beğenmedim konu çok dağınıktı izlerken bi ara içim bile geçmiş ben verilen paraya yazık derim başkada bişey demem
  • o değilde muhteşem bir film geliyor beyler afişini gördüm karaip korsanlarına gittiğimde..

ingilizce adı aklımda Türkçesini unuttum

filmin adı Re-Cycle

çok sağlam bir korku filmi geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 23 Temmuz 2006; 5:27:41 >
  • film hikayesi cok uzun şekilde tutulduğu iiçin filmi 2 ye bölmişler bu 1.kısmı 2.kısmı ise seneye gelecek

film bence cok güzeldi

masallıktan çıkması için türk denizcileride koymuşlar türkçe konuşuyolar

ama kesinlikle dublajlı filme gitmeyin!!!!!

forever subtitle
  • Altyazılısını izledim. Filminm üçüncüsü gelecek. Öyleki üçüncü film çoktan hazır. Yine jonh depp olacak. Sonu gerçekten kötü çünkü yarım kalıyor film
  • BU NEYMİŞ YAA SABAH İKİ SAAT CNN DE TANITIMINI YAPTILAR. FİLMİ KOYSALAR İZLERDİK O SÜREDE
  • bence türkçe dublaj a gidin çünkü filim çok komik ve efektler süper alt yazı okicam diye filmi kaçırmayın :)
  • izlemeye değer bi film...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Quadriceps

bence türkçe dublaj a gidin çünkü filim çok komik ve efektler süper alt yazı okicam diye filmi kaçırmayın :)

TR fragmanını izledim.İlk filmindeki seslendirenlerden farklı kişiler seslendirmişler.Özellikle JAck'in sesini iyice bozmuşlar.Fakat sende haklısın.Alt yazı da sorun olabiliyor.
  • karayip korsanları 2 filim ilkinden daha güzel geldi bana.mutlaka sinemada izlenmesi gereken bir filim.tavsiye ederim.
  • teşekkürler millet. öneriler için sağolun. anlaşılan dublajsıza gitmek daha mantıklı....
  • bence ilk filme yaklasamaz bile,cok kötüydü
  • hiç düşünme git sinemada izlenmelisin muhakkak, yukada denilen gibi reklamlarında dublajlısını gördüm güzel olmamış bana göre kesinlikle dublajsızına git
  • Bence sonu süperdi çünkü ilk defa normal davrandı(erkek gibi yanlış anlamayın hareketleri kız gibi ya ondan) bu arada türkçe dublajlı çok mu kötü ilk filmini seslendirenler var dimi?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.