arkadaslar kendime bir minibus alıp karavan yapmak istiyorum ama sizce peugeot j9 mu yoksa vosvos T1-T2 serilerimi daha mantıklı. İç alan olarak 2side yeterli bana ama aklıma takılan nokta şu hangisinin parçasını daha rahat bulurum hangisinin parçası ucuzdur? birde vosvoslar sürekli arıza yapıyor diyorlar acaba j9larda öylemidir ?
kimsenin bi fikri yokmu ?
t1 - t2 için daha mantıklı. karavavan için daha güzel durur.
tip olarak öylede motor konusu da cok onemli
j9 dan nasıl bir motor bekliyosun ki? araba 88'in üstüne çıkamıyo.
quote:
Orjinalden alıntı: Don Juan
O takoğrafta yazan
J9un parça usta vs daha akolay bulursun.
Hemde daha büyük..
Ama t1'de daha hoş duruyor.
T1 ı bulabılırsen helal olsun derım. Bulsan bıle yuksek bı meblag odemeyı goze alman gerekır. T2 ler ve bırde t3 ler bu ıs ıcın daha uygun. T3 ler su sogutmalı motor oldugu ıcın usta ve parca sorunu yasamazsın cunku motorlar golf 1 ve 2 dekı motorlardır. Butce ne kadar bılemıyorum ama 15000ytl gozden cıkarmaya hazırsanız orjınal bır t3 westafalia nın tadı baska olur...
O takoğrafta yazan
J9un parça usta vs daha akolay bulursun.
Hemde daha büyük..
Ama t1'de daha hoş duruyor.
İş yerinin servisi J9 idi.
Araba gitmiyodu. Gaza ne kadar basasrsan bas.
valla benim için hoş durması o kadar önemli değil 88in üzerine cıkmasa olur 80yeterlidir sonuçta hız yapmak için değil kamp yapmak için alıyorum. T1 ve T2nin motorları aynımı acaba? birde T3ler sorunsuz oluyorsa onlarıda düşünebilirim. onlarda hoşuma gidiyor. birde genişlik olarak J9 daha iyi sanırım. westafalia düşünmüyorum zaten. J9ların motoru dediğiniz gibi sağlammı? T1 ve T2lerde ömrüm sanayide geçer gibime geliyor çünkü motordanda pek anlamıyorum ne yazıkki.
j9 un parçası bol ve neredeyse bedava.Direksiyon turu zayıftır ve hız yapmaz.Sana ford transit i öneririm.kaya gibidir.
valla J9un içide çok geniş tam benlik ben giresunda ikamet ediyorum burada acaba parça sorunu yaşarmıyım sizce? birde parça bulmakdan cok arıza durumları da iyiyse hemen alıcam bir tane bunlardan. ayda bir sanayiye gitsek yeter gider :)
iyi iyi j9 işini görür. genelde böyle minibusten karavan hastalıgı olanlar t1 t2 falan isterler. bu bi cesit hastalıktır. ama zannımca sizde boyle bi olay yok j9 o resimdeki canavar gibidir temizinden bulursanız. yıllardır okul servislerni cekti bu arabalar. çok da az yakar. tek sorunu direksiyon turu cok azdır. cok cok geniş almanız lazım dönüşlerde ona da alısırsınız. parcası ucuzdur. ustası coktur.
j9 premier olsa neyse ama eskilerden uzak durmalısın motoru çekmediği gibi kullanımıda yorucu bir araç
T1 T2 nin bir karizması yaşam felsefesi var en önemlisi sürüş zevki var
t1 t2 yi tavsiye ederim 13 yaşında biri olarak :DDD
kalbin hangisine gidiyosa onu al pişman olursun
quote:
Orijinalden alıntı: rapursuit kalbin hangisine gidiyosa onu al pişman olursun
konu 3yıllık karavan hevesinden zaten vazgeçtim :)
quote:
Orijinalden alıntı: alpemre_1
quote:
Orijinalden alıntı: rapursuit kalbin hangisine gidiyosa onu al pişman olursun
konu 3yıllık karavan hevesinden zaten vazgeçtim :)
tarihe bakmamışım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme