Şimdi Ara

kararsizim yardim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • benim x1 den sikintim tek elle msj yazma sorun olurmu acaba klavye kullanmadan her zaman fiziki kalvyeyi kullanamam onun icin samsung 7330 , nokia e63-e71 gibi cihazlara yonelmistim.bu konuda x1 in dokunmatigi beni tatmin edermi bilmiyorum bu konuda ne dusunuyorsunuz
  • sen p1 kullanms adamsin x1 in ekrani p1 gibi resistive ekran zorluk cekecegini sanmiyirum alisik oldugun icin
  • p1 gibi ise bi sorun olmaz o zamansa uygun fiyatli bi x1 gorursem alirim.buradada satan varsa msj atabilirler cevaplariniz için cok tesekkur ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakogg
    p1 gibi ise bi sorun olmaz o zamansa uygun fiyatli bi x1 gorursem alirim.buradada satan varsa msj atabilirler cevaplariniz için cok tesekkur ediyorum

Hocam sahibinden'e bakin en kolay ordan bulursunuz :)
  • quote:

p1 gibi ise bi sorun olmaz o zamansa uygun fiyatli bi x1 gorursem alirim.buradada satan varsa msj atabilirler cevaplariniz için cok tesekkur ediyorum

rica ederim :) arkadasin da dedigi gibi sahibinden.com da bir suru x1 var ordan bakip alabilirsiniz
  • sürgülü klavyeleri eledim nokia e72 ve samsung omnia pro 7330 ikisinden birini yarıun alıyorum bu 2 teli karşılaştırırsak ne dersiniz

sürgülü klavyeleri eledim nokia e72 ve samsung omnia pro 7330 ikisinden birini yarıun alıyorum bu 2 teli karşılaştırırsak ne dersiniz

e72
  • E52 ya da E5 bakabilirsiniz. Klavyeli ve dokunmatik ekranlı istiyorsanız C6 bakabilirsiniz.

Orijinalden alıntı: yunuss.10

quote:

sürgülü klavyeleri eledim nokia e72 ve samsung omnia pro 7330 ikisinden birini yarıun alıyorum bu 2 teli karşılaştırırsak ne dersiniz

e72

neye göre e72 açıklarsanız çok daha iyi olur
    Samsung S10 Lite - Iphone 11 pro 256gb - iphone 13 256gb
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.