Şimdi Ara

Kararsızım beylerr

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 haftadır g2 mi alsam zenfone 6 mı alsam diye düşünüp duruyorum benim için önemli olan en az 3 sene beni idare etsin sürekli güncellemeler alarak piyasadan geri kalmasın asus neredeyse her hafta bir güncelleme veriyor kullanıcılarına android l ile de ufak tefek sorunlarını ortadan kaldıracak gibi duruyor g2 ise 1 sene önce çıkmış bir telefon daha ne kadar güncelleme alacak? tamam lolipop u alacak eyvallah da daha sonra ne olacak devam edecek mi güncel kalmaya? beyler üni. yeni başladım bitene kadar beni idare etsin başka birşey istemem görüşlerinizi bekliyorum ama fanboyluk yapıp sadece g2 al g2 al demeyin nedeni ile beraber yazıp yardımcı olun şu kardeşinize

• aralrındakı fıyat farkına ragmen g2 nın cok fazla ustunlugu var,zenfonenunda l en sonrasını alacagı kesın degıl ustelık bataryada kameraya ıslemcıden gpuya cıpsete kadar g2 cok daha ıyı yanı ıkısının arasında kıyas aslında pek mumkun degıl
  • O bu5cedeki hicbiri uiv sonuna yetmez ama g2 daha ileri sure yeter ve fp aisindan suan cazip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • stevejones kullanıcısına yanıt
    sen hangi telefonu tavsiye edersin ben ace yi bile 3 sene kullanmış birisiyim :D
  • anladım hocam eyvallah
  • Tabiki lg g2

• Son butce 1100 civari ise g2 1Yildie memnunum ben

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • g2
  • bi aksilik olmazsa g2 yi hafta içi alıcam gibi duruyoru
  • alma bence şahsi görüşüm;)
  • G2 iyi cihaz
  • Swaps1404 kullanıcısına yanıt
    nedenini söylermisin?
  • g2

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence G2 eskidi artık. Yazılım desteği de uzun sürmez. Daha güncel telefon alabilirsiniz

• mtyg kullanıcısına yanıt
    mesela?
  • Bütçe nedir

• mtyg kullanıcısına yanıt
    max 1200
  • G2 güzel kötüleyenlere bakma

• g2 iyi hoş da bu telefonu en az 3 sene kullanmayı düşünüyorum arkadaşın dediği gibi yazılım desteğini çekerseler nolcak?
  • Burda tercih sana kalmış. 2 seçenek var zaten zenfone 6 ve g2. Ben zenfone 6 tavsiye ederim. 400 tl fark var. G2 ye o kadar vermene gerek yok bence. Zenfone larda olumsuz yorum pek yok. Memnun genelde herkes. O yüzden zenfone 6.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.