Şimdi Ara

Kararsız Kaldım, Yardımlarınızı Bekliyorum...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Ramazan ayiniz mübarek olsun oncelikle. Yeni bir telefon almak istiyorum fakat baya bir tereddütteyim açıkçası. Su anda Moto G kullanıyorum fakat telefon yavaş yavaş şişmeye başladı sanki. Avea hattim üzerinden operatördan alicam telefonu. Genellikle facebook,ttnet müzik,vatsap,YouTube gibi uygulamaları kullanıyorum. Arada oyun da oynarım. 5" ve üzeri tercihimdir. Bugün avea bayisine gittim ve LG g3 36 ay taksitli aylık 47 lira dedi. G2 alsam peki isimi görür mu. Ya da onerileriniz neler olur. Şimdiden tesekkur ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bedo20 kullanıcısına yanıt
    g2 de ekran sararması var g3 de çatlama ve ısınma var diye biliyorum
  • Tercihiniz ne olurdu peki yanı başka bir oneriniz var mi? Bu arada ses kalitesi de önemli bir anlamda. HTC ve Samsung düşünmüyorum ayrıca.

• bedo20 kullanıcısına yanıt
    bende bu aralar telefon bakıyorum daha tercih veremedim
    htc one m7 alacaktım bir ara kamerası pempeleşiyormuş vazgeçtim
    samsunglar zaten kozmetik olarak belli bir kullanımdan sonra berbat oluyorlar
  • g2 kullanıorum 2.el hemde,kasma donma sararma yasamadım kaldıkı batarya olarakta abısınden daha ıyı,bahsettıgınız ıhtıyac ıcın g2 fazla fazla yeter helede moto g den sonra,g2 de 24 bıt flac desteklı ses cıpı var buda kulaklıkla muzık cok dınlıyorsunuz keyfınıze olumlu yansıyacaktır.
  • Crauls kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim yorumunuz için. Bende yeterli geleceğini düşünüyorum fakat almışken de 2-3 sene rahat edeyim diyorum. Yanı 3 gb ram falan herhalde bir artisi olur. Ekran zaten ikisinde de bence başarılı. Dediginiz gibi ses olarak da farklı bir deneyim olacak. Bakalım daha tercihimi yapmadım :)

• M8 gibi bir avantajiniz varsa kamera ve ses icin sizin ihtiyacinizi karsilayacaktir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kararsız kaldım
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Değerli mümin kardeşim seninde ramazanın mübarek olsun.

Öncelikle paranı g2'ye yatırma derim cihaz çok eskidi ve kasa kalitesi olarak çok kötü tek düşüşte ekranı kırılıyor. sd card takılmıyor içindeki hafızaya mahkumsun.

Sana tavsiyem huwai g7 olur. hem sağlam bir kasaya hemde g2'den çok çok üstün bir kameraya sahip bunu g2 kullanmış biri olarak yazıyorum

performans olarak g2 biraz önde ama biz at yarışı oynamıyoruz g7'nin performansı sana hayli hayli yeter.

Eğer g7 ekranı büyük gelirse sony m4 aqua'da üzmez seni
  • Sony düşünmüyorum hocam çok kaba geliyor bana. Şöyle diyeyim şuanda snapdragon 400 işlemci kullanıyor moto g. Ben direk 800 veya üstü bir işlemciyi denemek isterim açıkçası. Yanı tercih olarak g2 veya g3 arasında kaldım.

• İkiside sorun gibi hocam ama alacaksan g3 Al
  • Teşekkürler cavabiniz için. Yavaş yavaş G3 aklıma yatmaya başladı. Birkaç gün araştırmaya devam çünkü 2-3 sene telefonu degistirmem artık.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.