Şimdi Ara

Kararsız Kaldım Ryzen 5 3600

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • itopyada amd 5 3600 ile ana kart ve ram alıcaktım, stoklarında 3600 bitmiş n11 de var,resimdeki bileşenler sizce nasıl uyumsuzluk olurmu evde takıp çalıştırmam gerekiyor, sorun çıkarsa yaptırmak için imkan yok,sistemde oyun yok arada premierde biraz montaj işi olucak o kadar ,ekran kartı demeyin zira işimi görür, yazılımı güncel bir kart
    Kararsız kaldığım yer acaba itopyadan 3600 bekleyip n11 den diger parçaları alsammı yada 1359 TL verip n11 den işlemciyi alsammı ne dersiniz n11 de taksitde yaparım itopyada yok
    Bu arada kasayı küp istiyorum en uygun fiyat bu, sizce sorun olurmu kullanan varmı ?

Kararsız Kaldım Ryzen 5 3600Kararsız Kaldım Ryzen 5 3600Kararsız Kaldım Ryzen 5 3600

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fsh77 -- 9 Kasım 2019; 16:9:5 >

• Abi senin işlemci 2400g yada 3400g allah rızası için beni dinle... Anakartın vga çıkışları bol olanı seç okadar yorulmaz dahili gpu Vega10 var mis.

Gt1030+3600 en alınmayacak bilgisayar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 9 Kasım 2019; 17:9:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Timeguard T kullanıcısına yanıt
    3600 kotumu sence yani ?
  • fsh77 kullanıcısına yanıt
    Hayır usta neden kötü olsun gerek yok...
  • Timeguard T kullanıcısına yanıt
    işlemciyi yormak istemiyorum hep intel kullandım ayrıca ilk kez amd deniyeceğim F/P nedeni ile ? o yüzden bazı şeyler kafama yatmıyor ne bilim eski alışkanlıklar ...
  • fsh77 kullanıcısına yanıt
    Yorulmaz yorulursa getir ben burdayım.
  • İtopya'da dün akşam sınırlı sayıda 3600 o fiyattan satıldı tekrar aynı fiyattan stoklara girmeyebilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RYZEN 5 5500 ARIYORUM
    2 ay önce açıldı
    [SATILDI] RYZEN 5 3600
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2019daDHyekatilmak 2 kullanıcısına yanıt
    1300 kusur civarı her yerde ,1100 civarıydı itopyada o yuzden bitti sanırım :(
  • 3600 al birader sonrasında guzel bir gpu alırsın.

Işlemci monitör gibi parçaları 1 kere alirsın iyisinden alırsın. Gpu değişimi kolaydır sökersin sonra takarsin yenisini. Ama işlemci öyle değil uygun soket bakacaksın sonra elindeki işlemciyi yok parasına satacaksın ohooo.

• Rasyonelizm kullanıcısına yanıt
    dogru haklısın, ayrıca bu sistem 7-8 sene kesintisiz gitmeli, dedigin gibi ekran kartı ne zaman olsa alınabilir...
  • Trendyolda 1289 lira hocam .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.