Şimdi Ara

Kararsız kaldım, perte çıkarıp paramı alayım mı, arabayı mı alayım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
4.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burak yarın izin al sanayiiye git yedek parçacıya göster arabanın resimleri fiyat al bide kaportacı bul fiyat iste büyük ihtimal 6bin liraya çıkarsın bu işten

Hesapladım bu arada gerekli parçalar 2,350 tl tutuyor
    boyası vs derken işçilik ile taş çatlasa 5 bin tl ye halledilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KöfteSuyu -- 4 Ağustos 2017; 19:59:54 >
  • Bu araclarin parcasi com zor bulunuyor cok skntili 20 bin alin rahatiniza bakin biz satana kdr canimiz cikti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben hemen bu haline 13 bin verrim ve araca talibim.

• Hocam kesinlikle arabayi al bu haline de 13 verirler.

• Paco-De Lucia P kullanıcısına yanıt
    Kasko 20 bin veriyor sen 13 bin diyosun leş galericiler gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9 küsür bin de kaskodan alacak kardeş. Adam demiş ki 9 bin kaskodan al, 13 de ben vereyim araba 22 küsüre satılmış olacak

• Arabayı alın üzerine verdikleri parayı da alın bence ilan sitesine bu aracın emsallerine baktım 25 den aşağı yok eski kasasına bile 20 den fazla istiyorlar.

• Bildiğin çıtır hasarlı bu araç, ne perti. Al yaptır tabiki.

• Parayı alın aracı 5 bin civarına yaptırırsınız.sonra satın 20 bin liraya.

• 20.000 tl yi al kurtul. Uğraşmaktan kurtulursun.

• binmeye devam edeceksen, al 10 bini iyi bir ustada 5 bin masrafla yaptır, yok içime sinmez dersen ver geç. ancak 20 bine aynı aracı alamayacaksın..
  • 20 bini alsan üstüne para eklemeden araç anlamayacaksınız. Cebinden para çıkmadan araba +para alıp tamir işine girebilirsiniz. Birçok parcasini sıfır almaya gerek yok çıkma alınabilir tampon çamurluk far kaput vb. Hatta beyaz denk getirirseniz boya bile istemez.. boya+kaporta işçiliği vermezsiniz.

• Vay be burak gecmis olsun. Buyuduk yillar gecti arac sahibi olduk. Ne gunlerdi forum zamanlari hatirladimda.

Basina gelen olay 4 yil once basima geldi saolsun kayinpederim arabi halletti bir kazada. Neyse.

Ayni noktadan vurmustu sag on sase egrildi vs. Vs.

Arabami 18bine almistim. Kaskom yoktu hatasiz oldugumuz icin sigorta eksperi ya arabayi 13-15civari pert edelim dedi yada 7750tl al arabani yaptir dedi.

Biz yaklasik 10bin masraf cikarmistik. 18bine aldigim arabayi 14 15e vermek isime gelmedi 7750yi kabul ettim aldim. Arabayida 9bine sanayide sattim ve yaklasik 17bine olayi kapatmis oldum.

Ama araba yapildiktan sonra duzen tutmati birsuru ariza cikardi abs si debriyaj merkezi surekli aks kesmeler falan filan.

Kisacasi ozamanlar sansliydim arabayi yaptirsaydim kesin elimde patlayacakti. Dememoki saselerde egrilme burulma varsa hic macera arama arabayi 20ye sal gitsin. Asla eskisi gibi olmuyor. Parani alir kalani bindigine sayarsin kafan rahat eder. 7-8binliralik hasar kaydi olacak az rakam degil o arabayi yaptirsanda artik piyasa degerine satamayacaksin. Birde aracin eskisi gibi olmadigini dusun. Ugrasmaya degmez birak pertciler ugrassin.

1-2 saat kadar once arabamin fren hortumu patlamis ve freni bosalmis ölum tehlikesi atlatmis biri olarak bunlari yaziyorum. Allah korudu yola cikmis olsaydim yokus assagi imkani yok yuklu araba 5 kiso duramazdik.

Bu olayla ilgili bilgi arastirmak icin foruma gelmistim konunu gordum. Bence tesaduf degil soylediklerimi dikkate al

Hoşcakal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tembeler -- 4 Ağustos 2017; 22:14:39 >

• Hocam kasko poliçesi sebebiyle veriyor babasının hayrına 20 bin vermiyor ve 11 bine bu hali ile satacaklar dyor ben bu haline 13 bin verdim..

• Parayı alın bence hocam, araç da büyük bi sıkıntı yok gibi usta görse iyi olur tabi

• Hocam geçmiş olsun, en büyük kazan bu olsun.

yerinde olsam arabayı yaptırır kullanırdım

• hasarın detayını yazsanız iyi olurdu. hangi parçalar hasar gördü, kritik noktalarda hasar varmı önemli olan o. eğer kritik noktalarda sorun yoksa yaptırılıp satılabilir. büyük bir değer kaybı da olmaz.
    fakat kritik noktalarda düzeltmesi riskli veya zor yerlerde hasar varsa ikinci elde değerini bulamayacaktır. haliyle satışı ızdıraplı ve düşük gelirli olacaktır. bu durumda perte çıkartmak iyidir.
  • Geçmiş olsun

Abi radyatöründe bile ufacık hasarın yok. Ekseri dağılan plastik aksam gözünüzü korkutmasın. Parayı almak mantıklı geliyor. Karar sizin.

Sanayiden tanıdık bir usta getir bir ekspertiz yaptır. Aşırı bir masraf çıkacağını düşünmüyorum. Allah başka kaza bela vermesin

Hayırlı geceler

• Vuran araç Seat Leon mk2 midir ?

Geçmiş olsun cana gelmesin.

• Öyle yada böyle seneye iki katı kasko fiyatı çıkacak ve kasko firmaları kara listesine gireceksin Türkiye gerçeği.

Refli link çakarsınız ya sorun yok

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.