Şimdi Ara

Kararsız kaldım lütfen yardım edinn

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sony xperia m & Lg optimus l7 2 & lumia 525 & htc rio 8s
    Bu 4 telefon arasında kaldım. İnternette çok vakit geçirmeyi ve oyun oynamayıda seven birisiyim yani kasmayan interneti hızlı bi telefon almak istiyorum. Görüşlerinizi yazarmısınız. Farklı model teklifide alabilirim ( Max 650 TL ) GMD hariç.
    İyi forumlar

• Aralarindan xperia m almalisin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAXSTAR

Aralarindan xperia m almalisin.

+1
  • Aralarından benimde favorim xperia m aslında bakarsanız ama lg çok kafamı karıştırıyor sizce xperia'dan şaşmalımıyım
  • Xperia m saglan ve fiyatina gore donanimi hayli iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xperia m dahili hafizasi az oyunlarda yetmeyebilir

• hocam m derim .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bana yardımm edermisiniz?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 525 i silelim kafadan rio 8s varken. Wp sistemi uzun vadeli kullanımda sıkıcı oluyor diye okuyorum kullanıcılardan hep. M de tasarımıyla ön plana çıkıyor bana kalırsa ve lg ye nazaran yüzeysel olarak durum bu. Tekniğe inerseniz wp çok stabil ama market konusunda özellikle de oyun oynarım diyorsanız çeşitlilik açısından çok iç açıcı değil wp nin durumu. Teknikte yine l7 nin kamera performansı ve ıps ekranı + fakat sonyninde aşağı kalır bir yanı yok sony tft kötü diyenler abartıyor kesinlikle. Ve biraz da farklılığı hissedeyim diyorsanız m derim. l7 nin tasarımı da çok sıradan şahsi görüşüm.

• xperia m

• enes.77 kullanıcısına yanıt
    verdiginiz bilgi icin tesekkurler hocam. ben suan galaxy ace kullaniyorum ve cok fazla kasma internette istedigim hiz yok oyun desek zaten 0 ben beklentilerimi xperia m'de alabilirmiyim.Oyun oynarim derken fazla bi oyun bagimlisi degilim temple run 2 subway surf clans of clash felan internet hizi onemli benim icin beklenterimi karsilarmi xperia m

• quote:

Orijinalden alıntı: SiyahGomlek

verdiginiz bilgi icin tesekkurler hocam. ben suan galaxy ace kullaniyorum ve cok fazla kasma internette istedigim hiz yok oyun desek zaten 0 ben beklentilerimi xperia m'de alabilirmiyim.Oyun oynarim derken fazla bi oyun bagimlisi degilim temple run 2 subway surf clans of clash felan internet hizi onemli benim icin beklenterimi karsilarmi xperia m

asphalt 8 bıle oynanıyor

• quote:

Kesinlikle karşılar hiç bir şüpheniz olmasın ben 2.3.7 go ile dediklerinizi fazlasıyla yapabiliyorum :)
  • Xperia M performans olarak herkesin tavsiyesi. Ancak ben sar degeri yuzunden vazgecmistim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Torquoise

Xperia M performans olarak herkesin tavsiyesi. Ancak ben sar degeri yuzunden vazgecmistim.

Hocam şarjı tam olarak 1 gün gidermi
  • quote:

quote:

Xperia M performans olarak herkesin tavsiyesi. Ancak ben sar degeri yuzunden vazgecmistim.

Götürür.
  • quote:

quote:

quote:

Götürür.

Eyvallah hocam gün içinde 2 kere şarjla uğraştırmak can sıkıcı olurdu. Günde 1 kere şarj bence ideal.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.