Şimdi Ara

Kararsız Kaldım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar öncelikle forumunuza yeni kayıt oldum.

Neyse gelelim konuya yeni telefon alacağım adanada oturanınız varsa Çakmak plazayı bilirsiniz,her türlü telefonun satıldığı telefoncular vardır.Bugün oraya gittim ve birkaç seçenek arasında kaldım;

Samsung Galaxy SII (Başarı garantili-2 yıl)-----------------------1350 tl

Samsung Galaxy SII (Paralel ithalat Pasaport kayıtlı)------------1200 tl

HTC Sensation XL (Paralel ithalat Pasaport kayıtlı)--------------1400 tl

Sony Ericsson Xperia Arc S (Paralel ithalat Pasaport kayıtlı)-----1000 tl

HTC Evo 3D (Paralel ithalat Pasaport kayıtlı)----------------------1250 tl

İşte seçenekler bunlar. birde Galaxy note var; 1500-1600 arası gene paralel ithalat fakat note'u pek beğenmedim biraz büyük ve kaba.

Sizce hangisini Satın almalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkovic01 -- 11 Aralık 2011; 20:11:05 >

• Samsung Galaxy SII alacaksan ve 2 yıl garantili olarak 1350 TL bulduysan kaçırma derim. Paralel ithalat Pasaport kayıtlı olanı önermem. 150 Tl ucuz olsun diye riske girmeye değmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Samsung Galaxy SII alacaksan ve 2 yıl garantili olarak 1350 TL bulduysan kaçırma derim. Paralel ithalat Pasaport kayıtlı olanı önermem. 150 Tl ucuz olsun diye riske girmeye değmez.

SII'nın paralel ithalat olanını düşünmüyorumda S2 ile Xl arasında kaldım.Bir tarafta büyük ekran diğer tarafta amoled ama küçük ekran.Sizce hangisi iyi?
  • küçük ekran dediğin 4.3" bence bu boy yeterli. sensation da zaten 4.7". bu farkı hissedeceğini sanmıyorum. htc'nin ekran çözünürlüğü daha iyi ama sgs2'nin amoled olması bu açığı kapatıyor. kararı sen ver. her ikisinin de + ve - yönleri var. ama ben olsam sgs2 alırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GameMonster1

küçük ekran dediğin 4.3" bence bu boy yeterli. sensation da zaten 4.7". bu farkı hissedeceğini sanmıyorum. htc'nin ekran çözünürlüğü daha iyi ama sgs2'nin amoled olması bu açığı kapatıyor. kararı sen ver. her ikisinin de + ve - yönleri var. ama ben olsam sgs2 alırdım.

İnternette gezinirken Galaxy SII LTE'yi gördüm acaba onu mu beklesem XL'nın eksilerini kapatıyor.Fakat bunu beklerim,bunu tam alacakken SIII çıkar onu beklerim

• bence s3'ü bekleme. s3 almaya karar verirsin bu sefer s4 çıkar onu beklersin bu işin sonu yok. s2 lte'ye gerek yok. onu alacağına galaxy nexus'a bir bak derim. ekran çözünürlüğü gerçekten alkışa değer.
  • quote:

bence s3'ü bekleme. s3 almaya karar verirsin bu sefer s4 çıkar onu beklersin bu işin sonu yok. s2 lte'ye gerek yok. onu alacağına galaxy nexus'a bir bak derim. ekran çözünürlüğü gerçekten alkışa değer.

Galaxy Nexus'un ekranındaki jelatininde X mi var?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • jelatin derken?
  • quote:

jelatin derken?

ön camında yapıştırılı olan plastik poşetimsi birşey Galaxy SII'ninkinde Süper amoled android vs yazıyor...

Gezerken bir telefon görmüştüm jeltinde X/2 yazıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkovic01 -- 11 Aralık 2011; 23:12:26 >
  • SGS2 yurtiçi ithalat iyidir
  • listedekiler içerisinden yurtiçi s2'yi tavsiye ederim artı olarak evo 3d yerine yurtiçi optimus 3d derim. donanım olarak nexus ile birlikte en iyi smartphone modellerindendir optimus 3d.
  • Peki bu telefonların boyutlarını karşılaştırabileceğimiz bir site vardı belki bilirsiniz ismini unuttum.veya sizin bildiğiniz siteler varsa,boyutlarını karşılaştıracağımda.

Edit buldum= thephonedatabase.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkovic01 -- 13 Aralık 2011; 16:55:43 >
  • SGS2 başarı garantili
  • SGS2 başarı garantili

kendini kanıtladı çoktan, macera aramaya gerek yok.
  • Benim Samsung konusunda bir çok tereddütüm var. Mesela SII'yi aldık 1 yıl sonra satacağız Htc mi daha değerli olur S2 mi?Birde Şuan Samsung Preston kullanıyorum bazı yönleriyle beni çok memnun etsede bazı yönleriyle sinir ediyor

Aslında 4.5 inç-4.8 inç arası ,1 gb ram'lı,1.5 ghz işlemcili,Androidli,Hafıza kartı girişi olan (xl'ta yok) bir telefon bulsam koşa koşa alacağım ama piyasada yok.Bir tek S2 Hd lte tam olarak karşılıyor ama oda türkiyeye gelir mi gelmez mi belli değil.

Birde internete hızlı girsin,Mesela bilgisayar kapalı kim kalkıp iki saat bilgisayarı açacak hemen 2 dakikada telefondan neye bakacaksam bakayım.

Artık beklemekten sıkıldım tam 2.5 aydan beridir Telefonları araştırıyorum,Hayattan bağlantım tamamen kesildi artık rüyalarımda bile cep telefonu görür oldum :D

• Garantili galaxy s2 iyidir
  • İnşallah almamışsındır.GSIII çıktı
  • Katılıyorum SII almanı öneririm fakat biraz daha beklerseniz galiba Samsung Galaxy SIII çıkabilir :) Sony atak yaptığına göre Samsung da boş durmayacaktır.
  • sII fiyatına xperia s alabilirsin daha iyi bir telefon Xperia s
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.