Orijinalden alıntı: Neo Ne alırsan al 5800 alma kardeş sana tavsiyem.
Böyle yorumları görünce aldığım telefondan soğuyorum ya
Kardeş bunlar gerçekler ama 5800 da kullandım 5730 da ve anladım ki nokia almak hataymış. Büyük maddi zarar yarattı bende. Şimdi c905 veya aino alacağım ve eminim hangisini alırsam alıyım pişman olmayacağım.
evet benimde ilk tercihim c905 ama sıfırını aldıktan sonra onu kayıt ettirmek lazım. ve daha önce hiç uğraşmadım bu işlerle ne nasıl yapılacak bilmiyorum bilen biri varsa banada anlatırsa sevinirim.
aino tuhaf ama hoş telefon,ama c905 ten çok memnun kalırsınız
quote:
Orijinalden alıntı: Neo
quote:
Orijinalden alıntı: m.yılmaz
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: fofo
quote:
Kardeş bunlar gerçekler ama 5800 da kullandım 5730 da ve anladım ki nokia almak hataymış. Büyük maddi zarar yarattı bende. Şimdi c905 veya aino alacağım ve eminim hangisini alırsam alıyım pişman olmayacağım.
evet benimde ilk tercihim c905 ama sıfırını aldıktan sonra onu kayıt ettirmek lazım. ve daha önce hiç uğraşmadım bu işlerle ne nasıl yapılacak bilmiyorum bilen biri varsa banada anlatırsa sevinirim.
kayıtlısını alırsın uğraşmazsın
C903 MAVI BEYAZ cok güzel ya
quote:
Orijinalden alıntı: m.yılmaz
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: fofo
quote:
Benimde ilk tercihim c905 ama onun sıfırını alıp kayıt yaptırtman gerekiyor benimde bu konularda pek bilgim yok bilgisi olan biri beni aydınlatırsa sevinirim.
kayıtlısını alırsın uğraşmazsın
ii ce kararsızlaş tım şimdik :) acaba x6 nasıl dicem? bir fikri olan varmı?
C510 5800'e göre tabii ki daha iyi çeker ama kamera kalitesi sony ericsson'a pek yakışmıyor açıkçası. Bana kalırsa c903'ü düşün.
quote:
Orijinalden alıntı: alpercalbak
ii ce kararsızlaş tım şimdik :) acaba x6 nasıl dicem? bir fikri olan varmı?
dokunmatiği iyi gibi ses kötü 5800 ın baya gerisinde. kamerası da pek iyi değil .
Ya önerebileceğiniz başka tel. yokmu peki? Aradığım öz: