Şimdi Ara

Kararsız kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu an TYT Matematik de 17-18 Net yapıyorum ve eksiğim geometri, denemelerde maksimum 2 net yapıyorum. Acil geometri almayı düşünüyorum ancak bunun yanında acil tyt matematik almaya gerek var mı sizce? Hedefim sınavda 25-26 net yapmak.

• Fikri olan birisi yardım ederse sevinirim arkadaşlar az sonra sipariş vereceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Misugi Jun

Fikri olan birisi yardım ederse sevinirim arkadaşlar az sonra sipariş vereceğim
    hocam bende 17-20 bandındayım. netlerde düşük geliyor bu yüzden geometride de aynı durumdayım sizinle. fakat bi kitap alsak yetişir mi ki korkusuyla cesarette edemiyorum.ama netlerde de 20nün üstünü görüp 25 26 yapmakta istiyorum fakat şüphedeyim doğrusu.
  • hüseyinhayko cepkinci kullanıcısına yanıt
    Hocam her gün düzenli olarak çözülürse bence yetişir, ben öyle yapmayı düşünüyorum. Her gün sabahları 345 TYT Matematiği çözerek 1 ayda bitirmiştim. O da yaklaşık 400 sayfalık bir kitap
  • Konularım bitti hocam karekök tyt geometri çözdüm. Sınavda nedense yapamıyorum
  • Misugi Jun kullanıcısına yanıt
    O zaman bitirememişsin kardeşim, birey b süper kitap... Arkadaşın dediği gibi kendine uygun(Kenan Kara gibi) bir hocayla konuları oturtarak gitsen çok rahat net arttırırsın. Bunların sonucunda yine olmazsa odaklanma, psikolojik vs. problem var demektir. Yine de kendini en iyi sen tanırsın, iyi çalışmalar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam her gün düzenli olarak çözülürse bence yetişir, ben öyle yapmayı düşünüyorum. Her gün sabahları 345 TYT Matematiği çözerek 1 ayda bitirmiştim. O da yaklaşık 400 sayfalık bir kitap
    Gunde ne kadar cozmustunuz 345 tyt mat ı

• KuzeyTekinoğluu kullanıcısına yanıt
    Ortalama 15-20 sayfa arası
  • Birey B alırım büyük ihtimalle hocam video çözümünden sorulara biraz baktım da güzel duruyor, anlatan hoca da detaylı anlatmış.
    Aynen matematikte genellikle pkob ve problemlerden soru kaçırıyorum, bir de ilk 12 soru denilen bölümden 4-5 tane kaçıyor
  • Tamamdır hocam teşekkür ederim. Problemlerden temelim var çap ve bilgi sarmal çözmüştüm en son endemik aldım ama daha çözme fırsatım olmadı
  • Ben de bilmiyorum hocam nerede yanlış yaptığımı bir türlü anlayamadım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • :)

• quote:

Ortalama 15-20 sayfa arası
    bende bitiricem de 15 20 sayfa zor olmuyo mu ya günün baya bi vaktini almaz mı
  • KuzeyTekinoğluu kullanıcısına yanıt
    En az 1 saatim gidiyordu hocam özellikle ösym tarzı ve orijinal sorular kısmı çok zamanımı alıyordu
  • quote:

En az 1 saatim gidiyordu hocam özellikle ösym tarzı ve orijinal sorular kısmı çok zamanımı alıyordu
    faydası ne oldu peki
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.