Bildirim
Kararsız kaldım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Fikri olan birisi yardım ederse sevinirim arkadaşlar az sonra sipariş vereceğim -
hocam bende 17-20 bandındayım. netlerde düşük geliyor bu yüzden geometride de aynı durumdayım sizinle. fakat bi kitap alsak yetişir mi ki korkusuyla cesarette edemiyorum.ama netlerde de 20nün üstünü görüp 25 26 yapmakta istiyorum fakat şüphedeyim doğrusu.quote:
Orijinalden alıntı: Misugi Jun
Fikri olan birisi yardım ederse sevinirim arkadaşlar az sonra sipariş vereceğim -
Hocam her gün düzenli olarak çözülürse bence yetişir, ben öyle yapmayı düşünüyorum. Her gün sabahları 345 TYT Matematiği çözerek 1 ayda bitirmiştim. O da yaklaşık 400 sayfalık bir kitap -
Konularım bitti hocam karekök tyt geometri çözdüm. Sınavda nedense yapamıyorum -
O zaman bitirememişsin kardeşim, birey b süper kitap... Arkadaşın dediği gibi kendine uygun(Kenan Kara gibi) bir hocayla konuları oturtarak gitsen çok rahat net arttırırsın. Bunların sonucunda yine olmazsa odaklanma, psikolojik vs. problem var demektir. Yine de kendini en iyi sen tanırsın, iyi çalışmalar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gunde ne kadar cozmustunuz 345 tyt mat ıquote:
Hocam her gün düzenli olarak çözülürse bence yetişir, ben öyle yapmayı düşünüyorum. Her gün sabahları 345 TYT Matematiği çözerek 1 ayda bitirmiştim. O da yaklaşık 400 sayfalık bir kitap
Ortalama 15-20 sayfa arası -
Birey B alırım büyük ihtimalle hocam video çözümünden sorulara biraz baktım da güzel duruyor, anlatan hoca da detaylı anlatmış.
Aynen matematikte genellikle pkob ve problemlerden soru kaçırıyorum, bir de ilk 12 soru denilen bölümden 4-5 tane kaçıyor -
Tamamdır hocam teşekkür ederim. Problemlerden temelim var çap ve bilgi sarmal çözmüştüm en son endemik aldım ama daha çözme fırsatım olmadı -
Ben de bilmiyorum hocam nerede yanlış yaptığımı bir türlü anlayamadım
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
:)
bende bitiricem de 15 20 sayfa zor olmuyo mu ya günün baya bi vaktini almaz mıquote:
Ortalama 15-20 sayfa arası -
En az 1 saatim gidiyordu hocam özellikle ösym tarzı ve orijinal sorular kısmı çok zamanımı alıyordu -
faydası ne oldu pekiquote:
En az 1 saatim gidiyordu hocam özellikle ösym tarzı ve orijinal sorular kısmı çok zamanımı alıyordu
Benzer içerikler
- hazırlıkta devamsızlıktan kalmak
- gre sınavı örneği
- tyt türkçe nasıl fullenir
- 345 geometri 2.kitap
- açık lise pişmanlık mı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X