Şimdi Ara

karar verildi (Megane coupe )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
3.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, artık ailede sorun çıkmaya başladı çünkü 2 aydır araç bakıyorum karar veremedim. Konuyu düzenledim yeni konu açmak yerine ve son olarak alternatiflerimi yazdım bunlardan biri olacak herhalde. Nedenleriyle hangi aracı almamı tavsiye ederseniz sevinirim.

1.megane coupe

1.5dci impressor modelini bayi 51bine bırakmıştı. Color edition için fiyat almadım. Aracın tasarımı gerçekten çok iyi ama görüş açısı felan nasıldır kullanan varsa yorumlarını bekliyorum.

2.opel astra

enjoy plus 1.3cdti füme renk 50bin tl son fiyat dediler. Araç güzel ama biraz büyük gibi geldi eski h kasa astraya göre. Bu motor çok üzer mi? yakıtı nasıldır? H kasa astra kullandım kalkışta biraz ağır sonra fena değildi ama bu j kasa biraz daha ağırlaşmış performansı daha mı kötüdür?

3. kia pro ceed

Beyaz concept sr modelini istemiştim bayi bulabilirse haber verecekti. Bugün aradılar beyaz renk manuel yokmuş ama siyah var gelecek dediler. Siyah renk düşünmüyorum bakımı çok zor oluyor ama ne dersiniz bu fiyata bu donanım bedava gibi geliyor liste fiyatı 45.800 daha pazarlık yapmadık araç istediğim gibi olmayınca.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MJet -- 27 Mayıs 2012; 18:04:10 >

• Bunların içinden Kia derim ama bana sorarsan Cruze HB derim.Senede çok km yapılmayacaksa benzinli daha makul olur diye düşünüyorum.
  • yeni ford focus Comfort 1.6 TDCi derim. bana geçen hafta 45.600 tl fiyat verdiler değerlendirilebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALBAY

Bunların içinden Kia derim ama bana sorarsan Cruze HB derim.Senede çok km yapılmayacaksa benzinli daha makul olur diye düşünüyorum.
    Sıralaman güzel

1 Fiat bravo
    2 Citroen c4
    3 Kia ceed

Alternatifler arasına 1-2 yaşında 10.000 km geçmemiş megane 3 alırmısın
    örnek
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2011-renault-megane-1-5-privilege-bej-6-500-km-sifirdan-gibi-87143482/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: 666

Bunların içinden Kia derim ama bana sorarsan Cruze HB derim.Senede çok km yapılmayacaksa benzinli daha makul olur diye düşünüyorum.

sedan cruze güzel araba ama hb hoş değil birde çok yakıyor bana dizel lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilter26

yeni ford focus Comfort 1.6 TDCi derim. bana geçen hafta 45.600 tl fiyat verdiler değerlendirilebilir.

değerlendirmeye alacağım teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: delgadobm

Sıralaman güzel

1 Fiat bravo
    2 Citroen c4
    3 Kia ceed

örnek
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2011-renault-megane-1-5-privilege-bej-6-500-km-sifirdan-gibi-87143482/detay

mesajımı okumadan cevap yazdın sanırım. megane'ı neden listeye eklemediğimi ve aracın sıfır olması gerektiğini yazmıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: MJet

quote:

sedan cruze güzel araba ama hb hoş değil birde çok yakıyor bana dizel lazım

Alıntıları Göster
    megane hb 1.5dci 90 play öneriyorum. ben 44300 e anlaştım, araç bugün yarın elimde olacak.

• kia pro ceed önerir misiniz ? birazdan bakmaya gideceğim hoşuma giderse hafta sonu alacağiz
  • aşşağıdaki araba full mu tam bilmiyorum ama sıfırına 45 vereceğine buna 38 verilir.7 bin cepte kalır daha 5500 kmde.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-sifirindan-farksiz-86285479/detay
  • quote:

aşşağıdaki araba full mu tam bilmiyorum ama sıfırına 45 vereceğine buna 38 verilir.7 bin cepte kalır daha 5500 kmde.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-sifirindan-farksiz-86285479/detay

ben 3 kapi olan ceedi diyorum pro ceed diye geçiyor
  • quote:

quote:

aşşağıdaki araba full mu tam bilmiyorum ama sıfırına 45 vereceğine buna 38 verilir.7 bin cepte kalır daha 5500 kmde.

sanırım onun 2.eli yok yeni model.niye 3 kapı bu arada?

• quote:

Orijinalden alıntı: ALBAY

quote:

quote:

sanırım onun 2.eli yok yeni model.niye 3 kapı bu arada?

Alıntıları Göster
    kia pro-ceed concept-sr donanıma sahip araç alınabilir. içlerindeki en donanımlı araç. sunrrof da var.

bravo üstüne paket alırsanız. asist kit ve safety plus kit gibi dnanımlarla mantıklı oluyor. bu donanımlara sahip araçlarda 45.000tl sınırını geçiyor. bir de her renk yok maalesef. istediğiniz gibi bir araç bulamayabilirsniz.

bu arada ankara birmot'da bir adet beyaz 1.6 105 hp multijet asist kitli araç var. ben arattırdığımda stoklarda bu konfigurasyondaki tek araçtı.

c4 confort donanım aslıdna yeterli. üzerine alacağınız plkus paket ile iyicene dolu hale geliyor.

üçü de birbirine yakın araçlar. bu arada yeni ceed gelecek bu yüzden fiyatlar indirimli.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: delgadobm

Sıralaman güzel

1 Fiat bravo
    2 Citroen c4
    3 Kia ceed

örnek

mesajımı okumadan cevap yazdın sanırım. megane'ı neden listeye eklemediğimi ve aracın sıfır olması gerektiğini yazmıştım.

okudum
    alternatifler arasına alırmısın sordum ?

• quote:

Orijinalden alıntı: budak_1903

kia pro-ceed concept-sr donanıma sahip araç alınabilir. içlerindeki en donanımlı araç. sunrrof da var.

bravo üstüne paket alırsanız. asist kit ve safety plus kit gibi dnanımlarla mantıklı oluyor. bu donanımlara sahip araçlarda 45.000tl sınırını geçiyor. bir de her renk yok maalesef. istediğiniz gibi bir araç bulamayabilirsniz.

bu arada ankara birmot'da bir adet beyaz 1.6 105 hp multijet asist kitli araç var. ben arattırdığımda stoklarda bu konfigurasyondaki tek araçtı.

c4 confort donanım aslıdna yeterli. üzerine alacağınız plkus paket ile iyicene dolu hale geliyor.

üçü de birbirine yakın araçlar. bu arada yeni ceed gelecek bu yüzden fiyatlar indirimli.

yeni kasa ne zaman gelir ki ?

• CITROEN COK IYI TERCIH OLACAKTIR.
  • C4 veya benim ilk tercihim olan Cruze Hb derim hocam. Polo bluemotion kesmez heralde?
  • Ceed cok yakin bir zaman icinde kasa degistirecek ve gelen kasa da guncel modele gore oldukca şık, ben almazdim. C4 kullandim, bravonun ise yan koltugunda oturdum, bravo assist kit ve safetykitle olursa dynamic modeli cok alinasi, c4 sessiz ve konforlu, eger plus paket olursa benim tercihim (konfor odakli oldugu icin) c4 olur, ancak bravonun motorunun daha guclu, ve bakim km sinin daha yuksek oldugu da dusunulurse beklentilere gore bravo da tercih edilebilir.. Ancak nacizane tavsiyem o kadar para verdikten sonra bos bir arac almayin, alabildiginiz kadar donanim tercih edin, cunku araci satin alirkenki beklentilerle, bir muddet gectikten sonra beklentiler farkli olabiliyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkaradeniz -- 24 Mayıs 2012; 11:48:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nkaradeniz

Ceed cok yakin bir zaman icinde kasa degistirecek ve gelen kasa da guncel modele gore oldukca şık, ben almazdim. C4 kullandim, bravonun ise yan koltugunda oturdum, bravo assist kit ve safetykitle olursa dynamic modeli cok alinasi, c4 sessiz ve konforlu, eger plus paket olursa benim tercihim (konfor odakli oldugu icin) c4 olur, ancak bravonun motorunun daha guclu, ve bakim km sinin daha yuksek oldugu da dusunulurse beklentilere gore bravo da tercih edilebilir.. Ancak nacizane tavsiyem o kadar para verdikten sonra bos bir arac almayin, alabildiginiz kadar donanim tercih edin, cunku araci satin alirkenki beklentilerle, bir muddet gectikten sonra beklentiler farkli olabiliyor..
    Bende aramaya başladım. Hele 2013 gelsin bakalım. Kesinlikle CIBILDAK ARABAYA para vermiyeceğim..Şu an iki adayım var. Yakın izlemedeyim..OKTAVİA - LİNEA.. Ben sedan hastasıyım. Ve en önemlisi bagajı büyük olacak..İki bavulluk bagaj istemiyorum...Gelecek COROLLA ve MİSSİON L araçlarıda merakla bekliyorum.Kısmet bakalım. Saygılarımla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 24 Mayıs 2012; 12:00:32 >

• Hocam c4 u siddetle oneririm. C4 madem aklınızda var , test etmeden baska araba almayın. Konfor yakıt donanım hicbir konuda uzmez sizi
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.