Şimdi Ara

Karar Veremiyorum Yardım!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biriktirdim Kıstım Dişimden Tırnağımdan Arttırdım ve çizim yapabileceğim cep telefonu almaya karar verdim bilgiğim kadarıyla Note serisi aşmış şimdi soruma geliyorum sizce Note 3 mü alayım Note4ümü b ekleyeyim yada bu kalıtede (sadece çizim özelliği yeter) başka tavsiyeleriniz nelerdir.

• S-pen sadece Note serisinde var.Note 3 yeterli bence ama beklerken fiyatlar bariz oynar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berkem01 B kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler note 3 ile 4 arasında baya fark varmış galiba ama açıklamadılar netleşse. galiba note 4 çıktıktan sonra değerse alıcam değmezse zaten note 3 ucuzlar ama öneriniz varsa alabilirim
  • note 4 bekle beğenmezsen bile note 3 ü daha uyguna alırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: One_Shot

note 4 bekle beğenmezsen bile note 3 ü daha uyguna alırsın

aynen...
  • One_Shot kullanıcısına yanıt
    öyle yapacağım sağol
  • Note 4 bekleyecek alacak bütçen varsa bekle tabi ama Note 3'ünde fiyatı gittikçe düşüyor sanırım 1500'lere kadar indi.
  • senın durumunda olsam ve samsung almak ıstıyor olsam note 4 beklerdım
  • Ben olsam sony ericson alırdım
  • bence note4ü bekle
  • stevejones kullanıcısına yanıt
    eyv galiba note 4ü bekliycem
  • note 3 neo alcaktım 1000lira ama note 4 olacak gibi bi tele ilk defa bukadar para vercem bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: pancu 1903

note 3 neo alcaktım 1000lira ama note 4 olacak gibi bi tele ilk defa bukadar para vercem bakalım

Neo versiyon alınmazda Note 3 hala güzel bence 1500'e falan bulunursa gayet iyi fiyat.Note 4 geldiğinde 2199 TL'den aşağı giriş yapmayacaktır.
  • Türkiyede vergi çok ben yurtdışından alcam ama o da trde kullanmak için passporta kayıt gerekiyor. bi çıksında note 4 değermi değmezmi görcez
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.