Biriktirdim Kıstım Dişimden Tırnağımdan Arttırdım ve çizim yapabileceğim cep telefonu almaya karar verdim bilgiğim kadarıyla Note serisi aşmış şimdi soruma geliyorum sizce Note 3 mü alayım Note4ümü b ekleyeyim yada bu kalıtede (sadece çizim özelliği yeter) başka tavsiyeleriniz nelerdir.
S-pen sadece Note serisinde var.Note 3 yeterli bence ama beklerken fiyatlar bariz oynar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
berkem01B
kullanıcısına yanıt
Teşekkürler note 3 ile 4 arasında baya fark varmış galiba ama açıklamadılar netleşse. galiba note 4 çıktıktan sonra değerse alıcam değmezse zaten note 3 ucuzlar ama öneriniz varsa alabilirim
note 4 bekle beğenmezsen bile note 3 ü daha uyguna alırsın
quote:
Orijinalden alıntı: One_Shot
note 4 bekle beğenmezsen bile note 3 ü daha uyguna alırsın
aynen...
One_Shot
kullanıcısına yanıt
öyle yapacağım sağol
Note 4 bekleyecek alacak bütçen varsa bekle tabi ama Note 3'ünde fiyatı gittikçe düşüyor sanırım 1500'lere kadar indi.
senın durumunda olsam ve samsung almak ıstıyor olsam note 4 beklerdım
Ben olsam sony ericson alırdım
bence note4ü bekle
stevejones
kullanıcısına yanıt
eyv galiba note 4ü bekliycem
note 3 neo alcaktım 1000lira ama note 4 olacak gibi bi tele ilk defa bukadar para vercem bakalım
quote:
Orijinalden alıntı: pancu 1903
note 3 neo alcaktım 1000lira ama note 4 olacak gibi bi tele ilk defa bukadar para vercem bakalım
Neo versiyon alınmazda Note 3 hala güzel bence 1500'e falan bulunursa gayet iyi fiyat.Note 4 geldiğinde 2199 TL'den aşağı giriş yapmayacaktır.
Türkiyede vergi çok ben yurtdışından alcam ama o da trde kullanmak için passporta kayıt gerekiyor. bi çıksında note 4 değermi değmezmi görcez
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme