Şimdi Ara

Karar aşamasında kararsız kaldım Hala aracım yok Astra vs Combo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar At la deve kadar farklı bu araçlar biliyorum fakat iki aracında benim için ayrı cezbediciliği ve caydırıcılığı var. vereceğim linklerdeki fiyatlar önemli değildir pazarlık yapılmış vaziyette iki aracında fiyatı aynı şuanda.

Opel Astra 1.6 NB CD
    95Bg Lpg li
    145binde 4 hava yastığı
    Abs Klima
    Siyah Bel altı boyalı değişen yok
    2000 model

Opel Combo 1,3 CDTİ
    80Bg
    94binde sadece Sürücü hava yastığı
    ABs 4 teker disk firen (genelde arkalar kampana olur) Klima
    arka kapı tek sürgülü
    çelik jant aksesuar xenon vs.
    Beyaz boya yok
    2006 model

iki aracında fiyatı aynı şuanda başka marka veya model düşünmüyorum.

-Astrada beni cezbeden otomobil olması konforu comboya göre daha üst düzey olması 4hava yastığı ve otomobile binme isteği, hız limiti yüksek.
    beni düşündüren kısmı, bel altı boyalı olması ama değişen yok satarken sıkıntı çıkarmı, lpg li olması yakıt sorunu, 145binde olan kilometresi ve comboya göre 6 yaş daha yaşlı olması.

-Comboda beni cezbedenler, 4 teker abs disk fren(astrada arkalar kampana)dizel yakıt ekonomisi, 94binde oluşu, aracın sınıfı nedeniyle ekstradan hertürlü ihtiyaca cevap verebilecek olması, boya olmayışı. astradan 6 yaş daha genç oluşu.
    beni düşündüren kısmı, astranın havası yok otomobil değil, arka tek sürgülü kapı, hersene muayeneye girme ihtiyacı bandrolunun pahalı oluşu, hız limiti düşük.

alma noktasındayım parayı verip alıcam ama bir türlü karar veremiyorum. ve almaya hazır olduğum halde alamıyor olmam beni çok geriyor, en sonunda konu açma ihtiyacı hissettim

sizce hangisini tercih etmeliyim ve neden?

http://www.araba.com/3792035/Opel%20Astra%201.6%20NB%20CD

http://www.araba.com/3990254/Opel%20Combo

birde combolarda triger kayışı yerine zincir varmış değişme gereği yokmuş bu avantajıda düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tembeler -- 25 Temmuz 2011; 20:38:00 >

• Otomobil ve ticari araç.

Önce aracı kullanım amacınız önemli. Bunu netleştirdiğiniz anda karar vermek kolaylaşacaktır.

Hiç bir ticari araç size otomobil konforu vermez ve otomobilin yerini tutmaz.
  • Araç aile kullanımına yönelik (evimiz köy yeri sayılır) bu açıdan baktığımızda combo doğru tercih gibi duruyor ufak tefek yük işlerimiz olur çünkü diğer taraftan ben çok gezen biriyim kişisel kullanım içinde büyük önem taşımakda bu açıdanda bakınca otomobil daha çekici.

aslında astranın kilometresinin yüksek oluşu ve boyalı oluşuyla ilgili tereddütümden kurtulabilsem pek fazla zorlanmıyorum astrayı alıyorum ama emin olamiyorum işde satmaya kalktığımda nelerle karşılaşırım. Dizel bir aracın çekiciliğine kapılmıyorum değil tabii onunda muayene bandrol işleri vs. külfetli olucak. pirim yapan bir araç olsun istiyorum aynı zamanda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tembeler -- 25 Temmuz 2011; 21:02:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.