Bildirim
Karantinadan kendini oyuna vuran var mı ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
forum ölmüs
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
playstationda 3 oyun aldım. daha indiremedim bile. pcde de sürekli oyun alıyorum. ama oynayıp bitirmedim bile.çoğunu alıp kenara koyuyorum.
oyuna para vermek oturup oynamaktan daha çok keyif veriyor bana onu farkettim -
hero collectorlara sardım
black clover ve destiny child oynuyorum -
gel runescape basla hocamquote:
Orijinalden alıntı: pcdaly
playstationda 3 oyun aldım. daha indiremedim bile. pcde de sürekli oyun alıyorum. ama oynayıp bitirmedim bile.çoğunu alıp kenara koyuyorum.
oyuna para vermek oturup oynamaktan daha çok keyif veriyor bana onu farkettim -
Katılıyorum hocam
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
pes 2016 -
vuramadım torrentler çok yavaş
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Sarmıyo artık beni hepsi birbirinin aynısı 1-2 saat oynadıktan sonra kusasım geliyor.Yok ki şöyle adam gibi bir yapım oynayalım. -
farkli türlere yönelin. biz şu an 3 arkadas dying light'a basladik. Steam indirimli 20 tl. hikayesi co-op. gerçekten çok zevk verdi.quote:
Orijinalden alıntı: DJ Ten
Sarmıyo artık beni hepsi birbirinin aynısı 1-2 saat oynadıktan sonra kusasım geliyor.Yok ki şöyle adam gibi bir yapım oynayalım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şöyle bir baktımda çoğu oyunu oynamışım ya ondan herhaldemulti oyunları hiç sevmiyorum,hikaye daha ön planda benim için.Dyıng lıght güzel oyundu,parkur ögeleri eğlenceliydi.Resident evil 3 kafamda var şuan ama onunda fiyat çok uçuk.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X