Şimdi Ara

Karantinada düşünmekten çıldırmaca!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
31
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gençler merhaba. İçinde bulunduğumuz şu karantina günlerinde insanın kendine daha çok vakit ayırıp gerçekten ne istediğini düşünüyor.. Evet kız meselesi ama çok kısa bir şekilde özetleyip geçeceğim. Kimse cevap yazmasada farketmeyecek benim için.
    Şuan Türkiyenin en iyi vakıf üniversitelerinin birinde tam burslu olarak okuyorum.Bilgisayar mühendisliği 2. sınıf öğrencisiyim. Konuya gelince lise 4'te bir kıza aşık olmuştum ama gerçekten çok sevdim. Peşinde 2 yıl boyunca koştum huyu huyuma tipi tipime göreydi. Kız bana seviyormuş gibi umut verip sonrada öylece bırakıp gitti. Bende yeter deyip yapabileceğim en berbat şeyi yaptım, üniversiteden sevmediğim bir kıza umut verdim. Şimdi kız bana deli gibi bağlandı benimle mesajlaşmadan 1 gün duramıyor.Dün benden soğusun diye biraz eşşeklik yaptım yine de alttan alıp tonlarca defa özür diledi benle küsmemek için ama işte ben lise deki kızı aklımdan çıkartamıyorum. Bir kaç ay unuttum dedim aklıma gelmiyordu ama şimdi yok abi olmuyor. Bazıları sevdiğini alamıyorsan, aldığını seveceksin diyor ama olmuyor be abi olmuyor. Bu üniversitedeki kıza da kıyamıyorum çok iyi biri ne bok yedim deyip psikolojimi bozuyorum. Buraya kadar okuyan var ise teşekkür ederim. Eğer varsa sizinde bir derdiniz dinlerim. İyi akşamlar..







  • Nerede okuduğumu yazmam sanki egomu şişirmek gibi görünmüş.Niyetim hedeflerim ve hayallerim doğrultusuda çalışıyorum, boş bir insan değilim demekti ama tam açıklayamamışım. Kusura bakmayın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.