Şimdi Ara

Karanlikta pc kullanmak daha mi zararli ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
2
Favori
9.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler pcyi gece karanlikta kullanmak lamba acikken kullanmaktan daha mi zararli gozlerimiz icin?

• Zarar kısmını bilmem ama karanlıkta çok yoruyor.Hep lamba açık olarak kullanıyorum.
  • Lamba açıkken aşırı derecede rahatsız ediyor gözlerimi. Kapalıyken sorun yok. Işıktan rahatsız oluyorum ya :S
  • günün yorgunluğundan kaynaklıda olabilir ama karanlıkken biraz daha gözler yoruluyo
  • karanlıkta bilgisayar gözlerinizi mahveder aman diyim
  • İnternet'de gezerken ışık açık olur genelde ama oyunlarda kapalı daha iyi
  • zararını bilmem ama gözleri ekstra yorduğu kesin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben hayatta karanlıkta kullanmam gözlerimi alıyo gözlerim katılaşıyo. açık ışıkla iyidir (film falan izlemiyorsan)
  • Sağ gözüm kan çanağına dönmüş durumda, zararlı olduğunu doğrulamak isterim.

3 gün önce de sol gözüm böyleydi, biri düzeliyor diğeri başlıyor
  • Mağramda Işık Asla Kullanmam :=)..
  • http://stereopsis.com/flux/

şiddetle tavsiye ederim bulunduğun yerin enlem ve boylamını giriyorsun ve güneş batınca ekran parlaklığını otomatik olarak düşürüyor ve karanlık odada parlak ekrana bakmaktan kan çanağı olmuş gözlere veda ediyorsun.

enlem ve boylamlar için:

http://www.mapsofworld.com/lat_long/turkey-lat-long.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 355GTS -- 9 Ağustos 2011; 4:32:14 >

• karanlik ortamda asiri parlak isiga baktigin icin oyle oliyor,bende hayatta karanlikta pc basina oturmam
  • pc ye bakmak başlı başına zarar. en iyisi göz dinlendirici bir gözlük almak
  • karanlıkta daha fazla yorar. Arkadaşımız flux adlı program vermiş kesinlikle tavsiye ederim ne göz ağrısı ne kan çanağı nede gece yorulma olmuyor
  • bende hep karanlıkta otururum
  • mesajim bulunsun
  • bulunsun flux'a bakarım
  • Hiçbir ışık açık değilse karanlıkta pc kullanmak gözler çok yoruyor. O odanın ışığı açık olmasa bile ben yandaki odanınkini açıyorum az da olsa ışık geliyor. Zaten ışıkları kapattığımda baya bir parlaklığını düşürüyorum yoksa gözler kan çanağı oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.