Şimdi Ara

KARANLIK BİLGİSAYAR EKRANI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    benim ekranımla bir problemim var nerelerde aradıysam sorunumu tam olarak açıklayan bir konuya rast gelmedim.
    bilgisayarımı açtığımda ekran yarı aydınlık olarak geliyor. şanslıysam eger birkaç dakka sonra hemen düzeliyor ama bazı anlar oluyor ki 1 saati geçkin süre o şekilde kalıyor. bunun sebebi nedir ramleri ekran kartını vs söküp yeniden taktım herhangi bir temassızlığı gidermek için ama sorun gene aynı. pc ekraı kendine geldikten sonra normal olarak devam ediyor. lütfen yardımlarınızı bekliyorum.

sistem bilgileri:
    windows 7 64 bit
    AMD phenom II x6 1055T proccessor
    Nvidia Geforce GTX 460 1 gb ekran kartı
    4 gb ram

sözü geçen monitör de Philips 170C.

yardımlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gala4life -- 10 Mayıs 2013; 13:02:25 >

• Ekran kartınızdan monitöre giden PCI/DVI/HDMI kablosunu değiştirerek denemenizi öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.budak

iyi forumlar arkadaşlar.
    benim ekranımla bir problemim var nerelerde aradıysam sorunumu tam olarak açıklayan bir konuya rast gelmedim.
    bilgisayarımı açtığımda ekran yarı aydınlık olarak geliyor. şanslıysam eger birkaç dakka sonra hemen düzeliyor ama bazı anlar oluyor ki 1 saati geçkin süre o şekilde kalıyor. bunun sebebi nedir ramleri ekran kartını vs söküp yeniden taktım herhangi bir temassızlığı gidermek için ama sorun gene aynı. pc ekraı kendine geldikten sonra normal olarak devam ediyor. lütfen yardımlarınızı bekliyorum.

sistem bilgileri:
    windows 7 64 bit
    AMD phenom II x6 1055T proccessor
    Nvidia Geforce GTX 460 1 gb ekran kartı
    4 gb ram

sözü geçen monitör de Philips 170C.

yardımlarınızı bekliyorum

Sanırım monitöründe ekrana görüntü veren pixellerin ölü duruma geçtiğinin habercisidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bilgisayarın bileşenlerinde problem yok anladım kadarıyla ama ekisik anlatmışşsın peki bilgisayarın normal açılıyo dimi yani hopörlede windows açılış ses geliyor ve sorunsuz açılışıtamlıyor dimi
  • Yanlış düşünmüyorsam ekran aydınlatmaları miadını doldurmuş...monitorun converter devresi ve florasan larına bı bakmak lazm...
  • Aynı sorun bende de vardı.Bilgisayarcıya verdim düzeltti.Bi 30 tl vermiştim yanılmıyorsam.

Önce yaklaşık 15 20 dakika bekliyordum monitöre görüntü gelmesi için ki bunu da sürekli reset atarak yada monitörü uyanık tutarak yapıyordum.Bir yerden sonra çok zaman almaya başladığında soluğu bilgisayarcıda aldım.
  • arkadaşlar buraya cevap veren yardımcı olmayan herkese teşekkürlerimi sunuyorum. problem arkadaslarımızın yazdıgı gibi monitörüm miadını doldurması sonucu florasanlarının arızalanmasından kaynaklanıyormus. tamiri bir 2. el monitör fiyatıyla aynı oldugundan bir monitör aldım hiç uğraşmadan. tekrardan teşekkür ederim.

bu konuya bakan arkadaslar devamı olarak su konuda bana yardımcı olabilirler mi ?

fujitsu l20t 2 led marka monitör aldım. monitörünün kendisinde hoparlör oldugunu biliyorum ama ses alamadım ne yaptıysam bir sürücü falanmı lazım özel olarak yada başka birsey ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardesim eskişehirde öğrencinin yolu bilgisayarcıya düştümü 30 tl istemiyolar. adam bana 90 tl masraf cıkardı direkt. dediğin aşamaları bende yaşadım sonunda yeni bir monitör aldım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.