Şimdi Ara

Karakterimi Çaldılar!!!! ACİL BAKIN!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YA SİNİR ÇILDIRIYORUM!! 70 LVL KARAKTERİMİ ÇALDILAR VE ŞÜPHELENDİĞİM Bİ KİŞİ NİYE ŞÜPHELENDİĞİMİ ANLATIYM SİZ DE Bİ KARAR VERİN.CHAR ASIL BENİM VE Bİ ORTAK GİBİ Bİ ARK IM VAR KONYALI 3-4 GÜN ÖNCE KAVGA ETTİYDİK ŞİFREYİ BAŞKA KİŞİLEREDE VERDİĞİ İÇİN BENDE ŞİFREYİ DEĞİŞTİRMİŞTİM.ŞİFREYİ DEĞİŞTİRDİĞİM GÜNDEN 1 GÜN SONRA BANA YALVARDI VE KİMSEYE VERMİYECEĞİNİ SÖLEDİ BENDE TEKRAR ŞİFREYİ VERDİM NE DE OLSA 3 YILLIK ARK IMDI ŞİFREYİ VERDİĞİM GÜNÜN AKŞAMI BENİ ARADI BİLGİSİYARIMA TROJAN BULAŞTI HEMEN ŞİFREYİ DEĞİŞTİRMELİYİM DEDİ TAMAM MSN ADRESİ VAR ONAY İSTİO ŞİFRESİNİ WER O MSN İN DEDİ TAMAM DEDİM VERDİM SABAH OLDU BEN YAN CHARA GİRDİM VE BAKTIM ACADEMYDE YOKUM DİĞER ASIL CHARIM GUİLD DE YOK SONRA ŞİFRE DEĞİŞMİŞ YAN CHARDA 29 MİL VE 72+5 VARDI O DA YOKTUR.ŞİMDİ DE ARK IN MSN İ AÇIK DEĞİL TELEFON AÇIORUM ARAMA AKTARILIYOR DİO KAPANIO ANNESİNİN NO SU VAR ARIORUM ALO ALO DİO SONRA İBRAHİM LE GÖRÜŞEBİLİR MİYİM DEYİNNCE KAPIO.SİZCE ŞÜPHEM DOĞRU MU? BİRDE NE YAPABİLİRİM? POLİS FALAN NE YAPMALIYIM?

• sakin ol küçük harflerle yaz önce.
    hata senin ortakmış mortak mış saçmalık sen mahalledeki misket oyunu gibi bunda da ortak olunabilcegini düşünüyosan yanılıyosun bence
    soguk su iç bence geçmiş olsn
  • quote:

Orjinalden alıntı: FeteLin0

sakin ol küçük harflerle yaz önce.
    hata senin ortakmış mortak mış saçmalık sen mahalledeki misket oyunu gibi bunda da ortak olunabilcegini düşünüyosan yanılıyosun bence
    soguk su iç bence geçmiş olsn

YA ORTAK GİBİ DİYORUM BERABER OYNUODUK NE ZMNDIR BENDE ONUN CHARINI OYNADIM UZUN SÜRE BEN BU CHARI ALINCA 1 SENEDİR BUNU OYNUORZ
  • Geçmiş olsun
  • soğuk su iç arkadaşını gebert şüphelendiklerini döv
    3. ünden birini seç
    benimde çarım gitti 62 lvl
    ama ben burda alamayacağımı bildiğim için öbür tarafa bıraktım içim rahat öbür tarafta sana yalvaracaklar nası olsa
  • quote:

Orjinalden alıntı: PanadoL

soğuk su iç arkadaşını gebert şüphelendiklerini döv
    3. ünden birini seç
    benimde çarım gitti 62 lvl
    ama ben burda alamayacağımı bildiğim için öbür tarafa bıraktım içim rahat öbür tarafta sana yalvaracaklar nası olsa

Doğru sölüyosun
  • Arkadaşım geçmiş olsun.Gitmiş mis gibi char.O yüzden ortak falan olmıcaksın kimseyle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şüpheleniyorsan direk döv anlattığın karakterde bir insan senle kolayca barışır eğer o çalmışsa zaten barışmasına gerek yok
  • Anne ve babaların her zaman dediği gibi arkadaşını iyi seç evladım
  • geçmiş olsun tuna. msn den de konuştuk zaten yeterince. sana kaç kere dedim çok güvenme bu çocuğa diye. neyse kendi düşen ağlamaz ne diyim
  • zaten burda olsa emin olun öbür dünyadaydı ama konyalı
  • kimse kusura bakmasın ama hakkımı burda alamadıktan sonra öbür dünya da sro oynicak halim yok
  • BEYLER SERVER POSEİDON GLOBAL SHOW DAN SONRA UTAANMAZ DAHA HİÇ İSTİFİNİ BOZMDAN CHARI OYNUO
  • kardeşim sana birşey söyliyim mi bu devirde babana bile güvenme...benim şifremi bir ben bilirim birde ALLAH...gerçekten komik gelmesin ama bu böyle...kardeşim bile bilmez şifremi..mesela benim teyzeoğluda oynıyor aynı serverdayız hiç birşeyi esirgemem ama birgün şifreyi istemişti girip pvp yapıcam diye ben dedim kardşim prensip meselesi kimseye vermiyorum dedim.oda saygıyla tamam dedi.yani kardeşim olay bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: _AutoCad_

kardeşim sana birşey söyliyim mi bu devirde babana bile güvenme...benim şifremi bir ben bilirim birde ALLAH...gerçekten komik gelmesin ama bu böyle...kardeşim bile bilmez şifremi..mesela benim teyzeoğluda oynıyor aynı serverdayız hiç birşeyi esirgemem ama birgün şifreyi istemişti girip pvp yapıcam diye ben dedim kardşim prensip meselesi kimseye vermiyorum dedim.oda saygıyla tamam dedi.yani kardeşim olay bu

hiç iyi olduğun arkaşın yokmuki senin. benim şifremi çok iyi 3 arkadaşım biliyor. hatta gizli soru we e mailimide biliyorlar. onlar benim chardayken arayıp çıkın bile demiyorum. güvenilecek arkaş war güvenilmeyecek war

• quote:

Orjinalden alıntı: Ophiafagus

quote:

kardeşim sana birşey söyliyim mi bu devirde babana bile güvenme...benim şifremi bir ben bilirim birde ALLAH...gerçekten komik gelmesin ama bu böyle...kardeşim bile bilmez şifremi..mesela benim teyzeoğluda oynıyor aynı serverdayız hiç birşeyi esirgemem ama birgün şifreyi istemişti girip pvp yapıcam diye ben dedim kardşim prensip meselesi kimseye vermiyorum dedim.oda saygıyla tamam dedi.yani kardeşim olay bu

hiç iyi olduğun arkaşın yokmuki senin. benim şifremi çok iyi 3 arkadaşım biliyor. hatta gizli soru we e mailimide biliyorlar. onlar benim chardayken arayıp çıkın bile demiyorum. güvenilecek arkaş war güvenilmeyecek war

SAKIN KARDEŞİM CHAR ASIL OLARAK SENİNSE AL ŞİFRENİ AYIBI YOK BU İŞİN HERKESİN ZEVKİ AYRI O DER COLD AÇ O DER LİGHT AÇ SEN TEK BAŞINA KAFANA GÖRE OYNA SONRA BOLE ŞEREFSİZLİK OLUO HER İNSANDA WAR HIRS-KİN-NEFRET

• quote:

Orjinalden alıntı: FinaL_İmPacT

quote:

Orjinalden alıntı: Ophiafagus

quote:

SAKIN KARDEŞİM CHAR ASIL OLARAK SENİNSE AL ŞİFRENİ AYIBI YOK BU İŞİN HERKESİN ZEVKİ AYRI O DER COLD AÇ O DER LİGHT AÇ SEN TEK BAŞINA KAFANA GÖRE OYNA SONRA BOLE ŞEREFSİZLİK OLUO HER İNSANDA WAR HIRS-KİN-NEFRET

Güven meselesi

• Bence git döv sonra demişsin'polise gideyim'polise gitsen seni bakırköy'e tıkarlar
  • Walla önce bi korkut.. babana falan söyle. gidin konşn yada annenle.. baktın iş ciddiyetle olmuyor. gördüğün her gün anasından doğduğuna pişman et .. süründür. ne diym. geçmiş olsn. Ne geliyosa yakndan geliyor hep. en yakn ark. larıma bile wermiyorm şifre-id
  • quote:

BEN SENDEN NE ZAMAN ŞİFRENİ İSTEDİM UYDURMA PVP İÇİN ŞİFRE İSTEMEDİM SENDEN
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.