Şimdi Ara

KARAKTERİME UYMUYOR DİYE HUKUKA GİTMEDİM AMA AİLEM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Babam beni zorla özel hukuka yollamaya kalktı ben hayır dedim.Çünkü benim karakterime çok ters.Ben gayri ciddi bi insanım haber kanalına bakmaya bile tahammülüm yok siyasetten nefret ederim topluluk önünde konuşma fobim var heyecanlaninca iki kelimeyi bir araya getiremiyorum,onu geçtim ev almak için yillardır biriktirdiği parayla yollayacakmış beni. Bende sinirlendim tercih falan zor bela vermedim evde halada hala bunun konusu var gelip gidip laf sokuyor bana.Ben cidden ne yapicagimi bilmiyorum.Gelecek sene iyi bi puan alırsam gene hukuk üstünden gidecek.Tm de tek iyi bölüm bu diyor adam.Kuzenlerim Çok iyi bolümler okuyor bayramlarda toplaşınca amcalar halalar çocuklarından bahsetmekten başka bir şey yapmıyor
    Babamda benimle gururlanmak istiyor anliyorum ama ben o potansiyelde degilim. Hatamı yaptım ben şimdi?.Hukuk,Karakter yapısı benim gibiler için uygun değil bana gore ama ona sorsan kendine güvenemeyen bi malın tekiymişim hayatimda ilk defa bana boyle kötü davrandi babam.Çok üzülüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Emin ol benzer sorunları herkes yaşıyor. Tercih yapıp yaşayan bile var. Ama sen 2 3 sene sonrasında bunların bir kırıntısını bile duymayacaksın babandan. Tek yapman gereken ciddi anlamda kendini derse verip bir hukuktansa güzel bir üniversitede kendine uygun bölümü kazanmak. Bu dünya üzerinde veya bu ülkede tüm eli ekmek tutanlar doktor dentist veya hukukçu değil. Hukuk okuyup mutsuz olsan baban bunun hesabını nasıl verecek?

• s.n.n S kullanıcısına yanıt
    Hayati baban yasamayacak . Dogru yoldasin . Ayrica o tarz kompleksler babanin sorunu senin degil .

• yorulgun kullanıcısına yanıt
    Aynı düşünüyorum.Sordum ona "Sen mutlu olacaksın diye ben mutsuz olucam.Mutsuzluğumdan mutluluk duyacak mısın peki?"dedim bi şey demedi çıktı odadan.Anlam vermekte zorlanıyorum bazen

• Oyle bi hale getiriyorlar ki cidden insan kararını sorguluyor bazen.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.