tamam anladım yarın okul başlıyor knighta veda topicleri dahada hoşunuza gidio ama bu topic i açan bi insan bu kadar yazıyı sizin için uğraşmış yazmış bu emek sonucunda bi teşekkür veya iyi kötü eleştiri bekler bi insan bu konuyu up lıyorum ve lütfen ii kötü doğru yanlış yorumlarınızı yazınız sizden bunu bekliyorum ve rica ediyorum
anlaşılan topic açma özelliği yine kaldırılacak hepsi aynı tür topicler bu topic in bi eşini daha gösterin?
bencede çok güzel olmuş hepsini okudum emeğe saygı
quote:
Orjinalden alıntı: Mu_Joe54
hepsini okudum
Benim için önemli olan tek kısım bu..Çok saol.
quote:
Orjinalden alıntı: Mu_Joe54
bencede çok güzel olmuş hepsini okudum emeğe saygı
saolasın insanın emeğine değer verip yorum yaptığın için
Up.
istediğin kadar üst konu SSS yap yine bebeler laf anlamaz topic açarlar merak etmeyin.ama bi gün daha sabredin okullar açılsın da kurtulacaz hepsinden.
yeni başlayanlar için gusel bir rehber. emegin için tesekkur ederim. kolay gelsin
süper emeğe saygı sss pls
quote:
Orjinalden alıntı: CoM_X
istediğin kadar üst konu SSS yap yine bebeler laf anlamaz topic açarlar merak etmeyin.ama bi gün daha sabredin okullar açılsın da kurtulacaz hepsinden.
Orası doğru ama Mustafa nolur nolmaz denemekten zarar gelmez demi:)
gözümü kırpmadan okudum çok güzell
quote:
Orjinalden alıntı: Me®t
quote:
ewt denemekte fayda var
quote:
Orjinalden alıntı: ClewerAngel
gözümü kırpmadan okudum çok güzell
Okudugun için saol.
süper olmuş
quote:
Orjinalden alıntı: okuspokus1
süper olmuş
Saol.
up dememin bi sakıncası varmı
quote:
up dememin bi sakıncası varmı
Ayıp edion :))
quote:
quote:
quote:
ewt denemekte fayda var
anladım bnde okul başlayınca gitçem benden kurtulursunuz artıkgüzel vedalaştık saolun
quote:
Orjinalden alıntı: xxplayerxx
quote:
quote:
quote:
ewt denemekte fayda var
anladım bnde okul başlayınca gitçem benden kurtulursunuz artıkgüzel vedalaştık saolun