Şimdi Ara

karakter yapılandırma(bu son)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaa arkadaşlar bi okçu aççam bunda int mi str mi vermeliyim ceveplar için teşekkür ederim

• İnt acarsan yaratıkları çok hızlı kesersin ama dayanıklı olmadığın için ve hp'in az olduğu için hemen ölüverirsin :(
    Str açarsan yaratıklari daha yavaş kesersin sağlam critical vurursun.Pvp lerde işe yarıyabilir bi karakterin olur vs vs vs
  • HAHAHAAH OKCU DEX e basar bunuda bilmiyosan yuh
  • thecruel herkes laf atıp durma sen git ko oyna burda silkroad dan bahsediyoruz(zeka yaşı hala 1 olduğu için diyorum)
  • şimdi ben int cimi yapmalıyım sağlam vurmam için
  • full int git ben full int bir okçuyum çok güçlü oluyorum ama hp az 50 den sonra gayet güzel olacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: jandark02

şimdi ben int cimi yapmalıyım sağlam vurmam için

Evet hızlı yaratık kesmek istiyorsan int yapmalısın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • jandark sen önce imzanı düzelt lem yanlış yazmışsın
  • beki öncelikle cold mu ligthing mi yoksa firemı açayım
  • bence fire aç çok ii wuruyo ful int olduğun için ilerde nuke de açarsın elinede sağlam bi kalkan alırsın sora 2. bi nuke açarsın okçudan bıkarsın nukeci olursun
  • vallaha ben % 75 str %25 int yaptım süper oli bence öle yap hem bide unutma okcu adamlar coh cenapet oli glavie ye %35 exp de 10 item cikiosa okcuya 4 item düşerr
  • Fire'dan sadece ilk büyüyü ve nukeyi açsan yeterli olur sanırım.Ligth de ufakdan açmaya başlarsın ilk büyüsü hariç hepsi lazim tabii ^,^.İlerdede sp farm yaparak cold u açabilirsin.
  • ben okçulukıtan asla bıkmam (imzayı nasıl değiştirceğimi bilmiyorum)
  • olm bak okuçu int olursa bişeyden sora bırakırsın çünkü gövd(yakın temas) atakların düşük olur!int olursan olmas sadece magıcal atackla olmas illede int olcam diosan hauksall veya kılıç kalkan aç yinede sn bln charı bn oynamıcam!
  • Bow+Colt+Full İnt yasa STR ama ben olsam strye basarım
  • ben senin oğlun değilim
  • Merhaba.
    http://forum.donanimhaber.com/m_6866416/tm.htm
    Linkteki topiğe bir bak istersen. Aradıklarını bulacaksın.
  • int çok yararı var ve cold olursa mükemmel olur ama 2int 1 str ver iilk zamanlar int 2000 be str 1500 olursa o dk sonra int ver nekadar çabuk oldurusen spr artar ve ve block skill ac cold saygılar
  • arkadas net bir cevap vermiş teşekkur ederim
    quote:

Orjinalden alıntı: Nomad_Soul

Merhaba.
    http://forum.donanimhaber.com/m_6866416/tm.htm
    Linkteki topiğe bir bak istersen. Aradıklarını bulacaksın.
  • sağol rms bende öyle düşüüyodum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.