Şimdi Ara

Karakter önerisi :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yenı bır char acmayı dusunuyorum. Suanda 70 lvl warrior um var ve warriordan cok sıkıldım.. Hem pvp olsun unıq olsun aksiyon yasıcagım bır char istiyorum onerılerınız ıcın sımdıden tesekkurler

• Çinli nuker aç direk tek basına olsun parti olsun seri kasarsın eer pvp de yapcam diosan ss light cold bicheon nuker
  • hem pvp hem unique arıyorsan en iyi build nukerdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ophiafagus

hem pvp hem unique arıyorsan en iyi build nukerdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miklo* -- 17 Temmuz 2010; 13:42:36 >
  • quote:

hem pvp hem unique arıyorsan en iyi build nukerdir

nasıl bı build yapmalıyım ? spear mı yok sa sword/shiled mi acıyım ?
  • bence SS aç zaten uniquelerde istersen spear kullanabilirsin daha fazla vurmak için
  • quote:

bence SS aç zaten uniquelerde istersen spear kullanabilirsin daha fazla vurmak için

light/cold/bicheon mu yoksa light ın yerıne fire mı acıyım ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun önerisi
    6 ay önce açıldı
    OYUN ÖNERİSİ
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fire nuker için o kadar gereksiz ki cold light bich en iyisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReD_LizarD

quote:

bence SS aç zaten uniquelerde istersen spear kullanabilirsin daha fazla vurmak için

light/cold/bicheon mu yoksa light ın yerıne fire mı acıyım ?

light cold bicheon güzel bir build. ama bicheon burada değişken bence. bicheon yerine heuksal pacheon fire yada benim gibi force açan var. Fire hariç hepsini önerebilirim

Ama kesinlikle cold+light gerisinide kendi zevkine göre aç bence. herkesin önerdiği bi build açmak zorunda değilsin, zevk alabileceğini aç. Zaten oyununda amacı bu

• Cold /Lihgt / Blade en güzeli ve en mantıklısı,
  • quote:

Orijinalden alıntı: iNFiNiTy Da®k

Cold /Lihgt / Blade en güzeli ve en mantıklısı,

+1
  • teşekkurler yorumlarınız icin
  • quote:

Orijinalden alıntı: airmemoli

Çinli nuker aç direk tek basına olsun parti olsun seri kasarsın eer pvp de yapcam diosan ss light cold bicheon nuker

+1
  • hem pvp hem uniq = Rogue / cleric
  • quote:

Orijinalden alıntı: tevez
    hem pvp hem uniq = Rogue / cleric

ilerde clerc buffları weapon deistrdiimzde kaybolcak ksro da şu an olduu gıbı en yakın update de isro ya da gelcek çinlilern attack yukseltlcek wizard attack düşcek çinlilere grup blessleri gelcek yaein Chineese in Town...
  • chinese forever..
    ben bunu anlamış bulnmaktayım..
    bnce hybrid nuker ile baya zevk alırsın..
  • euro oynamıssın zaten bir de chinese aç dene pişman olmassın..s/s nuker
  • Şuanda tekrar oyuna dönsem açmak istediğim iki tür yapılandırma var. Biri Light Cold Bicheon Nuker diğeri ise Fire Cold Bicheon Blade
  • Arkadaşlarda belirtmiş zaten pvp/unique ya bow açıcaksın ya rogue yada nuker.

Bow istiyosan: Fire/cold/pach
    Xbow:Rogue/Cleric
    Nuker:Fire/cold/heuksal ideal bi seçim olur senin için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forsaken35
    Şuanda tekrar oyuna dönsem açmak istediğim iki tür yapılandırma var. Biri Light Cold Bicheon Nuker diğeri ise Fire Cold Bicheon Blade

Fire cold Bicheon blade hiç yatmaz ama kasarken sen kasılrsn en ii si ss nuker istediin zaman spear de takar tek atarsn 2 lvl altındakı moblara garment set her zaman bi ss nuker için ve full int light cold nuker her türlü blade i yatrr...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.