Şimdi Ara

Karakter Alıcam Kararsız Kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 6300 para biriktirdim karakter alacağım fakat kararsız kaldım,
    oynamayı sevdiğim tip genellikle ya jungler, ya da carry ne biliyim tank-support ta olabilir :) . Yani tam olarak açiklayamadim ama her neyse, aşağıya yazacağım karakterlerden hangisini almam yararlı olur ve niye :) Teşekkürler

-Rengar
    -Lee Sin
    -Jayce
    -Caitlyn ( su an indirimde 4800ip olmus )
    -Renekton
    -Shyvana

Hangisini önerirsiniz, ve alırsam ne tür avantajlarım dezavantajlarım olur yazarsanız sevinirim.

• lee sin iyidir. hem cangılda seviyomuşun
  • Renekton'a biraz alışırsan topta rakip tanımazsın , gerçekten iyi oynarsan counterlayamayacağın hero yok.Lee sin en etkili jungler'lardan Q sunu iyi kullanmak lazım.Vede aşırı zevkli lee sin.5 kişinin arasına girip çıkmak ... Q - R - Q kombosuda süper.Shyvanada cidden mükemmel , W'yla çok hızlı jungle dönüyor.Bu üçünden birini seç , hangisi senin oyun tarzına uygunsa.Rengarla cait free zaten dene aşırı zevkli gelirse al.
  • Shyvana al Jungle çok hızlı dönersin off tank olarak iyi işler yaparsın.
  • ranged olarak caitlyn in menzili guzel mid oynarsan karsidakine kastirmazsin orn: katarina ama sadece ultisi ile q skili kullanisli ben sana ranged olarak graves oneririmtum skilleri kullanisli ultisi saglam damage veriyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugris007

Merhaba 6300 para biriktirdim karakter alacağım fakat kararsız kaldım,
    oynamayı sevdiğim tip genellikle ya jungler, ya da carry ne biliyim tank-support ta olabilir :) . Yani tam olarak açiklayamadim ama her neyse, aşağıya yazacağım karakterlerden hangisini almam yararlı olur ve niye :) Teşekkürler

-Rengar
    -Lee Sin
    -Jayce
    -Caitlyn ( su an indirimde 4800ip olmus )
    -Renekton
    -Shyvana

Hangisini önerirsiniz, ve alırsam ne tür avantajlarım dezavantajlarım olur yazarsanız sevinirim.

caitlyn indirimde filan değil, kalıcı olarak 4800 ip oldu.
    soruna gelirsen sana 3 tane önerim var.
    Shyvana-Lee sin-jayce hepside çok saplam
    shyvana ve lee sin le hem solo top hem bot hem de jungler oynayabilirsin
    ayrıca lee sin ve shyvana ister ad ister offtank yapabilirsin
    jayce de hem uzakçı hem yakıncı olması, skilleri 2'li olması(örn. lee sin,nidalee) çok sağlam damage vermesini sağlıyo
    sana önerilerim bunlar

• Shyvana
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kararsız kaldım sizce hangisi?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Üst konusu var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.