Şimdi Ara

karaköy'de orijinal entegre, transistör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
2
Favori
7.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhabalar. internet yada telefon aracılığıyla aldığım çoğu fet transistör ve entegre sahte çıktı yada opamp ve benzerleri kalitesiz. bir hafta içinde istanbula vasıtasıyla gidecem. mecidiyeköy e kadar gitmişken karaköy e uğrayayım diyorum. kısacası karaköy de orijinal parça alabileceğim bir yer söylermisiniz?

• bostancıyı biliyorsan orda oguzlar elektronik var ondan al derim 02164108162 herhalde numarası
  • Karaköy'de Özdisan'ın bir şubesi var. Onu tavsiye edebilirim. Çemen Ardagül'e de bir bak bence.
  • selanik pasajina da ugrayin derim.
  • İşte soruyu anlamadan yazılmış bir cevap daha.

LÜTFEN Soruyu okur bir cevap daha yazarmısın ama bu sefer OKU.

quote:

Orjinalden alıntı: maxxer

selanik pasajina da ugrayin derim.
  • melih hocam sen iyi oku istersen arkadaş telefon yada internet üzerinden siparişlerden bahsetmiş karaköy selanik pasajından değil ve karaköyde nerden bulabilecğini sormuş
  • Ben iyi okurum. Hatta bir kaç kere okurum. Anlamamışsın mevzuyu yinede cevap yazmışsın. Olsun artık Moda böyle anlama ama cevap ver.
    Konuyu açan arkadaşımıza ben Noktasal olarak Orjinal parçayı nerede bulabileceğini P.M den yazdım. Benden sonra cevaplar geldi.
    Senin yazdığın ve maxxer yazdığı cevap mantıksız kaçtı.
    cacasat Bana cevap yazmadan önce İlk soruyu bir kere daha oku ve anla hala yanlış yazdığımı düşünüyorsan bir kaç tane daha arkadaşına okut sonunda yazdıklarım mantıklı olduğunu kavrayacaksın acele etme sindire sindire oku.
    quote:

Orjinalden alıntı: cacasat

melih hocam sen iyi oku istersen arkadaş telefon yada internet üzerinden siparişlerden bahsetmiş karaköy selanik pasajından değil ve karaköyde nerden bulabilecğini sormuş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Melih hocam, orjinal parça temin edilecek yerin koordinatlarını
    bana da P.M den yazarsan çok sevinirim.

sahteleri yüzünden artık fenalık geçiriyorum...

Saygılar.
  • P.M gönderildi.
    quote:

Orjinalden alıntı: ustura2

Melih hocam, orjinal parça temin edilecek yerin koordinatlarını
    bana da P.M den yazarsan çok sevinirim.

sahteleri yüzünden artık fenalık geçiriyorum...

Saygılar.

• Melih Yanardağlar ben de soruyu gayet iyi okudum merak etme ona göre de bir cevap verdim. Karaköy denilince akla ilk gelen yer (elektronik anlamında) neresidir? Mantıksızlık bunun neresinde? Hadi biz anlamadan cevap veriyoruz sorulara o zaman bu forumda bütün sorulara siz cevap verin çok mantıklısınız ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxxer -- 1 Aralık 2007; 22:16:48 >
  • Arkadaşımız İnternet üzerinden alışverişyaptığı yerlerden kendine orjinal olmayan parçalar yollanmasından şikayetçi ve İstanbula geldiğimde nere bakayım bana yer tavsiye edin demiş.

Sende Selanik pasajına bak yazmışsın zaten 2 yer İstanbulda Elektronik malzeme satan Biri Selanik pasajı ve karaköy Pasajı. Bunların dışındada piyasa yok.

Arkadaşımız Şehir dışından malzeme almaya gelecek ve gelmeden önce nereye gideyim diyor. Senin verdiğin cevapta Selanik pasajı aman ne yardım. Birde Karaköy Pasajı deseydin başka yer kalmayacaktı.

Alışveriş ettiğin Kaliteli bir dükkan varsa adını yaz bilelim bizde yok yardın Selanik pasajınıa bak demekle olmuyor.

Gerçekten deneyimin varsa piyasayı biliyorsan nerde ne satılıyor aklındaysa bunu yaz. Beklenen bu. Senin cevabın bu sebeple mantıksız.

Soru soran Arkadaşımızın yerine kendini koy sence verdiğin cevap sencede yeterince tatmin edicimi yoksa baştan savma bir cevapmı.

Selanik Pasajına bak demek ne kadar yardım sanki bu arkadaşımız bunu bilmiyormudur!!!.

Soruyu anlamadan cevap yazmayın.

• Ben Çığır elektronikten aldım bi kaç parça sorun çıkmadı, zaten bi entegreyi oralarda bulamazsan Çığır elektroniğe gönderiyolar. Tabi belki de ben şanslıydım bilemiyorum. Bu arada entegre çeşitleri nerelerde daha fazlasır bilen varsa paylaşırsa süper olur. FT232rl alıcam ama gidip dükkan dükkan gezmekten gına geldi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: maxxer

selanik pasajina da ugrayin derim.

Çok yardımcı olmuşsun gerçekten. Zaten bir Selanik, bir de Karaköy Pasajı var, ama bu pasajlarda neredeyse 100 tane dükkan var. Sırayla dene diyosun yani
  • Selamlar...
    Her tür malzemenin alınabileceği yerler maalesef farklı farklıdır.
    Mesela ben , polyester ya da seramik kondansatör alacaksam Beyti Çemen e ,
    Elektrolitik alacaksam Evrim Elektroniğe ya da regüle malzeme getiren firmalara ,
    Tamir kalemi entegre alacaksam , Yılmazoğlu na ,
    Sanayi türü malzeme alacaksam , Finesco / Özdisan a ,
    RF türü malzeme alacaksam , turus veya elmadağ a ( ki çok kazıkçıdır her ikisi de ! )
    Amatör bir devre için malzeme alacaksam Bayrak Ticaret e
    Ekstrem bir parça arayacaksam Çığır a
    Adetli bir malzeme alacaksam Ömer Abed Han , Büyük Balıklı Han daki Elko vs. , Menevşe Han vs ye bakardım
    O kadar esnek bir soru ki ve cevabı ise o kadar çok firma tarifini gerektiriyor ve ayrıntı dolu ki , sadece Seanik Pasajı , Karaköy Pasajı veya Yazıcıoğlu işhanı demek ancak , bir malzeme ararken satıcıya "bu malzemeyi buralarda nerede bulabilirim ? " dediğimizde verilen " komşulara bi bakın " cevabından hiç bir farkı yok. Bazı malzemeleri öyle yerlerden bulmuşumdur ki , adını sanını bilen yoktur eminimki bu forumda ( tabi ki çok eski ve tecrübeli elektronikçiler istisna ! ).
    Ne tür bir malzeme kaleminde sıkıntı olduğu belirtilebilirse , daha doğru ve isabetli firma tavsiyeleri verebilmek sanırım daha kolay olacktır. Mesela şu şu transistör , şu felan entegre gibi....
    Saygılar.

• internetten ayrı kaldım bir kaç gün, neler olmuş neler ilk yanlış anlaşılma olmuş. benim demek istediğim, orijinal transistör ve entegre satan dükkanlardı. selanik pasajına birkaç kere gittiğimde sahte entegreler rastladı bana. demek istediğim bir dükkan yada şahıs adıydı. melih ve üntay bey çok yardımcı oldular. kendilerine teşekkürler. bu hafta uğrayamadım ama 10 unda yine levent çevresinde olacağım. tüma rkadaşlara teşekkürler.
  • karaköyde süper elektronik karaköy basajı ekol elektronik kavak elektronik hepsiyle birebir alışveriş içindeyim hepsi gerçek
  • Bu dükkanlardan hangisi daha ucuzdur?
  • aslında aradığın ürünleri internettede bulabilirsinwww.dijitaldepo.com adresinde aradığın ürünler olabilir.
  • slm arkadaşlar ben 2 adet transistör arıorum SBL 1640CT dieri STU 3055 L2 karaköyde bulabilirmiyim nereyi tavsiye edersiniz teşekkürler...
  • Karaköy Pasajı'nda girişte merdivenden çıkıp karşıya gidince sağda küçük bir dükkan var Evrim Elektronik.Bi yaşlı adam birde gözlüklü genç adam var.Adı Nezih..Biz okulda yaptığımız devreler için bütün malzemeleri ordan alırız.entegremizide o getirtmişti..indirimli fiyat veriyor bize normal piyasaya göre...Oraya kesinlikle uğra derim..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.