Şimdi Ara

KARAKOK LYS FIZIK 20 ÇÖZÜMLÜ DENEME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, nasıl bilirdiniz kendilerini?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up daaa

• bıttı mı butun lys fızık konuların ?
  • Hayir tabiki bitmedi ve lys sınavına girdiğimde de bitmiş olmayacak eminim :) maksadım zorluk kolaylık açısından söylediğim kitabı analiz etmeniz

• Ben yarılamıştım baya iyidi çıkan soruların benzerleri var çözmeni tavsiye ederim ilk baslarda baya yanlışım çıkìyodu sonradan düzeliyo bi de bi cok formülü de ordan ögrendim

• kaç yaptım sınavda

• quote:

Orijinalden alıntı: tıpdoktoru

Ben yarılamıştım baya iyidi çıkan soruların benzerleri var çözmeni tavsiye ederim ilk baslarda baya yanlışım çıkìyodu sonradan düzeliyo bi de bi cok formülü de ordan ögrendim

kaç yaptın gerçek sınavda Fizikten? Şuan için ortalama 20doğru çıkıyor (yıldızlar atomlardan kuarklara basit harmonk itme momentum dairesel ve keppler, bi de modern fizik eksik )

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fem Simetri Matematik 1
    10 yıl önce açıldı
    Limit Tyt matematik deneme
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AresEia

quote:

Ben yarılamıştım baya iyidi çıkan soruların benzerleri var çözmeni tavsiye ederim ilk baslarda baya yanlışım çıkìyodu sonradan düzeliyo bi de bi cok formülü de ordan ögrendim

kaç yaptın gerçek sınavda Fizikten? Şuan için ortalama 20doğru çıkıyor (yıldızlar atomlardan kuarklara basit harmonk itme momentum dairesel ve keppler, bi de modern fizik eksik )

12 misin hocam

• Martinez856 kullanıcısına yanıt
    yok hocam ftr bıraktım mezun sayılırm :)

• Ayni yolun yolcusuyuz o zaman hedef tip mi hocam

okulu bırakmama müsade etmeleri için aileye tıp dedim, benim amacım bilkent inşaatti ama şuan yavaş yavaş ailemi kandırdığım şeye (tıp) kendimde kanmaya başladım sanki :) hele bi alnımızın akıyla şu sınavı halledelim de gerisi allahın takdiri. Siz nereyi bıraktınız ? Bi de sizce şuan için 20 doğru iyi mi Fizikten eksiklerim de olmasına rağmen?

• quote:

okulu bırakmama müsade etmeleri için aileye tıp dedim, benim amacım bilkent inşaatti ama şuan yavaş yavaş ailemi kandırdığım şeye (tıp) kendimde kanmaya başladım sanki :) hele bi alnımızın akıyla şu sınavı halledelim de gerisi allahın takdiri. Siz nereyi bıraktınız ? Bi de sizce şuan için 20 doğru iyi mi Fizikten eksiklerim de olmasına rağmen?

Hocam ben gecen sene ilk kez sinava girdim.33k siralama geldi muhendislik istemedigimden mezuna kaldim.Bu arada fizikten baslangic icin 20 dogru gayet iyi bence konulari deneme uzerindenmi gotureceksiniz

• quote:

quote:

Benim fiz kötüydü 20 net yaptım eksik oldugum yerler geldi sıralamada 11k geldi ben kimya ile toparladım 29 net yaptım

• tıpdoktoru T kullanıcısına yanıt
    kimya için nasıl bir çalışma önerirsiniz?

Fizikten eksiklerim yukarda da belirttiğim gibi MODERN FİZİK , ATOMLARDAN KUARKLARA , YILDIZLARDAN YILDIZSILARA , İTME-MOMENTUM , AÇISAL MOMENTUM , BASİT HARMONİK , KEPPLER , DAİRESEL HAREKET.

Ortalama 10-11 soru çıkıyor çözdüğüm denemelerde bu konulardan. Yapabildiğim oluyor. Yapamadıklarım öylece kalıyor şimdilik. 18-22 Doğru arası geliyor.
    Şuan Türev-İntegral çalışıyorum. Eylülülün 20 sine kadar yukardaki konular ile türev integrali bitirmeyi dolayısı ile mat2 ve fizik2 bitirmiş olmayı düşünüyorum bakalım hayırlısı..
  • quote:

kimya için nasıl bir çalışma önerirsiniz?

kimyada sorular organik dışında kolay oluyo ben konuları anlayıp bi kaynaktan soru çözdüm bi de femin lys kimyayı çözdüm organiğide hoca iyi anlatmıştı sene boyunca ek derslerle onları tekrar edip palme organik kimyadan yanındaki konu anlatımları okuyodum bide onu çözersen çok iyi olur ayrıca sınavdan bir gün önce forumda paylaşılan organik kimya bilgilerine göz at 2-3 soruyu ordan görüp yaptım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.