Bildirim
Karakalem çizim [SS]
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
güzel...
bende kv-1 çizmiştim (Zırhlı Araç)onu atarım sabaha
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Olmamış çok kontur çizgisi var
yine biri gelip özürlü aslanı atacak.241654 cü kez. -
-
Evet cetvel kullanmadığımdan dolayı öyle oldu biraz. Arka akslar da orantısız mesela. -
Benim dolu oyle 2d karalama resim hatta bi ara t34 govdesine arbams tareti eklemistimquote:
Orijinalden alıntı: Guest-022D8C501
güzel...
bende kv-1 çizmiştim (Zırhlı Araç)onu atarım sabaha
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-022D8C501 -- 11 Haziran 2015; 2:02:34 >
Troll threat blocked.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. MacMillan -- 11 Haziran 2015; 2:11:56 > -
Bu da cizim asamalari :https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=106203794&p=1#106203794
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaHeL -- 11 Haziran 2015; 2:15:04 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: ExeLium22
Özürlü aslan
Yarın pc den atarım kalsın bu burda
-
-
İlkokulda bi arkaşım vardı babası kömürcüydü. Çocuk haliyle devamlı kamyonlarla haşır neşir olduğu için kamyon hastasıydı. Parmaklarını yarım kapatıp elini direksiyon yapıp kendini araba zannedip kendini sürerdi. Geri giderken kamyonların çıkardığı sesi çıkarır, vites değiştirirken ağzından vites değiştirme sesini çıkarır, hızlı gittiği zaman motoru bağırtırdı. Bi keresinde sıra arasında yürürken arkamdan bu geldi bana korna çaldı sırama kadar yürüdüm o da arkamdan frene basa basa geldi geçti yerine. Arada bunun yanına giderdim boş derslerde hep kamyon resmi çizerdi, çokta iyi çizerdi. Senin çizdiğin kamyonu görünce aklıma o çocuk geldi adı Yasin di. En son 7 sene önce dershane çıkışı görmüştüm oldukça heyecanlı yanına gittim naber dedim sende mi buraya geliyorsun, evet dedi peki seni niye ilk defa görüyorum ben dedim. Ben sadece haftasonları geliyorum sen haftaiçimi geliyorsun dedi bende evet dedim. Peki bugün niye geldin diye sordum dershanede futbol maçı turnuvası var onun için geldim dedi. Bende evet bizim maçta çarşamba günü deyip bakarsın finalde karşılaşırız dedim gülüştük. Yanında arkadaşları vardı bişeyler konuşuyolardı bende biraz daha havadan sudan konuştuktan sonra daha fazla uzatmayıp tamam görüşürüz deyip ayrıldım oradan. Selam verirken içimde tekrar yeşeren kömürcü yasin artık tamamiyle solmuştu.
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: byabancı
İlkokulda bi arkaşım vardı babası kömürcüydü. Çocuk haliyle devamlı kamyonlarla haşır neşir olduğu için kamyon hastasıydı. Parmaklarını yarım kapatıp elini direksiyon yapıp kendini araba zannedip kendini sürerdi. Geri giderken kamyonların çıkardığı sesi çıkarır, vites değiştirirken ağzından vites değiştirme sesini çıkarır, hızlı gittiği zaman motoru bağırtırdı. Bi keresinde sıra arasında yürürken arkamdan bu geldi bana korna çaldı sırama kadar yürüdüm o da arkamdan frene basa basa geldi geçti yerine. Arada bunun yanına giderdim boş derslerde hep kamyon resmi çizerdi, çokta iyi çizerdi. Senin çizdiğin kamyonu görünce aklıma o çocuk geldi adı Yasin di. En son 7 sene önce dershane çıkışı görmüştüm oldukça heyecanlı yanına gittim naber dedim sende mi buraya geliyorsun, evet dedi peki seni niye ilk defa görüyorum ben dedim. Ben sadece haftasonları geliyorum sen haftaiçimi geliyorsun dedi bende evet dedim. Peki bugün niye geldin diye sordum dershanede futbol maçı turnuvası var onun için geldim dedi. Bende evet bizim maçta çarşamba günü deyip bakarsın finalde karşılaşırız dedim gülüştük. Yanında arkadaşları vardı bişeyler konuşuyolardı bende biraz daha havadan sudan konuştuktan sonra daha fazla uzatmayıp tamam görüşürüz deyip ayrıldım oradan. Selam verirken içimde tekrar yeşeren kömürcü yasin artık tamamiyle solmuştu.
Nediyo la bu değişik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Beğenmedim
Hangimiz çocukken hayal kurmadık ki . -
Eski biraz .
Benzer içerikler
- erkekler neden avuç içini okşar
- sevgiliyle gidilecek tenha yerler
- konuşmuyoruz ama numaramı silmiyor
- kurumuş salyadan kuduz bulaşır mı
- polise isimsiz ihbar nasıl yapılır
- prompt mühendisliği nedir
- izafiyet teorisi nedir
- discord açıldı mı
- 5g nedir zararları
- sodyum iyon batarya
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X