Şimdi Ara

karaharp okulu başvuru şartları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • • Vücut yapısı düzgün, her bakımdan sağlam ve fiziksel görünüşü kusursuz olmak (Ağız, çene ve diş yapısı muntazam olmak, göğüs kafesinde şekil bozukluğu bulunmamak, vücudunun herhangi bir yerinde dikkati çekecek ve göz estetiğini bozucu yara, yanık, leke, kellik, frengi ve cilt hastalığından iz bulunmamak, düztaban olmamak), • Kalp, böbrek, karaciğer rahatsızlıkları ve tüberküloz geçirmemiş olmak, • Frengi vb. bulaşıcı hastalığı bulunmamak, • Türkçeyi kusursuz konuşmak (Dilinde kekemelik, pepemelik, pelteklik, tutukluk vb. olmamak), • Duymasında herhangi bir kusuru bulunmamak, • Derecesine bakılmaksızın (Renk körlüğü, şaşılık, miyop, hipermetrop ve astigmat) herhangi bir göz kusuru bulunmamak ve lazer ameliyatlısı olmamak, •

zaten bu şekil olan adam gider manken olur , düşmanı galiba cazibesiyle silah kullanmadan yeniyor burdaki elemanlar

• Katılıyorum bende cok araştırdım ama boyum yetmiyo uzamam lazim.yoksa gircektim sinava. Nese universite sınavında secicem zaten inş boyum uzar ve kazanirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bide kilo üst sınırı 73 demişler

1.85 boyum var ve iri kemikliyim şu anda 95 kiloyum yazın 85 kiloydum ve o kilo baya iyiydi idealdi benim için 73 kiloya inersem ben kemiklerim sayılır o derece yani bu kurum sizinde dediğiniz gibi manken arar olmuş bu kilo boy sınırını kim ayarlıyor neye göre ayarlıyor gerçekten merak ediyorum

Başvurup başvurmama konusunda kararsızım o kadar kilo vermem zor gözüküyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Yalnız Yolcu

Hocam bide kilo üst sınırı 73 demişler

1.85 boyum var ve iri kemikliyim şu anda 95 kiloyum yazın 85 kiloydum ve o kilo baya iyiydi idealdi benim için 73 kiloya inersem ben kemiklerim sayılır o derece yani bu kurum sizinde dediğiniz gibi manken arar olmuş bu kilo boy sınırını kim ayarlıyor neye göre ayarlıyor gerçekten merak ediyorum

Başvurup başvurmama konusunda kararsızım o kadar kilo vermem zor gözüküyor

saçma saçma işler işte :)
    gözünün üstünde kaşın var diyede adam almıyo bunlar birisine gıcık kapınca

• Bilginiz olsun Meslek lisesi ve İmam hatip lileri almıyorlar. zamanında yasak koymuşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: xhacker09x

Bilginiz olsun Meslek lisesi ve İmam hatip lileri almıyorlar. zamanında yasak koymuşlar

bende ılgım oldugundan degıl hurrıyyette haberlere bakarken o dedıgın ılıstı gozume bakım bı ne bu dıe şartları okudum
  • Gayet mantıklı şartlar. Orduya çevik ve fit adamlar lazım, kıçını yerden 2 saat kaldıramayacak hantal adamlar değil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Askerlik ve Üniversite
    16 yıl önce açıldı
    Harp okulu sağlık raporu
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • alırken böyle ince eleyip sık dokumaları güzelde daha sonra bu adamlar ne olacak. adam binbaşı oluyor bi bakmışsın göbeği kendisinden 2 adım önde gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spear87 -- 13 Mayıs 2014; 18:38:57 >
  • Eh, gözleri bozmayaydık abiniz harbiyeliydi zamanında

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.