Şimdi Ara

Karahanliya KIM Suikast Düzenledi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
7.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkdaslar bu 66. bölümbeni bittirdi, yedi,öldürdü.
    Aklima bi türlü gelmiyor.
    Karahanliya kim Suikast düzenlemek istedi??
    Kirve degilmis, kim peki????

Bütün Kurtlar Vadisi Arkadaslarima Sesleniyorum.
    Yorumu olan Yazsin.

• kim olacak ruslar
  • bunu yapabilicek ne kirve ne ruslar mafya kaba taslak çalışır zaten bu kadar detaya dalamaz kesin devletin parmagı var bu işte polat tarzı biride olabilir aslında kirvede devlet destekli bir adam ama bekleyip görecez
  • Kim olcak neydi o adamın adı silahçının..unuttum ya işte o
  • kirvenin adamı,devletin adamı serefsiz mito tabiki...
  • quote:

Orjinalden alıntı: spider146

kirvenin adamı,devletin adamı serefsiz mito tabiki...

Abi mitonin nasil gücü yetsin, adam BEDIri zor tuttu?
  • Mito kesinlikle zaten Doğu amca da söyledi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ozaman KIrvenin bunda isi var , Yoksa bu mito bunu kirveden habersiz mi yapiyor.??
  • Rahmetli palaya kim görev vermişdi arkadaşlar galiba kirve bu gene kirvenin işidir ama devlette vardır arkasında kesin yeni birileri cıkacak gelecek bölümde
  • kirve nin arkasında devlet zaten var, (aslında devlet denmez mito var)..
  • Yaw mito kimdi arkadaşlar şu vestelin reklamında oynuyan kabak kafalı rus değilmi
  • Beylet polat ne diyosa doğrudur polat ne demişti? Bu kirvenin işi değil demişti
  • Fuhuş baronudur kesin
  • kılıç
  • he yav bende izlemedim reklam girdi kapaattım ama bana gore kirve ile ruslar planlamıstır
    bu arada doktorlada kesın baglantısı var caycı kızın cunku bı ara bakıstılar
  • hmmm dogru diyosun kardes.....
  • kseinlikle doktor bu işin içinde ve bnece suikasti devlet düzenledi diyecek polat
  • tabiki mito yahu arklar kirveyle ortak olmak için ona hüsrev ağanın intikamını vermek için karahanlıyı vermesi gerekiyodu mitodur ama ondan o kadar planlı bi sıikast yapabilirmi bilemem belkide çok başka biridir..ama bence mitonun teşkilat..
  • ARSLAN AKBEY
  • cevap veriyorum ben duzzenledim dizinin btuun adamlarini temizliyecem nıhahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.