Şimdi Ara

Karahan Online(Geniş Rehber) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
403
Cevap
0
Favori
56.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Görkem !

bugün hem arı pet hemde çürümüş baykuş aldım :)

arı 10m

baykuş 9m

bilmiyorum kazıkmı yedim hepsi 0.5xx kasılmış :)
    ama sanırım iyi fiyata aldım

valla senin serverini bilmiyorum ama ben

dün 6mden kelebek aldım%5xx di bugün 10m'e sattım

sonra bugün kelebek aldım %3,030 9m'e (en az 35-40m)

satacam

not: server: kanuni

eğer kanunide oynuyorsanız çok ucuza pet bulunabiliniyor ama çok sabır gerek bugün kaç saat aradım en sonunda mükemmel bi pet aldım

• Az önce bir savaştan çıktım. 1 ejerder bizdende benle beraber 2 kişi(yılan) vardı. 10-19 savaşları bir türlü kesemedik adamı. Tabii oda bizi kesemedi. Birde TBD67 diye bir item var. Onlar ne işe yarıyor? Çok soru soruyorum ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FearMaster -- 1 Ağustos 2009; 5:23:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkan Yağız

Az önce bir savaştan çıktım. 1 ejerder bizdende benle beraber 2 kişi(yılan) vardı. 10-19 savaşları bir türlü kesemedik adamı. Tabii oda bizi kesemedi. Birde TBD67 diye bir item var. Onlar ne işe yarıyor? Çok soru soruyorum ama.

Oyun içerisinde düşürdüğünüz TBD eşyaları şu anda herhangi bir şekilde çalışmamaktadır. Bu eşyaları yalnızca şu anda NPC'lere satabilir, para kazanabilirsiniz.

İlerki(Süre olarak kabaca 2 hafta diyebilirim) patch'lerde gelecek olan bir npc(dükkan) ile bu eşyaları(Envanterinizde 99 adet olmalı) kullanıp rastgele bir eşya düşürebileceksiniz.

bkz. TBD eşyaları hakkında açıklama

• quote:

Orijinalden alıntı: toLga_uA

quote:

Az önce bir savaştan çıktım. 1 ejerder bizdende benle beraber 2 kişi(yılan) vardı. 10-19 savaşları bir türlü kesemedik adamı. Tabii oda bizi kesemedi. Birde TBD67 diye bir item var. Onlar ne işe yarıyor? Çok soru soruyorum ama.

Oyun içerisinde düşürdüğünüz TBD eşyaları şu anda herhangi bir şekilde çalışmamaktadır. Bu eşyaları yalnızca şu anda NPC'lere satabilir, para kazanabilirsiniz.

İlerki(Süre olarak kabaca 2 hafta diyebilirim) patch'lerde gelecek olan bir npc(dükkan) ile bu eşyaları(Envanterinizde 99 adet olmalı) kullanıp rastgele bir eşya düşürebileceksiniz.

ßende baya biriktirmiştim.Birisi dedi bunlar hiç bi işe yaramaz ver potcuya diye.Hepsini verdim.Bu arada sanırım 2 tane onlar:10 k lık ve 30 k lık

Bu arada Aile ne işe yarıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrMAST3R -- 1 Ağustos 2009; 10:31:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mrMAST3R

quote:

quote:

ßende baya biriktirmiştim.Birisi dedi bunlar hiç bi işe yaramaz ver potcuya diye.Hepsini verdim.Bu arada sanırım 2 tane onlar:10 k lık ve 30 k lık

Bildiğin klan. Başka artısı var mı bilemiyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mrMAST3R

quote:

quote:

Bildiğin klan. Başka artısı var mı bilemiyorum.

Sağol.

RoxFear Göklerde

Karahan Online(Geniş Rehber)

• O skilli bende açmıştım ama sırf o skilli açtım diye yeni karaktere geçmiştim. Çok kısa mesafeye uçuyor.
  • quote:

O skilli bende açmıştım ama sırf o skilli açtım diye yeni karaktere geçmiştim. Çok kısa mesafeye uçuyor.

Şu anda actığım tüm skiller sonda.Hangi skile vericem bilmiyorum.Tavsiyeniz varsa alıyım
  • Vallahi bende bilmiyorum tüm skiller sondaysa. Birde arkadaşlar ben ruhu 30 yaptım bıraktım. Şimdi ustalığı 30 yapacaktım 20 yapmaya karkar verdim. Ustalık yerine Zindelik versem ne fark olur yoksa Ustalığı 20 yapayım mı?
  • quote:

Vallahi bende bilmiyorum tüm skiller sondaysa. Birde arkadaşlar ben ruhu 30 yaptım bıraktım. Şimdi ustalığı 30 yapacaktım 20 yapmaya karkar verdim. Ustalık yerine Zindelik versem ne fark olur yoksa Ustalığı 20 yapayım mı?

Valla bence zindelik git.Daha demin 90 level bi adamla vs yaptım.9 k canı vardı.Vur vur ölmedi.Hiddetli albız actırdım.Atak artırıyomus.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrMAST3R -- 1 Ağustos 2009; 13:47:21 >
  • Metin2 Bile Bundan İyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaLGoPa

Metin2 Bile Bundan İyi

Zevk ve renk tartışılmaz ama Metin2 de ne grafik var, ne yüksek yaş ortalaması var ne müşteri memnuniyeti var. Hilede değersiz para gibi herkesde var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaLGoPa

Metin2 Bile Bundan İyi

Gelipte bunu burda söylemekle ne demeye çalışıyosun anlamadım.Senin bunu demenle biz Metin2'nin daha iyi bi oyun olduğunumu kabullenecez.En başta hile diz boyu metin2de
  • 3 güç 2 Zindelik gidiyorum ustalık 10 şuanda takılarla v.s. falan. Şansta 29. Sırf şans itemleri var diye levelimin itemlerini giymiyorum. Eritme v.s. düşüyor boslardan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FearMaster -- 1 Ağustos 2009; 16:11:20 >
  • Oyuna giremiyoruzki..Patch gelcek dediler hala gelmedi..%100 olunca oyundan atıo
  • patchler çarşamba gelir senin sorunun başka sanırım
  • Şimdi 21-29 Karakol Savaşları'ndayım. Full Azametli Yılan. Ne Pars ne Ejder hiçbiri yok.
  • yellowboy özkanla birlikteyim diye sırf bu oynu oynuyorum
  • ben hafif kılıcım 3güç 2 zindelik 5 lvlda bir 3 zindelik 2 güç veriyorum

ustalık ve ruha hiç vermedim tavsiye ederim zateniyi bir tılsım bile ruhun açığını kapıyor
  • bakın beyler 40 levele kadar istediğini her stat dağılımını yapın fakat

40 oldukdan sonra statlarınızı 0latıp 2 zindelik 3 güç olarak vermelisiniz aksi taktirde dokunmamızla ölürsünüz :D ama bende para bol gider hanpara alıp stat sıfırlarım diyosanız oda sizin sorununuz.

Buda benim resimler:

REsim 1

Resim 2

Resim 3

Resim 4 Buda u3 adamı kestiğim resim ben daha 112 leveldim Adama Tek Attım

Devamı Pazartesi Günü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drawmu19 -- 2 Ağustos 2009; 2:33:29 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.