Şimdi Ara

KARADUTLU BOZA SEZONU BAŞLADI - karemis.com.tr'de %20 Ekstra İndirim! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
18
Favori
16.819
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yok önemli değil de öyle hatırlıyorum benim sipariş 100 tl yi geçmişti,indirim ilen 70 küsür ödemiştim önemli de değil sadeve merak ettim şartları tekrar bakmak isteyip bulamayınca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dutlu boza ilginç olmuş, lezzeti hoş ancak dut çekirdek ve damarlarının agıza gelmesi herkesin hoşlanacağı bir şey değil.
    Ama şeker oranı kesinlikle çok yüksek. Aşırı fermantasyonun sebebi de bu olabilir.
  • 100 e 35 indiriminden faydalandım sipariş verdim "296DD1676P" nolu sipariş. 2 adet 2 li karışık boza sipariş verip mesajla hepsinin karadutlu olmasını istemiştim ancak atlanmış ve söylenilen karadut suyunu göndermemişlerdi. whatsapp üzerinden iletişim kurduğumda karadut suyu ve ve karadutlu boza gönderimini sağlayacaklarını söylediler sağolsunlar. yanlışlarını telafi etmeye çalıian bir firma ayrıca jöleli lokum denilen yuvarlak lokumları hiç beğenmedim. onun dışında 2 adet kuru pasta sipariş etmiştim estoril ve adını unuttum ancak ikiside uzun süredir piyasada aradığım özlediğim eski usül denilen kurupastalardandı ve çok hoşuma gitti tavsiye ederim. karadutlu gevreğide güzel. karadutlu bozayıda eşimle çok beğendik. teşekkür ederiz.
    ara ara kurupastalarını ve karadutlu bozalarını sipariş ederim. çeşit çoğaldıkça yeni şeyleride kesinlikle denerim.
  • masterap M kullanıcısına yanıt
    Merhaba

kargo firmasından kaynaklanan sorun için özür dileriz. Ürünlerimizi tadarak yorum yapmanız bizleri mutlu etti, birçok ürünümüzün damak tadınıza uyması dileğiyle afiyetle tüketmenizi isteriz.

Boza ürünümüz normal şartlarda 10-14 gün arasında rahatlıkla tüketilebilir, zehirlenme olmaz fermente bir ürün olduğu için içilemeyecek durumda ekşi tad olabilir sadece. Hava şartlarından dolayı 1 hafta içinde tüketilmesini istiyoruz, buzdolabında bekletmeniz durumunda ve kapağını açık bırakmanız durumunda sorun olmaz efendim.

İlginiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz....
  • bseeek B kullanıcısına yanıt
    Merhaba

Sistem SMS gönderimi cep telefonunuzu doğrulamak için yapıyor efendim. Yanlış bilgi girildiğinde teslimatlarda sıkıntı yaşanıyor çünkü, Belirtmiş olduğunuz gibi sistemde hiçbir şifre görünmemektedir. Şifre kısımları güvenlik açısından sistemde hiçbir şekilde gösterilmemektedir.

İlginiz ve anlayışınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz...
  • mufit kullanıcısına yanıt
    Merhaba

karadutlarımız direk şekilde katkısız olarak ilave edilmektedir. Çekirdeklerini süzmemiz durumunda bu lezzeti malesef yakalayamıyoruz. Şeker oranı ise fermente süreci tamamlamaya başladıkça azalacaktır efendim.

İlginiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz...
  • Merhaba, karadutlu ve sade boza almıştım. Karadutbluyu denedik ama çok yoğun bir kıvam olduğu için pek ısınmadı ve bizde puding gibi kaşıkla yedik. Acaba, en ideal hazırlanışı nasıl oluyor? Daha sıvı olması için su mu katılması gerekiyor, Sıcaklığı nasıl olmalı bu konularda bilgi verebilir misiniz?
  • Dantes7 kullanıcısına yanıt
    Merhaba

Ürünlerimizin sorunsuz şekilde tarafınıza ulaşmasından duyduğumuz mutluluğu belirtmek isteriz. Boza kıvamı yoğun bir içecektir. Soğuk veya oda sıcaklığında tüketebilirsiniz. Arzu ederseniz kıvamını su katarak daha seyreltebilirsiniz. Arzu ettiğiniz kıvamda tarçın ilave ederek tüketebilirsiniz.

İlginiz için teşekkür eder, iyi akşamlar dileriz...
  • Karadutlu Boza: Tadını nasıl tarif etsem diye düşünürken yukarıda aşure örneğini gördüm ben de aşure örneğine katılıyorum. Tadı aşure ve meyveli puding karışımına benziyor. İçimi oldukça lezzetli. Karadut parçacıklarının ağza geliyor olması da ayrı bir keyif veriyor. Şu ana kadar çocuk-yaşlı her kime içirdiysem hepsi tadını çok beğendi. Çok içmenin zararı var mı bilmiyorum ama günde 1 litre seve seve tüketebilirim.

Sade Boza: Karadutluya göre ilk kapağı açıldığında hafif daha ekşi. Daha önceki sade boza deneyimlerime göre içimi daha tatlımsı ve zevkli diyebilirim.

Satıcının iletişimi ve müşteri memnuniyetine 10 puan üzerinden 10 veriyorum. Yaşanan bir aksiliği fazlasıyla telafi etti. Alacak arkadaşlara önerim kargonuz gelir gelmez bozaları dolaba koymanız, her gün bir defa kapağını açıp gazını alıp tekrar kapatmanız. Önümüzdeki günlerde havalar soğuyacağı için kargo ile yaşanacak problemlerin olmayacağını düşünüyorum. Ben alışverişten ve bozalardan memnun kaldım, tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: murat220275

Salı günü verdiğim sipariş hâlâ teslim edilmedi. Umarım 3. günün şafağında kavuşuruz. Ankara ümitköyde yani Satış yerinize sadece 64 km uzakta olmama rağmen... Ürün boza olmasa sorun değil ama sanırım tüketemeyeceğimiz için bir tanesi boşa gidecek. Benden size tavsiye Ankaranın göbeğine ertesi gün teslim edemeyecek bir kargoyla çalışmayın. Veya müşterilerinize teslimatın 3 gün sürebildiğini söyleyin ki bir daha düşünsünler alırken.
    Sipariş No: 796JO8582D
    Siparişlerim bugün geldi, 11.11 yoğunluğu gecikmeye neden olmuş olabilir.paketleme özenle yapılmıştı.

Kibar bir esnafa benzediğiniz için vakit ayırıp yorum yazıyorum:

Dutlu Boza: Kıvamı ve lezzeti gayet güzel. Damak zevkimize uygun ben beğendim. Kızım kış aylarında çok boza içer ama o beğenmedi.
    Boza: Kıvam alışılagelmiş bozadan biraz suluca, lezzet gayet güzel. Çok küçük granüller olsa da dişe gelmiyor ve aslında daha doğal olduğunu gösteriyor. Mısırsız üretilmişi olsa tercih edebiliriz. Lezzet olarak Akman bozaya benziyor, Vefa'nın marketlerde satılan bozasından ve Balaban'dan daha hoş biraz daha asidik geldi bana. Bu bekleme süresine göre değişir tabii. Fiyat olarak marketlerde Balaban düzeyinde satılırsa tutar gibi.
    Dutlu Selanik gevreği: Çok beğendik, kıtırlığı ve lezzeti harika, keşke şekeri biraz daha az olabilse...
    Tahinli kurabiye: Un kurabiyesi gibi ağızda dağılıyor. Tahin çok yoğun değil, Gayet güzel.
    Dut suyu: Öksürük şurubu tadında, çocuklar çok sevdi.

Ayrıca karadut kurusu da yapmayı düşünürseniz iyi bir ürün olabilir. Umarım talep artışıyla aromaya ve daha az dut koymaya yönelmezsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat220275 -- 15 Kasım 2019; 23:30:37 >

• dün y.içine gittiğimde istanbulda demişlerdi ama bugün arayan eden olmayınca yine kontrol edeyim dedim daha hala ankarada görünüyor 11.11 in azizliğine uğradık. sanırım 1 haftayı bulacak.

KARADUTLU BOZA SEZONU BAŞLADI - karemis.com.tr'de %20 Ekstra İndirim!
  • ikbals kullanıcısına yanıt
    Ankara ici satis yeriniz var mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikbals kullanıcısına yanıt
    Maalesef sms ile şifremi gönderdiniz. SMS göndericiniz şuan şifreme sahip !!

• bseeek B kullanıcısına yanıt
    Merhaba

Sms entegrasyonumuz mevcut ve bu smsler ile ilgili hiçbir bilgiye sahip değiliz. Kontör satın alıyoruz ve sistem bu şekilde otomatik olarak gönderim yapmakta efendim. Hiçbir şekilde özel verilerinize sahip değiliz.

İlginiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: otopark

Ankara ici satis yeriniz var mi?
    Merhaba

Önümüzdeki ay Ankara'da Sinpaş Oran'da bir satış noktamız olacak, ürünlerimizi bu noktadan da satın alabileceksiniz.

• tolgahan22 kullanıcısına yanıt
    Merhaba

11:11 ile ilgili malesef bu tip bir kaç sorun yaşadık, bu konuda önümüzdeki MUHTEŞEM CUMA kampanyamızda gerekli önlemler alınacaktır.

Sizden ricamız ürünleriniz tarafınıza ulaştığında lütfen sorunlu ürünleri tarafımıza bildiriniz.

Anlayışınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat220275

Siparişlerim bugün geldi, 11.11 yoğunluğu gecikmeye neden olmuş olabilir.paketleme özenle yapılmıştı.

Kibar bir esnafa benzediğiniz için vakit ayırıp yorum yazıyorum:

Dutlu Boza: Kıvamı ve lezzeti gayet güzel. Damak zevkimize uygun ben beğendim. Kızım kış aylarında çok boza içer ama o beğenmedi.
    Boza: Kıvam alışılagelmiş bozadan biraz suluca, lezzet gayet güzel. Çok küçük granüller olsa da dişe gelmiyor ve aslında daha doğal olduğunu gösteriyor. Mısırsız üretilmişi olsa tercih edebiliriz. Lezzet olarak Akman bozaya benziyor, Vefa'nın marketlerde satılan bozasından ve Balaban'dan daha hoş biraz daha asidik geldi bana. Bu bekleme süresine göre değişir tabii. Fiyat olarak marketlerde Balaban düzeyinde satılırsa tutar gibi.
    Dutlu Selanik gevreği: Çok beğendik, kıtırlığı ve lezzeti harika, keşke şekeri biraz daha az olabilse...
    Tahinli kurabiye: Un kurabiyesi gibi ağızda dağılıyor. Tahin çok yoğun değil, Gayet güzel.
    Dut suyu: Öksürük şurubu tadında, çocuklar çok sevdi.

Ayrıca karadut kurusu da yapmayı düşünürseniz iyi bir ürün olabilir. Umarım talep artışıyla aromaya ve daha az dut koymaya yönelmezsiniz.

Alıntıları Göster
    Merhaba

Öncelikle ürünlerimizin tarafınıza ulaşmasından dolayı memnuniyetimizi belirtmek isteriz. Her bir ürünümüzü ayrı ayrı yorumladığınız içinde ayrıca teşekkür ederiz.

Belirtmiş olduğunuz şeker konusunu üretime belirterek gerekli düzeltmelerin yapılmasını sağlayacağım. Boza'mızda bulunan mısırların kendi çiftliğimizin ürünü olduğunu belirtmek isteriz, rahatlıkla tüketebilirsiniz. Asidik durumunu ise fermente süreci ile oluşmaktadır.

Karadut kurusu ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor, birkaç yeni ürün ile birlikte yakın zamanda sizlere sunacağız. Ürünlerimizde kullandığımız karadut meyvesi oranı değişmeyecektir. Çünkü üretimini yaptığımız Karadut meyvesini kendi çiftliğimizden topladığımız gibi yakın köylerden de toplayarak stoklarımızda bulunduruyoruz. Aroma v.b. ürünleri kullanmıyoruz, sadece doğal karadut meyvesi kullanarak ürünlerimizi üretiyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: adige95m

Karadutlu Boza: Tadını nasıl tarif etsem diye düşünürken yukarıda aşure örneğini gördüm ben de aşure örneğine katılıyorum. Tadı aşure ve meyveli puding karışımına benziyor. İçimi oldukça lezzetli. Karadut parçacıklarının ağza geliyor olması da ayrı bir keyif veriyor. Şu ana kadar çocuk-yaşlı her kime içirdiysem hepsi tadını çok beğendi. Çok içmenin zararı var mı bilmiyorum ama günde 1 litre seve seve tüketebilirim.

Sade Boza: Karadutluya göre ilk kapağı açıldığında hafif daha ekşi. Daha önceki sade boza deneyimlerime göre içimi daha tatlımsı ve zevkli diyebilirim.

Satıcının iletişimi ve müşteri memnuniyetine 10 puan üzerinden 10 veriyorum. Yaşanan bir aksiliği fazlasıyla telafi etti. Alacak arkadaşlara önerim kargonuz gelir gelmez bozaları dolaba koymanız, her gün bir defa kapağını açıp gazını alıp tekrar kapatmanız. Önümüzdeki günlerde havalar soğuyacağı için kargo ile yaşanacak problemlerin olmayacağını düşünüyorum. Ben alışverişten ve bozalardan memnun kaldım, tavsiye ederim.
    Merhaba

Ürünlerimizin sorunsuz şekilde tarafınıza ulaşmasından duyduğumuz mutluluğu belirtmek isteriz. Boza ürünlerimizi gönül rahatlığı ile tüketebilirsiniz, doğal, fermente ve probiyotik bir ürün olduğu için tüketim konusunda içiniz rahat olabilir efendim.

11:11 yoğunluğundan dolayı kargolarda malesef bazı gecikmeler olmuştur. Bu tip durumda sizlere yardımcı olmaktan mutlu olduğumuzu da belirtmek isterim.

İlginiz ve anlayışınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz..

• Konuyu yeni gördüm. İlk gönderide bir bilgi yok ; 100/35 indirimi bitti mi acaba?

• _fırtına_ _ kullanıcısına yanıt
    Merhaba

11:11 kampanyamız sona erdi efendim. Yeni kampanyalarımız yakında oluşturulacaktır.

İlginiz için teşekkür eder, iyi akşamlar dileriz...
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.