Şimdi Ara

Karadeniz Teknik Üni - Selçuk Üni (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
1
Favori
935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • dostum ben istanbulda yasayan bir trabzonluyum. insanda gormedigi bilmedigi yerlere karsi besledigi onyargilardan dolayi boyle korkular olabilir. trabzon kucuktur, cok gelismis degildir ama bunlari ktu ile bagdastirma. o kampus bambaska bir sehir mukemmel bir yer keske orada okuyabilseydim. google gorsellerde havadan cekim fotograflara bir goz at. insanin cani cekiyor. dedigin siyasi meseleler ise buyutulecek seyler degil. kimse kimseye durup dururken karisamaz. karadeniz insani bazen kopurur, kendi memleketinde cok aykiri hareket edenlere hosgoru gostermeyebilir dogrudur. bak cok aykiri diyorum ozellikle. ama sen zaten bir ogrencisin boyle bir duruma dusmezsin. istanbul takimlarinin formalarini ulu orta giyme yeter. :) ayrica orada doga da bir baska. gezip gormeyi cevreyi seviyorsan sehirden sik sik uzaklasirsin derdin tasan kalmaz. selcuk da gayet iyi okuldur ama bence ktu ile karsilastirmak yersiz olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Codemaste®

dostum ben istanbulda yasayan bir trabzonluyum. insanda gormedigi bilmedigi yerlere karsi besledigi onyargilardan dolayi boyle korkular olabilir. trabzon kucuktur, cok gelismis degildir ama bunlari ktu ile bagdastirma. o kampus bambaska bir sehir mukemmel bir yer keske orada okuyabilseydim. google gorsellerde havadan cekim fotograflara bir goz at. insanin cani cekiyor. dedigin siyasi meseleler ise buyutulecek seyler degil. kimse kimseye durup dururken karisamaz. karadeniz insani bazen kopurur, kendi memleketinde cok aykiri hareket edenlere hosgoru gostermeyebilir dogrudur. bak cok aykiri diyorum ozellikle. ama sen zaten bir ogrencisin boyle bir duruma dusmezsin. istanbul takimlarinin formalarini ulu orta giyme yeter. :) ayrica orada doga da bir baska. gezip gormeyi cevreyi seviyorsan sehirden sik sik uzaklasirsin derdin tasan kalmaz. selcuk da gayet iyi okuldur ama bence ktu ile karsilastirmak yersiz olur.

adamsın . tercüme ettin beni :)

• ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Vengeance_ -- 15 Temmuz 2013; 12:24:01 >
  • Trabzon>Konya, KTÜ>Selçuk
  • peki herşey için sağolun kararımı trabzondan yana verdim fakat aklıma takılan birşey var. şimdi trabzonda iö okuyacağız 22.00da dersten cıkacağım ve okul yurdunda kalmayı düşünüyorum. Yurt bana 22.00da geleceksin gibi bir koşul öne sürer mi yoksa ben canım kacta isterse gece 01.00 02.00 gibi gelebilri miym
  • LifeinHeaven kullanıcısına yanıt
    Ona kimse kesin bir cevap veremez arayip yurtlarla konuşacaksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: masteropxxx

Ona kimse kesin bir cevap veremez arayip yurtlarla konuşacaksin.

hmm peki ben okulu falan ariyim internetten yakınlardaki yurdu bulursam ariyim
  • LifeinHeaven kullanıcısına yanıt
    Yurtlar bu durumlara karşı mutlaka insiyatif tanıyacaklardır.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.