Şimdi Ara

KARADENİZ RESİMLERİ!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
0
Favori
14.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • agüney sen amacın ne ülleeen!! ağlatmak mı istiyorsun !!

eehhh gidi hemşin!!! kim bilir kiminlesin!!!
  • Orjinalden alıntı: HaDeS88

KARADENİZ RESİMLERİ!!!

ülkemin güzel şehirleri!!
  • Her ne kadar konyalı olsamda bu manzaralara dayanamam.Hemşinin fotosu olan varmı bi atsın şuraya.Çok methediyorlar.Hemşin yaylası.Birde sümene manastırına çıkılabiliyor mu?
  • Zonguldaktan...

KARADENİZ RESİMLERİ!!!

KARADENİZ RESİMLERİ!!!

KARADENİZ RESİMLERİ!!!

KARADENİZ RESİMLERİ!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aguney -- 7 Haziran 2005, 14:13:34 >

• quote:

Orjinalden alıntı: derkin

Her ne kadar konyalı olsamda bu manzaralara dayanamam.Hemşinin fotosu olan varmı bi atsın şuraya.Çok methediyorlar.Hemşin yaylası.Birde sümene manastırına çıkılabiliyor mu?

dostum benim istanbuldan çok arkadaşım var !! kamp için oraya gitmeyi düşüyoruz!! kız erkek karışık!! her memlketten insan var!! olursa zaten ben senide çağırırım!!! gel gör zaten geri dönemiyeceksin
  • inşallah efulim. :)
    quote:

Orjinalden alıntı: efulim

quote:

Her ne kadar konyalı olsamda bu manzaralara dayanamam.Hemşinin fotosu olan varmı bi atsın şuraya.Çok methediyorlar.Hemşin yaylası.Birde sümene manastırına çıkılabiliyor mu?

dostum benim istanbuldan çok arkadaşım var !! kamp için oraya gitmeyi düşüyoruz!! kız erkek karışık!! her memlketten insan var!! olursa zaten ben senide çağırırım!!! gel gör zaten geri dönemiyeceksin

• quote:

Orjinalden alıntı: efulim

quote:

•  KARADENİZ RESİMLERİ!!!

İşte görelemin kıyısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorunvar -- 7 Haziran 2005, 19:17:41 >

• Giresun Adası "Karadenizin TEK doğal adası...."

KARADENİZ RESİMLERİ!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: sorunvar

KARADENİZ RESİMLERİ!!!

İşte görelemin kıyısı

Kardeş ne zaman çektin bu resmi, şimdi oralar sırf ev, kaleden mi çektin bu resmi..

Bu arada Giresun'da memleketimde çektiğim çok güzel resimler vardı, sizinle paylaşmak isterim, yanlız bu bilgisayarda değil, en kısa zamanda koymaya çalışırım

• Kardeş ne zaman çektin bu resmi, şimdi oralar sırf ev, kaleden mi çektin bu resmi..

hiç gülesim yok !! kaç yıllık foto dostum?
  • işte arkadaşlar sırf bu topic için çektim :)
    (daha önceden çekmiştim :)) )

KARADENİZ RESİMLERİ!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OttoVonBismarck -- 7 Haziran 2005, 21:37:48 >
  • yaw usaklar ne bu resmler sızın canımıza kastınızmı var zaten 3 senedır memleket hasretı var sızde bu resımlerle uzerıme uzerıme gelıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarman61 -- 7 Haziran 2005, 21:52:19 >

• quote:

Orjinalden alıntı: dcocuk

quote:

Orjinalden alıntı: sorunvar

KARADENİZ RESİMLERİ!!!

İşte görelemin kıyısı

Kardeş ne zaman çektin bu resmi, şimdi oralar sırf ev, kaleden mi çektin bu resmi..

Bu arada Giresun'da memleketimde çektiğim çok güzel resimler vardı, sizinle paylaşmak isterim, yanlız bu bilgisayarda değil, en kısa zamanda koymaya çalışırım

Yawww o resmi ben cekmedim siteden aldim...Resimin uzerine gel sag butona tikla ozelliklere gir orda adres(URL) yazan yerden aldim...

• Giresun / Merkez varmi aranizda
  • http://www.ocaklikoyu.com/index.php?option=com_ponygallery&Itemid=10 yaw habu sitede resimler var isterswniz bir bakın yada elinizde güzel resimler varsa ekleyin
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarman61

http://www.ocaklikoyu.com/index.php?option=com_ponygallery&Itemid=10 yaw habu sitede resimler var isterswniz bir bakın yada elinizde güzel resimler varsa ekleyin

biz ekledik sıra sende kardeş!!!

• buda nevşehir abi.peri bacaları.birde patatesimiz var abi.başkada birşeyimiz yok.

KARADENİZ RESİMLERİ!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selmanla1 -- 7 Haziran 2005, 23:32:09 >
  • OFLUYUM ULA VARMI ÖTESİ!!!!
  • elevit,tirovit,hapivanak,karonç,ovit!!!!!

hemşin/pazar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi éfulim -- 8 Haziran 2005, 1:10:55 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.