Şimdi Ara

Karabükte öğrenciyiz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Adalet

Karabükü gidip görenler bilir; üniversitesi kısa zamanda haddinden fazla büyüdü.Tıp mühendisliği bölümü bile açmışlar.Bu plansız ve projesiz büyüme durumu , kalacak yer problemini de beraberinde getirdi. Ayrıca karabük halkı biraz tutucu bir yapıda olduğu için evini bekar adama vermek istemez. Üni yakınlarında fiyatı 1000 lirayı bulan evler mevcutmuş. Buna devletin el atması gerekir. Karabük üniyi tercih edecekler de bu durumu göz önüne alsınlar.

1000 liraysa iyi işte.normalde pahalı ama arkadaş demiş 4 arkadaşız.adam başı 250 tl yapar.zaten yurda 500 tl ödüyorlarmış.herkes 250 tl kara girer
  • Justlook hocamiz karabukte tanidigi bildigi vardir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • allah karabük üniversitesine düşürmesin amin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1myst

O iş öyle olmuyor işte :)

bu cocuklar hiç mi yeyip içmeyecekler, eşyaları yoktur. eşya bulmaları gerek bu da para demek. her ay; elektrik faturası, doğal gaz faturası, apartman aidatı, su faturası, internet faturası, pazar parası, yol parası, ekmek parası,.. uzar gider.

doğru söylüyorsun o yönden hiç bakmamıştım :)
  • 120 evler tarafına bakın 120 evler yeşilmahalle kurtuluş gibi oralarda vardır günlük 2-3 tl yol parası gider ordan.
  • Purone kullanıcısına yanıt
    Evet ne olmuş

• pi10 kullanıcısına yanıt
    Hocam yapacak bir şey yok malesef öğrenci fazlalığı konut azlığı sebebiyle pahalı. Ben sizlere birkaç tavsiye vereyim kafanıza uyanı yapın.

Yeşilmahallede kiralar ucuz ancak evler vasat durumda öğrenci işini görmez Ama yeşil mahallede yeni yapı bina bulursanız değerlendirmeye çalışın, Esentepenin biraz üstü Hilal tepede yeni yapılan binalar var ama kiraları ne olur bilmiyorum Esentepe' ye öğrneci gelmeden öncede raabet çoktu bu yüzden kira fazla olabilir. 200 evler zaten zengin mahallesi yine pahalı olur uzak durun. Kayabaşı daha ucuzdur kiralar ancak ulaşım pek kolay değil üniversiteye 2 yada 3 otobüs gidiyor. Bana sorarsanız en ideali 100. yıldan yürüme mesafesinde daire bulup yoldan tasarruf ederek pahalıda olsa kiraya katlanılabilir. Yada safranbuladan ucuza ( daha ucuzdur karabük e göre) daire bulup tek dolmuşla okulun içine kadar girebilirsiniz. Hem safranbolu canlılık açısından daha iyi gezecek mekan yada gece saatleri falan açık dükkan oranı açısından.

ok anlatamadım ancak soru soracak varsa sorabilirsiniz cevaplarım.

Ev tutacaklar ise ya şimdiden okulu biten öğrencilere temasa geçip direk onlarla anlaşıp çıktıkları eve çökmeye çalışın :D 3 ay eve boşa kira vermeyelim derseniz okullar açılmadan 3 hafta falan önce gelin buralar çok ölü oluyor ev bulabilirsiniz diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: justlook78

Hocam yapacak bir şey yok malesef öğrenci fazlalığı konut azlığı sebebiyle pahalı. Ben sizlere birkaç tavsiye vereyim kafanıza uyanı yapın.

Yeşilmahallede kiralar ucuz ancak evler vasat durumda öğrenci işini görmez Ama yeşil mahallede yeni yapı bina bulursanız değerlendirmeye çalışın, Esentepenin biraz üstü Hilal tepede yeni yapılan binalar var ama kiraları ne olur bilmiyorum Esentepe' ye öğrneci gelmeden öncede raabet çoktu bu yüzden kira fazla olabilir. 200 evler zaten zengin mahallesi yine pahalı olur uzak durun. Kayabaşı daha ucuzdur kiralar ancak ulaşım pek kolay değil üniversiteye 2 yada 3 otobüs gidiyor. Bana sorarsanız en ideali 100. yıldan yürüme mesafesinde daire bulup yoldan tasarruf ederek pahalıda olsa kiraya katlanılabilir. Yada safranbuladan ucuza ( daha ucuzdur karabük e göre) daire bulup tek dolmuşla okulun içine kadar girebilirsiniz. Hem safranbolu canlılık açısından daha iyi gezecek mekan yada gece saatleri falan açık dükkan oranı açısından.

Ev tutacaklar ise ya şimdiden okulu biten öğrencilere temasa geçip direk onlarla anlaşıp çıktıkları eve çökmeye çalışın :D 3 ay eve boşa kira vermeyelim derseniz okullar açılmadan 3 hafta falan önce gelin buralar çok ölü oluyor ev bulabilirsiniz diye düşünüyorum.

Kardesim bugun 100.yilda ev bulduk 3+1 dogalgazlı bina daha yeni yapili falan evde esya da var sahibinkadın 900 lira diyor ne yapmalıyız

• elidorxx E kullanıcısına yanıt
    Hocam 3 kişi tutun derim 900 e eşyalı bulmak zor. Tamam 900 lira fazla gibi gözüküyor ama malesef piyasa böyle okula yürüyerek gidebiliyorsanız kaçırmayın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: justlook78

+1

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.