Şimdi Ara

Karabük Üniversitesindeki siyahileri zehirleyen türk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün kbü_itiraf sayfasında okudugunuz zencilerle yattım aids kaptım hemşire eve yolladı çaktırma dedi itiraflarının alayı bu troll hesap ve takipçileri tarafından uydurulmuştu. Göçmen karşıtlığından yaptığı primle topladigi seçmeni S.oğan tarafından dolandırılmaya itip hala utanmadan kahrahamn gibi dolaşan Zafer Partisi’ne yakın haber sayfaları bu fake itirafa da atlayıp haber yapar mı sanmam. Zp geçen sene makul olabilecek göçmen karşıtlığından beslenirken bu sene ırkçılıkdan besleniyor. ZP hesapları günlerdir siyahilere maymun, marsık gibi ırkçı hitaplarda bulunup geçen seneye kadar halk tarafından saat satan zararsız garibanlar olarak görülen siyahilere düşmanlık yaratıp oy devşirmeye çalışıyor. Benim vergilerimle kurulmuş üniversitede para için afrikalıların okutulmasına ben de karşıyım ve ülkemde hiçbir mülteci istemiyorum ama bu hesaplar örneğin afrikada yaşayan siyahilerin bir videosunu paylaşıp ırkçı tespitler yapıyor. Bu ırkçılık her medeni ülkede yasaktır ve adamdan kan alırlar. Ekonominin çökmesiyle ortaya fırlayan bu ırkçıların sonunu da hep beraber göreceğiz.

x (formerly twitter)
    AnaI Virtüözü (@anallikizli31) on X
    https://x.com/anallikizli31/status/1771289928875331850?s=46&t=8jRxE4lbhhvNKPvlnyD8Ng

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Adam troll mesajı gerçek sanmış. 

• OptikForm kullanıcısına yanıt

Okuduğunu anlayamıyorsun.

“Zafer Partisi’ne yakın haber sayfaları bu fake itirafa da atlayıp haber yapar mı sanmam“

• Stoa kullanıcısına yanıt

Ne anlatmak istediğini anlatamamışsın olayın ZP ile ne ilgisi var.

• Irkçılık meselesi bizi ilgilendirmez. Kimse kimseyi sevmek ve eşit davranmak zorunda değil.

Amerika, avrupa zamanında siyahları köle olarak getirip sayıları da çok artınca ülkeler karışmasın, iç savaş çıkmasın diye halklarını böyle cezalarla durduruyor. Bizde böyle bir durum yok.

• Bir, gırtlakları iyi, atletikler , daha istiyorsunuz vakası daha

Ben torbacısını bile gördüm.

• Zenci sevebilirsin kardeşim, benim için problem yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o mesajlar troll olsada tr de hiv ve hpv de dehşet bir artış var ki hiv in bulaşıda kolay değildir ona rağmen bu kadar artmış durumda acil şekilde hastalıklar korunma vs hakkında halk biliçlenmeli millet hiv kaparsam ölürüm korkusuyla ne test yaptırıyor ne tedavi sonra yayılıp duruyor
    Hiv in tedavisi var tedavi görürseniz aids olmazsınız milletede bulaştırmazsınız
    Hpv nin aşısı var riskli türlerden koruyor kadınsanız yine mutlaka aşısını olun
    Bana gelmez demeyin kimsenin kiminle seviştiğini bilemezsiniz kocanız bile alır getirir birinden kapıp.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.