Dün kbü_itiraf sayfasında okudugunuz zencilerle yattım aids kaptım hemşire eve yolladı çaktırma dedi itiraflarının alayı bu troll hesap ve takipçileri tarafından uydurulmuştu. Göçmen karşıtlığından yaptığı primle topladigi seçmeni S.oğan tarafından dolandırılmaya itip hala utanmadan kahrahamn gibi dolaşan Zafer Partisi’ne yakın haber sayfaları bu fake itirafa da atlayıp haber yapar mı sanmam. Zp geçen sene makul olabilecek göçmen karşıtlığından beslenirken bu sene ırkçılıkdan besleniyor. ZP hesapları günlerdir siyahilere maymun, marsık gibi ırkçı hitaplarda bulunup geçen seneye kadar halk tarafından saat satan zararsız garibanlar olarak görülen siyahilere düşmanlık yaratıp oy devşirmeye çalışıyor. Benim vergilerimle kurulmuş üniversitede para için afrikalıların okutulmasına ben de karşıyım ve ülkemde hiçbir mülteci istemiyorum ama bu hesaplar örneğin afrikada yaşayan siyahilerin bir videosunu paylaşıp ırkçı tespitler yapıyor. Bu ırkçılık her medeni ülkede yasaktır ve adamdan kan alırlar. Ekonominin çökmesiyle ortaya fırlayan bu ırkçıların sonunu da hep beraber göreceğiz. AnaI Virtüözü (@anallikizli31) on X https://x.com/anallikizli31/status/1771289928875331850?s=46&t=8jRxE4lbhhvNKPvlnyD8Ng< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim