Şimdi Ara

Karabük Üniversitesi :)) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
2
Favori
13.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @Müğendis hocam benimde pek bilgim yok verdiğim linkten öğrenmistim.genel olarak gösteriliyormus ama gerisi bize kalmıs tabi.
  • O zaman normal bölüme girenlerin (benim gibi, ingilizce olmayanların) devamsızlık yapmasak bile hazırlıktan geçebiliyoruz yani? Muafiyeti veremesek bile?

Tam bilgisi olan varsa çok sevinirim. Ben anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomb.raider

O zaman normal bölüme girenlerin (benim gibi, ingilizce olmayanların) devamsızlık yapmasak bile hazırlıktan geçebiliyoruz yani? Muafiyeti veremesek bile?

tam bilmiyorum ama geçebiliyorsunda sonraki senelerde muafiyette vermen lazım yoksa diplomayı alamıyosun galiba yada ingilizce sertifikasını orasını tam bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Müğendis

quote:

Orijinalden alıntı: tomb.raider

O zaman normal bölüme girenlerin (benim gibi, ingilizce olmayanların) devamsızlık yapmasak bile hazırlıktan geçebiliyoruz yani? Muafiyeti veremesek bile?

tam bilmiyorum ama geçebiliyorsunda sonraki senelerde muafiyette vermen lazım yoksa diplomayı alamıyosun galiba yada ingilizce sertifikasını orasını tam bilmiyorum

Tam öğrenmek lazım. Yatay geçişlerde sıkıntı olur çünkü.

• bursa dan kazanan var mı ?
  • inşaat mühendisliği
  • Hazrlik sinavina girmezsen taa ilk kurdan basliyomussun yani beginner ve cok sıkıcı olur yani ben sinava giremicem kpss sinavina gircem cnkü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya birde ben ögrenci no mu ögrenmek istiyorum nasil yapicam kayitlardan önce alinabiliyo da

• quote:

Orijinalden alıntı: newmayin

Ya birde ben ögrenci no mu ögrenmek istiyorum nasil yapicam kayitlardan önce alinabiliyo da

öğreniliyomuymuş kayıt yaptırmadan?
  • quote:

quote:

Ya birde ben ögrenci no mu ögrenmek istiyorum nasil yapicam kayitlardan önce alinabiliyo da

Ewt ögreniliyo tabi kardesimde öyle ögrendi her uni de böyle illa 3-7 eylülü beklemeye gerek yok ki bayram bi gecsin duyuru yaparlar o zaman ögreniyrz diyorum araya resmi tatil girdiginden ögrenemiyorum buldugumda link atarim

• quote:

quote:

quote:

Ewt ögreniliyo tabi kardesimde öyle ögrendi her uni de böyle illa 3-7 eylülü beklemeye gerek yok ki bayram bi gecsin duyuru yaparlar o zaman ögreniyrz diyorum araya resmi tatil girdiginden ögrenemiyorum buldugumda link atarim

tamam sağol bekliyorum
  • TEknoloji fakültesinde okuyanlara hazırlık sınıfı zorunlu değil diyorlar. aslı astarı var mı bu soylentilerin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanmaki

TEknoloji fakültesinde okuyanlara hazırlık sınıfı zorunlu değil diyorlar. aslı astarı var mı bu soylentilerin ?

onlardada 1 yıl bilimsel intibak var

• ilk defa duydum bunu o ne demek ? bu arada MTOK değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanmaki -- 20 Ağustos 2012; 0:27:31 >
  • quote:

ilk defa duydum bunu o ne demek ? bu arada MTOK değilim

valla bende bilmiyoru -Tesla- nickli bir arkadaş var o soyledi banada karabukte imalat muh okuyormuş

• teşekkr ederim . yurt ve ya evler hakkında bilgisi olan var mı ?
  • Kayıt olmaktan daha önemli olan şey gidin kalacak yerinizi ayarlayın gençler karabük kalacak yer konusunda çok sıkıntılı bir şehir.Geçen sene Kyk derdine girmeden direk yurdu ayarlamıştım çoğu arkadaşım kalacak yer sıkıntısı çekti.Özel yurtlarada göz atın cemaat evi çok aman kendinizi kaptırmayın oralara.
    İlk sene çok boş beleş bir hazırlık geçireceksiniz çok takmayın ilk yılı.
    Normal ders konusunda Mimarlık okuyacak arkadaşlar şanslı bana kalırsa hatta karabükte okunabilecek doğru düzgün tek bölüm mimarlık bence.
    Umarım mutlu olursunuz.
  • quote:

ilk defa duydum bunu o ne demek ? bu arada MTOK değilim

teknoloji fakültesine normal kontenjandan girenler hazırlığa tabi değildir. Teknoloji fakültesine mtok ile girenler hazırlığa tabidir. Aradaki farkı kesitirin. Ancak iki kontenjandaki öğrencilerde bölümde aynı sınıfta ders görürler(mtoklar hazırlığı geçtikten sonra)
    Diplomalarıda aynı olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fearless334

mimarlıkk :)

mimarlk bnde
  • güncel dursun
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.