Şimdi Ara

Karabük Bilgisayar Mühendisliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ailemin durumu pek iyi değil bu yıl zar zor temele gittim elimden geldiğince çalıştım ancak Karabükte Bilgisyar okuyabilicem anca Ailem bana bi yıl daha kal etüt merkezine git kitap alalım diyo ama ben babamın 1 yıl boyunca aynı ayakkabıyı giymesini annemin beğendiği kıyafeti sırf benim yüzümden alamaması benim zoruma gidiyor benim aptallığımın cezasını ben çekmeliyim o yüzden arkadaşlar biraz ailenizin maddi durumunu düşünün ona göre hareket edin

• Hocam kuzenim karabükte okudu şuanda ios app developer.Okurken çok geliştirdi kendini mezun olur olmaz iş buldu.Yani bir sene kalmanın şehir açısından faydasını görebilirsin ama karabüktede okunabilir bu bölüm.Zaten herşey sende bitiyor emin ol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam illa dershaneye gidilecek diye bir şey yokki otur evde çalış internette zibilyontane konu anlatım sitesi var.Bende mezuna kaldım ailem banada diyor senide gönderelim diye ben istemiyorum mesela bence zaman kaybından başka bir şey değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam benim matematik temelim yok emin ol internetteki bütün hocalardan lys mat bi kere dinledim o yüzden kalmıyorum
  • Karabük'ü ben de araştırdım da klasik "kendini geliştir" meselesi olmazsa hiç bir şey katmayan sıradan bir üniversite algısını yarattı bende. Etüt merkezini falan bırak, evde çalış yük olmak istemiyorsan. İnternetten başka bir şeye ihtiyacın yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.