Şimdi Ara

karaağaç vs çap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi akşamlarOptikten fasikül alacağım ama bana en ufak ayrıntısına kadar öğretmesi lazım fizik yapamayan bir vatandaşım. Hangisini almalıyım?

EDİT:Tek seferliğine karşılaştırmak adına iki fasikülü de aldım optik için.Eğer çaptan memnun kalırsam diğer fizik konularında da ondan ilerleyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redfox9 -- 23 Şubat 2018; 15:2:27 >

• karaağaç çok sayısal ve biraz zor ösymden uzak bence çapa bakabilirsin hem video çözümlü gerçi karağaçta çözümlü ama çapın çözümleri daha iyi bence
  • Karaağaç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çap

• Karaağaçın kaç fasikülünü bitirdin sayısal ÖSYM'den uzak diyosun genelde böyle diyenler kulaktan dolma diyor da

• çapın kapaginda yaziyor konu özeti ve cozumlu sorular diye , karaagac hem daha zor hem daha detayli hem daha kalitelidir en ufak ayrintisina kadar ogretmesi lazim demissin KESİNLİKLE karaagac al , karaagactan bitirdikten sonra 1 tane yoruma dayali yayindenizi nihatbilgin gibi bi sb ile uzerinden gec fullersin , çap yetersiz.
  • Ben çap optik aldım ezeberleterek öğretiyor hiçbir şey anlamadım.Şu an optik yapamaıyorum.Kesinlikle alma çapı.
  • Optiği ben de anlamadım,karaağaç aldım öğrenirim diye bana zor ve detay geldi.Elektrik fasiküllerini beğenmiştim.Optikten sonra bulaşmadım zaten temelle alakalı sanırım.
  • Candarr77 kullanıcısına yanıt
    ısı sıcaklık hareket basınç optik 1 hocam youtubede çözümleride var öğretici kaynak olabilir istiyen ordan baksın uzak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xlnxeksixartıc -- 20 Şubat 2018; 10:28:38 >
  • Karaağaç'a sayısal ağırlıklı diyenlere aldırma 1-2 testine bakıp yorumlayan çok genelde . Örneğin bir konu için test koymuşsa 3-4 test sayısal olup geriye kalan 4-5 test ise yorum soruları oluyor yani dengelenmiş
  • Senin dediklerin dışında 5 6 tane fasikülünü çözdüm de son 2 3 testi baya yorum ağırlıklıydı cozduklerim genelde modern fizik manyetizma vs çözdüm ben

• quote:

Orijinalden alıntı: Candarr77

Senin dediklerin dışında 5 6 tane fasikülünü çözdüm de son 2 3 testi baya yorum ağırlıklıydı cozduklerim genelde modern fizik manyetizma vs çözdüm ben

Modern fizikte sayısal soru oluyor mu zaten hocam Manyetizmadada öyle sayısal sınırlı üretiliyor soru, sözel ağırlıklı olması normal yani
  • baris7777 B kullanıcısına yanıt
    Dinamik elektrik falan da cozmustum hocam yazmayı unutmuşum oralarda da güzel yorum soruları vardı aslında modern fizik ilk kez çalıştım zaten o yüzden soru tarzı hakkında pek bilgim de yoktu

Arada amelelik de yaptırıyo ama çok nadir

• quote:

Orijinalden alıntı: Candarr77

Dinamik elektrik falan da cozmustum hocam yazmayı unutmuşum oralarda da güzel yorum soruları vardı aslında modern fizik ilk kez çalıştım zaten o yüzden soru tarzı hakkında pek bilgim de yoktu

Arada amelelik de yaptırıyo ama çok nadir

İkiside güzel kaynaklar ya konu sahibi yazı tura atsın
  • apotemi optik nasildir bahsedilmemis?
  • soldierrrr kullanıcısına yanıt
    Hocam iyi akşamlar.Şey diyecektim benim fizik biraz sıkıntı ama çalışmadığım için sıkıntı bunun farkındayım.Yani mat geo falan sağlam bio kimya orta diyim ama fiziği pek yapamıyorum sıfırım da diyemem aslında temelim var.Klasik fiziğin çoğu konusunu hep karaağaçtan gittim bu yaz.Sonra araya zaman girdi tekrar etmedim falan derken çoğu konu uçtu gitti tabii.Yani zaten fizikten hep karaağaç kullandım millet çok sayısal vs diyor ama ben sorunu tamamen kendimden kaynaklı görüyorum. Sınava kaldı 4 ay benim daha koskoca optik,elektrik vs hep duruyor.Kısıtlı zamanda farklı kaynaklara yönelirim dedim ama bana yine en iyi mantığıyla öğretecek olan Umut Öncül+karaağaç olacak.
  • cafcafzee kullanıcısına yanıt
    hocam ben diğer konularda hep karaağaç kullandım memnunum aslında ama vakit daraldı konular da fizikte yetişmeyecek diye düşünüp başka kaynak arayışına girdim en çok çap önerildi.Fakat zaman kısıtlı da olsa kalan her konu için karaağaç kullanmaya devam edeceğim farklı yayınlara konu anlatım olarak yönelmemeye karar verdim fizikte
  • hayallereinanmak H kullanıcısına yanıt
    hocam sağ ol cevabın için
  • redfox9 kullanıcısına yanıt
    Hocam fizikte zor soru gelmiyor zaten emin olun 3-4 tane eleyici soru geliyor gerisi hep kolay şeyler
  • soldierrrr kullanıcısına yanıt
    yok ben atamıyorum şu fizik yapamama konusunu kafamdan :D bir hafta çalışayım diyorum oldu bu sefer güzel ilerliyorum bakıyorum sonra iki hafta kitap açmamışım hocam bir de bilg.müh istiyorum sen düşün:D Allahtan puan türleri değişti de bu fizik açığımı diğer alanlarla kapatabilirim umudu oldu bende
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.