Şimdi Ara

kara şimşek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
7.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aslında Dodge Viper Venom 1000 kullanılsa daha iyi olurdu bence

kara şimşek

kara şimşek
  • Amerika'da lease ile $200'a satılan bir araba bence olmamış böyle bir diziye. En azından Corvette, ya da Viper çok iyi olurdu.

kara şimşek

Binenler bilir, işaretli yerlerin plastik kalitesi Albea'dan daha düşük olabilir Hala çirkin görünüşlü manuel klima kullanıyorlar. Ama sağlamlığına inanıyorum, arkadaşım takla attı kemersiz, çocuğa hiçbirşey olmadı.
  • Hangi kanalda cıkıyor bi zamanların tiryaki dizisi.
  • 80 lerdeki etkiyi yaratamaz tr de...çunku o yıllarda bırak pontiac trans am i murat 124 benzeri araçlar vardı tr de...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cela Soylu

Buna bi bakın

http://www.youtube.com/watch?v=LbJDP0kzhtg&feature=related

Bide buna bakın
    http://www.youtube.com/watch?v=azwpd_Yjjmk&feature=related

turbo boost dügmesi super yaaa

bu viedeoda iyiymis videonun sonundakı havada carpısma sahnesını seyredin :D

http://www.youtube.com/watch?v=azwpd_Yjjmk&feature=related

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fletch -- 14 Mart 2008; 9:12:47 >

• Araba çok güzel olmuş. Trasformers daki mustang polis arabasıda süperdi. ona benzemiş. Ama bu dizi tutmaz.
  • Orjinalden alıntı: Brada

İşte yeni Kitt`imiz

kara şimşek

insanın böyle bişeyi beğenmemesi hayret
  • HİÇ BİR ARAÇ KITT'IN YERİNİ ALAMAZ.TRANSAM DAHA KARİZMAYDI .......MUSTANG ESKİ TRANSAM'IN YERİNİ TUTAMAZ.
  • mustang olmasaydı hangı arabayı onerırdınz?Bence on numara olmşş
  • Yukarıda yazıyor önerilerimiz. Amerika'nın en ucuz spor arabası olmasaymış keşke.
  • Budur

kara şimşek
  • quote:

Orjinalden alıntı: thispotkey

mustang olmasaydı hangı arabayı onerırdınz?Bence on numara olmşş

her bölümünü seyretmiş biri olarak yeni çekimlerin aynı tadı vermeyeceği görüşündeyim,çünkü bizim zamanımızda kanal sayısı tek idi daha sonra trt 2 çıktı.her vatandaş o programları seyrediyordu mecburiyettende olsa.(ama gerçek varki çok güzel bir diziydi ogünün şartlarında)o yüzden transam'ın yerini
    alamayacağı görüşündeyim.o araç ekol olmuştur gönlümüzde.şu an gösterimdeki rambo filmi ile o zaman çekilmiş ilk kan filmi gişesi arasında dünyalar kadar fark var.yani eskiden çekilmiş dizilerin veya filmleri başarı payı ile devam niteliğindeki yeni versiyonları aynı tadı vermiyor,vermeyecektirde.

• quote:

Orjinalden alıntı: @NTARES

Budur

kara şimşek

Aslında benim de aklıma geldi Camora...Sonuçta çokı heybetli bir araç ve Trans-Am ile kardeş olduğunu düşünürsek, aynı modelin yenilendiği bile düşünülebilir...ancak, güç de göz önünde bulundurulduğunda, 1000 HP'lik Viper Venom 1000 biçilmiş kaftan bence

• quote:

Orjinalden alıntı: blackgod

Yukarıda yazıyor önerilerimiz. Amerika'nın en ucuz spor arabası olmasaymış keşke.

Sen Shelby GT 500ün amerikadaki satış fiyatını öğren öyle gel istersen
  • Dizinin HD ilk bölümünü çektim, izleyeceğim 2gb boyutu, 1 saat küsür...
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasanmerto

Dizinin HD ilk bölümünü çektim, izleyeceğim 2gb boyutu, 1 saat küsür...

Hasan mutlaka bize de bilgi ver dostum

Eğer değerse bizde indırelım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi over and under -- 13 Mart 2008; 19:26:27 >
  • Arkadaşlar burasının bir forum oldugunu unutmadan görüşlerinizi paylaşın ve mümkün ise ikili tartışmalara girmeyiniz.
  • Kitt in kralı 124 den oluyo.En iyisini biz yaptık.Levye bile veriyo.
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackgod

Amerika'da lease ile $200'a satılan bir araba bence olmamış böyle bir diziye. En azından Corvette, ya da Viper çok iyi olurdu.

kara şimşek

Binenler bilir, işaretli yerlerin plastik kalitesi Albea'dan daha düşük olabilir Hala çirkin görünüşlü manuel klima kullanıyorlar. Ama sağlamlığına inanıyorum, arkadaşım takla attı kemersiz, çocuğa hiçbirşey olmadı.

Hatta Tata İndigo daha iyi yol tutuomuş Mustang ten.
    Nasıl kötülüyeceğinizi şaşırmışsınız.
    Allahın amerikalısının malını bende sevmiyorumda, bindiğim araç öyle kalitesizde değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unforgiven3 -- 15 Mart 2008; 9:51:13 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.