Şimdi Ara

kara havacı astsubay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu meslek hakkında bilgisi olan varsa yardım edebilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tr

• astsubaylıkta böyle bişey yok.subaylıkta var.hava harp okulunu bitirirsin kara havacılığa geciş yaparsın.büyük ihtimalle helikopter pilotu olursun.
  • astsubaylığı tavsiye etmem...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mekatronikçi

astsubaylığı tavsiye etmem...

nedenleri neler ayrıca bu dediğim astsubaylık meslek gibi helikopter tamiri
  • quote:

Orijinalden alıntı: dewdragon250

astsubaylıkta böyle bişey yok.subaylıkta var.hava harp okulunu bitirirsin kara havacılığa geciş yaparsın.büyük ihtimalle helikopter pilotu olursun.

var kardeşim ya havacılık okuyorsun ama karacı olarak hava astsubayı oluyorsun
  • deniz astsubayliginda okuyan arkadasim var havayida kazanmisti denize gitti cooook isteyerek gitti fakat simdi 20bin tl olsa okulu birakirdim diyor cok zormus cekilcek cile degil diyor. bide birakamiyorsun okulu. iyi dusun derim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSÜ Kara Harp Okulu Hakkında
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bahsettiğin kkk adına hava astsubaylığı kara astsubaylığına göre daha rahat ve teknik bir bölüm
  • K.K.K adına Hava Astsubaylık bu önümüzdeki mülakata hak kazandım , fakat aklımda bir soru işareti var burdan mezun olunca pilot olabiliyormuyuz ? Ya da olabilmek için birşey yapılabiliyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: molalam

K.K.K adına Hava Astsubaylık bu önümüzdeki mülakata hak kazandım , fakat aklımda bir soru işareti var burdan mezun olunca pilot olabiliyormuyuz ? Ya da olabilmek için birşey yapılabiliyor mu ?

Meslek Yüksek Okulu ise dediğin, imkansız. 2 yıllık okul okuyan adamı pilot yapmazlar, harp okuluna gitmen lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.